Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC gaming

axedice

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

Bbg yarışmalarını da saatlerce izliyor muydun? Ya da şimdilerde yayınlanan acunlu yarışmaları? Onların başında da saatlerce oturan insanlar biliyorum, harcanan zaman aptallığın seviyesini değiştirmiyor.
izlemememin sebebi acunu sevmemem degil konsepti begenmemem ki arada survivor izliyorum yarısmaların bazıları eglenceli oluyor. hala aptallık olarak yorumladıgın sey bos zaman gecirme aktivitesi ha acun izlemissin ha grimfandango oynamıssın bi farkı yok. hosuma ne gidiyorsa onu yapıyorum. futbol oyunu oynamak istiyorum en iyisi fifa ise fifaya parasını veriyorum bunu ea yapmıs pis kaka diye oynamak istediigm futbol oyunundan feragat etmem. ya survivor ı izlemek istiyorsam sırf acun pis bi herif diye izlemekten vazgecmem. kendini duzeltmesini ya da piyasanın daha iyi birsey cıkartmasını bekleyerek elimdekinin en iyisini oynamaya izlemeye devam ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

sana gore olabilir ama izlerken keyif alan biri icin yok. mustard race i rahatsiz eder tabi o dusunce. aman tanrım uber cool olmayan birseyden keyif almak.

twilight ve game of thrones farklı bi karsılastırma olur. sonucta survivor gibi bi yarısma turkiyede baska bi ornegi daha iyisi yok. izleyemezsin ya onu izliyceksin ya da izlemiyceksin. izlediginde keyif alıyorsan izle niye izlemeyesin. aksine twilight in bir cok daha iyisini bulabilrisin. benim ornegimde burdan geliyor. fifanın daha iysii yok bf3 un daha iyisi yok. napıcam sırf ea ye para vermiycem diye daha kotulerini mi oynuycam.
Sosyal ağlarda paylaş

uber cool? forumda bi elitism suçlaması almış başını gidiyor. kalitesiz, kötü ürünleri beğenmek zorunda mıyım? gidip her akşam acun izleyen adamla istesem de muhabbet edemem çünkü başka bir kafa o ve evet kalitesiz bi kafa. sana göre demişsin, allah'a göre olacak hali yok veya universal laws of quality gibi bir merci yok

fifa'nın da daha iyisi var, bf3'ün de daha iyisi var. sanki o genre'lardaki tek düzgün oyunlar bunlarmış gibi yazmışsın. gayet zorunda falan değilsin para vermeye bu oyunlara.

ea şöyle kötü firma böyle kötü firma sonra her oyuna preorder. işyerinde "acun mu izliyosunuz yeaa" diye artizlik yapıp akşam survivor'ın başında kitlenmek gibi yaptığınız. idealism diye bir kavram var, madem bi düşüncen var bi konuda onu destekleyecek şekilde hareket et.

piyasayı bu hale getiren tutum bu zaten. şimdi agro çekicem çok ama wow gibi boktan dandik ötesi bir oyunu yıllarca oynadınız burda. sonra mmorpg piyasası wow clone dolunca şikayet ettiniz bi ton.
Sosyal ağlarda paylaş

emanet said:

fifa'nın da daha iyisi var, bf3'ün de daha iyisi var. sanki o genre'lardaki tek düzgün oyunlar bunlarmış gibi yazmışsın. gayet zorunda falan değilsin para vermeye bu oyunlara.
parmakla goster daha iyi oyunu suan satın alıyorum.

ne dedigimi okumamıssın bile. KONSEPTI begenmedigin icin izlemeyebilirsin moronik gelebilir istemezsen izleyenle de muhabbet etmezsin. Ama konsepti begeniyosun show da alanında en iyisi sadece ACUNU SEVMEDIGIN ICIN izlememezlik yapar mısın? bunu soruyorum sana.

okdugunuzu anladıgınızda belki konusmaya devam ederiz.
Sosyal ağlarda paylaş

emanet said:

uber cool? forumda bi elitism suçlaması almış başını gidiyor. kalitesiz, kötü ürünleri beğenmek zorunda mıyım? gidip her akşam acun izleyen adamla istesem de muhabbet edemem çünkü başka bir kafa o ve evet kalitesiz bi kafa. sana göre demişsin, allah'a göre olacak hali yok veya universal laws of quality gibi bir merci yok

ea şöyle kötü firma böyle kötü firma sonra her oyuna preorder. işyerinde "acun mu izliyosunuz yeaa" diye artizlik yapıp akşam survivor'ın başında kitlenmek gibi yaptığınız. idealism diye bir kavram var, madem bi düşüncen var bi konuda onu destekleyecek şekilde hareket et.

piyasayı bu hale getiren tutum bu zaten. şimdi agro çekicem çok ama wow gibi boktan dandik ötesi bir oyunu yıllarca oynadınız burda. sonra mmorpg piyasası wow clone dolunca şikayet ettiniz bi ton.

ahaha maç falan izleyen adam acunu beğenmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

abi alanında en iyisi falan değil diyorum işte, hangi oyun daha iyi diye sorma o muhabbetin sonu sidik yarışına döner.

ah ekmek, ah evlat

emanet said:

mass hypnosis zaten. adamlar arkadan dalgayı köklerken kurbanlar salak gibi ağızları açık 22 adet kekonun it gibi topun peşinde koşmasını izliyorlar.

emanet said:

ben yıllardır izlemiyorum arada tek tük maçlar haricinde ki eskiden maçlara giden bir insandım. tavsiye ederim. ne kadar boş beleş işten sakınırsak o kadar iyi.

emanet said:

kendini takımlarla niye özdeşleştiriyorsun en başta? takım kazandığı zaman kendin kazanmış gibi seviniyorsun, kaybettiği zaman aynı şekilde. sen bir bireysin abicim, kendi başarılarınla ve uğraşlarınla özdeşleşmen lazım, seni skine bile takmayan bir futbol takımının değil.

bi ara uğra yanıma, sana spor sektörünün collective unconscious üzerindeki manipülasyonu, tribalism ve hive mind üzerine lecture vereyim. bir daha böyle bi saygısızlık yapmazsın belki.

Sosyal ağlarda paylaş

Ekmek said:

emanet said:

ahaha maç falan izleyen adam acunu beğenmiyor.

lan gören de boş zamanlarında teori buluyo sanır ya, 2000 saat dota oynamışsın
Sosyal ağlarda paylaş

emanet said:

her boka troll demeyi bıraksanız artık?

bu takımın başına gelen en kötü şey aziz yıldırım, klubün nasıl anasını ağlattığını bizzat kuruldan tanıdıklarımdan ben biliyorum. tek başarısı fb'yi şirketleştirip ekonomik olarak güçlendirmesi, dolaylı yoldan diğer branşlara yatırımın artması vs.

kendine gerçekten fb'liyim diyen adam aziz ile kocaman defolup gidene kadar yenilmesini istemeli, yoksa fason taraftardır zaten.

neyse, kocaman o müthiş "öne geçtik kapanıp gol yiyelim" taktiğini uygulayacak mı acaba bu akşam?

emanet said:

bu maç daha iyiydi ondan

http://www.youtube.com/watch?v=pXvxkYFfPZ8

maçtaydım ben, 1 hafta sesim kısık dolaşmıştım. millet kendini yerlere atıyor, üstünü parçalayanlar, salya sümük ağlayanlar, gol olunca tribünün başka yerine teleport olmanız falan. inanılmazdı.

ha feneri tokatlar umarım lazio, bu kötü td ile gazoz kupasına katılmayı bile haketmiyor.

emanet said:

uber cool? forumda bi elitism suçlaması almış başını gidiyor. kalitesiz, kötü ürünleri beğenmek zorunda mıyım? gidip her akşam acun izleyen adamla istesem de muhabbet edemem çünkü başka bir kafa o ve evet kalitesiz bi kafa.

Bir de bana lecture önermiş maçta sesi kısılan köylü.
Ben de bekliyorum bu arada bf3 den daha iyi olan oyunu.
Sosyal ağlarda paylaş

emanet said:

said:
The tallest trees catch the most wind. At EA we remain proud and unbowed.

(how to bankrupt a business 101, top 10 marketing disasters ve how not to give a single crap to customer opinion kitaplarına giricek, corporate pride in textbook example

abi böyle yazıyosun da çıkacak bi sonraki büyük EA oyununa basacaksın parayı gene. adamlar da buna güveniyor zaten, küstahlığa bak ya tallest tree miş, o ağacın dibine sıçılır anca

http://makeameme.org/media/created/a-BROKEN-GAME.jpg

@screwy

planetside 2
(tu) parmakla gösterdim
Sosyal ağlarda paylaş

maçta sesim kısıldığında lisede falandım ekmekçim. herkes senin gibi annesinin karnından über mensch doğmuyor malesef.

futbol izlemediğimi belirttim daha önce de, bölümdeki mesajlarımın çoğu kavga çıkarmaya yönelik ordaki. evimde tv yayını bile yok, gazete almıyorum. haksızsın işte neyi zorluyorsun hala?
Sosyal ağlarda paylaş

Ekmek said:

Bir de bana lecture önermiş maçta sesi kısılan köylü.
Ben de bekliyorum bu arada bf3 den daha iyi olan oyunu.

muhteşem ya. maçta sesi kısılan köylü mü oluyor ahsufhudashfua

şu ea savunanlar veya ea'yi eleştirenleri hedef alanların argümanları inanılmaz oluyor =/
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

emanet said:

said:
The tallest trees catch the most wind. At EA we remain proud and unbowed.

(how to bankrupt a business 101, top 10 marketing disasters ve how not to give a single crap to customer opinion kitaplarına giricek, corporate pride in textbook example

abi böyle yazıyosun da çıkacak bi sonraki büyük EA oyununa basacaksın parayı gene. adamlar da buna güveniyor zaten, küstahlığa bak ya tallest tree miş, o ağacın dibine sıçılır anca

http://makeameme.org/media/created/a-BROKEN-GAME.jpg

@screwy

planetside 2
(tu) parmakla gösterdim
planetside 2 yi baya begenmistim ben de ama inanılmaz pc problemleri vardı acayip lag yapıyodu ve grafikleri iyi optimize edilmedigi ve amd ile hayvan gibi takıldıgı icin oynamayı bırakmıstım. Duzeltsinler ve bf4 planetside 2 den kotu olsun bf4 e para vermiyim.
Sosyal ağlarda paylaş

emanet said:

pes dememi bekliyorsun, ordan saldırıya geçiceksin pes şöyle böyle diye. ne gerek var şimdi ona.

fifa 2-3 senedir aynı bildiğin değişen bişey yok, sadece takımlar update ediliyor gibi nerdeyse. niye para vereyim aynı oyuna ben her sene?
fifa 13teki defans sisteminin degismesi bildigin oyun methodunu degistirdi oha lan. Ama dogru grafikler aynı top aynı top sonucta fizik motorunu dogru yazınca duzeltmeye gerek kalmıyor. hadi konumuz bu degil bunu geciyorum

Kendi konusunda cok iyi(en iyi) bir oyunu sadece firmasını begenmedigin icin satın almaz mısın soru bu. konu bu. EA diye dusunme.

elimizin ayarı olsun, yoksa da ayarlayalım. -sam
Sosyal ağlarda paylaş

ekmek ben o maça gittiğimde sen daha ilkokul falandın herhalde, quote'ladığın postta da futbol delisi olduğumu gösteren bir şey yok. kalitesiz saldırıyorsun yani. wow oynayanlara laf ettim diye herhalde bu zorlama.

oyun tartışmasına girmicem hangisi daha iyi diye çok boş iş 20 sayfa gider.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...