Kanuni Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 sanki ulke yonetiyoruz :) yoneten yonetilen koylu sehirli, master :P millet nelere takilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 e oyunlar bir çok kişinin hayatını doğrudan etkiliyor, ciddi bir iş. koyun gibi önüne her konanı yiyenle daha geniş çaplı düşünen insanların geçinememesi normal. Şurda kalkıp günde 10 saat oyun oynayan kaç kişi var, bireysel bazda ülke yönetmek kadar önemli evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 "master race" denildiğinde axe'ın gözünün önüne gelen bu, http://static.giantbomb.com/uploads/original/6/61442/2437640-7826621175-Glori.png benim aklıma gelen bu, http://ecx.images-amazon.com/images/I/514YNDS8CHL._SL500_SS500_.jpg baya özetlemiş durumun genelini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Myshkin said: e oyunlar bir çok kişinin hayatını doğrudan etkiliyor, ciddi bir iş. koyun gibi önüne her konanı yiyenle daha geniş çaplı düşünen insanların geçinememesi normal. Şurda kalkıp günde 10 saat oyun oynayan kaç kişi var, bireysel bazda ülke yönetmek kadar önemli evet. Geri kalmış toplum özeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Myshkin said: e oyunlar bir çok kişinin hayatını doğrudan etkiliyor, ciddi bir iş. koyun gibi önüne her konanı yiyenle daha geniş çaplı düşünen insanların geçinememesi normal. Şurda kalkıp günde 10 saat oyun oynayan kaç kişi var, bireysel bazda ülke yönetmek kadar önemli evet. bireysel bazda kalsa ya dedigin gibi :) neden bir asagilama icindesiniz ki normal oyuncuyu. ne yapsinlar size yol vermek icin hic bir sey oynamasin mi millet. hayir oyuncudan cok ureticiyi baski altina almaniz gerekirken (ki yapamazsiniz) ikincisini secip (ki kolay olan ve basarilamayan diger konu) sizi pek tinlamayan koylu oyuncu kitlesine sariyorsunuz. isin ciddiyetini bu sekilde kendi icinde yerle bir ediyorsunuz. millet ulan bunlar elite kisimsa ve oyunculuk bunlarin istedigi gibi olacaksa sicarim boyle isin icine diyip hic iplemiyor. dusuncelerinizi, diger kismi yererek ezerek asagilayarak hangi sekilde sahiplenmesini saglayabilirsiniz ki sanal ortamda. tum memeler resimler deyimler hep karsi tarafi kendinizce yeren asagi goren seyler. bununla ne yapiyorsunuz allasen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 pro oyuncu değilsen ve oyunlar hayatını doğrudan etkiliyorsa yanlış birşey var. Sosyalleşmek için oynarsın, eğlenmek için oynarsın. Ama ne tür oyun oynadığınla ne için oynadığın arasında fark olur. Yüksek zeka seviyesi gerektiren oyunlar seviyorsan onları oynarsın, basit zeka gerektirmeyen oyunlar seviyorsan onları oynarın. Hani ben çok elit oynuorum günde 10 saat oynuorum diyen adam genelde öğrenci profili. Zaten yaşımız zamnında oynamamız gereken oyunları oynadık halen günde 10 saat oyun oynayabilip öğrenci olmayan iş gücü yolunda birileri varsa ne mutlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 katiliyorum. kendine kendince elite oyuncu kitlesi diyen arkadaslar, sanki nba harici nba gibi basketbol oynanmayacaksa hic bir ulkede basketbol olmasin, sokaklarda asla basketbol oynatilmasin demek istiyorlar sanki.. nba de basketbol oynayanla sokak arasinda 3 e 3 oynayan arasinda yaptigi eylemden aldigi zevk acisindan kisisel bazda fark yok ki ? neden bu fark oyun gibi bir seyde olsun. sen gidip simcity 4 de zevk alirken kimisi gider ayni zevki sc2013 den alir. birakin millet istedigini istedigi yerde oynasin sizlerde eger gunumuz oyunlarini begenmiyorsaniz seveceginiz turdeki oyunlari uretenlere en buyuk destegi verin. bunu bizden beklemek yanlis. halimizden memnunsak ve sizler gibi olmak istemiyorsak ne olabilir ki bizden beklentiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Myshkin said: e oyunlar bir çok kişinin hayatını doğrudan etkiliyor, ciddi bir iş. koyun gibi önüne her konanı yiyenle daha geniş çaplı düşünen insanların geçinememesi normal. Şurda kalkıp günde 10 saat oyun oynayan kaç kişi var, bireysel bazda ülke yönetmek kadar önemli evet. ailesi ile yaşayan ergenler ve yetişme evresine geçip kendi hayatına başlayamamış için öyle gerçekten. hepimiz o evreden geçtik. hayatımızda en önemli şeylerden biri olduğu evre. fakat eğer yetişkinlerden bahsediyorsak ki, paticik'te yazı yazanların çoğu artık ergenlikten çıkmıştır diye varsayıyorum. eğer önüne konulanı yemeyen ve geniş çaplı düşünen bir kişilik olmayı hedefliyorsan bunu pixeller çapında pc başına oturduğun persona ile değil, gerçek hayatında fark yaratarak yap ki "bireysel" bazından çıksın. en büyük derdin hala pc oyunlarının gidişatı ise hayatta o zaman "master race" lafını ağzına almayacaksın. ilk başta gidip "master race" kullanımı nereden geliyor öğreneceksin sonra düşüneceksin ben böyle bir takıyı PC gaming için kullanıyorum ama gerçek hayatta ben bunu ne kadar becerebiliyorum diye. eğer sen hayata dair (pc gaming dışında) hiçbir noktada master race olmak nedir bilmiyorsan, en ufak bir noktada beceremiyorsan ondan sonra gelip kendi kendini "master race of PC" ilan etmişsin, benim vereceğim tek tepki acı bir gülümsemedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 DFASHDFSAFADSGH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Ya şu başlıktaki yazıları bir okuyun, kimler kime hakaret edior bir yazın bakalım acaba yok ergenmiş de karı gibi zırlıyor muş da abuk sabuk laflar edip duruyorsunuz. kimse ben elit oynuyorum falan demiyor hâlâ mazlum edebiyatı yapıyorsunuz. pro oyuncu olmaya gerek yok, sen günde 10 saat oyun oynuyorsan veya çalışmana rağmen eve döndüğünde dinlenmek yerine gidip 3 saat raid yapıyorsan oyun hayatını doğrudan etkiliyordur bunun için gidip takımda falan oynamana gerek yok. Yüksek zeka seviyesi gerektiren oyun diye bir şey yok zaten, sadece kafayı kullanmayı daha çok gerektiren ve gerektirmeyen oyunlar var. Sen dersen ki benim umrumda değil zaten gelip 2 saat oynuyorum, oyunun sağlam altyapısı olsa olmasa bana ne zaten azıcık eğlenip çıkacağım zaten söyleyecek bir şey yok. Ama bu o tarz insanları sevmememi etkilemeyecek çünkü onlar yüzünden sevmediğim politikaları devam edecek oyun şirketlerinin. Şurda tartışmayı alevlendirip kendini kanıtlamaya çalışan sizsiniz yani başkası değil. Oyunlar daha basit olsun umrunuzda olmaya bilir, olmak zorunda da değil ama öyle olmasını istemeyen insanların yorumları neden bu kadar batıyor anlayabilmiş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 bingildak said: ailesi ile yaşayan ergenler ve yetişme evresine geçip kendi hayatına başlayamamış için öyle gerçekten. hepimiz o evreden geçtik. hayatımızda en önemli şeylerden biri olduğu evre. ..... bingildak said: ben şu oyun çıktığından beri 120 saat harcamışım. eğer öyle bir şey çıkarsa işi gücü, kız arkadaşı, aileyi falan bırakmam gerekir. ha bi de şöyle bir yazı yazmışsın bak kendini ne güzel anlatmışsın bingildak said: 3-5 tane de adam var sabit bir şekilde gelip ona buna laf atıp, kendi gereğinden fazla şişmiş egolarını ve düşüncelerini başkalarına empoze etmeye çalışıyor. bingildak said: en büyük derdin hala pc oyunlarının gidişatı ise hayatta o zaman "master race" lafını ağzına almayacaksın. ilk başta gidip "master race" kullanımı nereden geliyor öğreneceksin sonra düşüneceksin ben böyle bir takıyı PC gaming için kullanıyorum ne diyorsun şurda anlamadım zaten ne master race'i kim master race demiş, master race ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 sirf senin sevmedigin oyunu oynuyor diye bir baskasini sevmememek. abi bundan daha kotu bir dusunce olabilir mi ? bunun ornekleri tarihte bolca var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Abi dediğimiz özünde aynı ama ifade edişimiz ve demokratik yaklaşım farklı. Burda kimse kaliteli oyun çıkmasına karşı değil ki ? Hatta kickstartera basıyoruz sürekli elinde projeyle gelene. Ama eskiden piyasa hacmi küçükken çıkan yapıtlar daha kaliteli idi ve daha uzun ömürlüydü, şimdi piyasa hacmi büyüdü her telden oyun çıkıyor bu uğurdu eski markalarda feda edildi. Tüketim toplumuyuz işte. Siz EA'ye her para verene lanet ediyorsunuz maa BF4 çıkıcna herkez alıcak. Bende simcity seviorum işte arada ki fark o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Myshkin said: bingildak said: ailesi ile yaşayan ergenler ve yetişme evresine geçip kendi hayatına başlayamamış için öyle gerçekten. hepimiz o evreden geçtik. hayatımızda en önemli şeylerden biri olduğu evre. bingildak said: ben şu oyun çıktığından beri 120 saat harcamışım. eğer öyle bir şey çıkarsa işi gücü, kız arkadaşı, aileyi falan bırakmam gerekir. çalışırken laptop açık yanımda duruyor. alıntı yapacaksan ne olduğunu bilerek yapaydın. bingildak said: 3-5 tane de adam var sabit bir şekilde gelip ona buna laf atıp, kendi gereğinden fazla şişmiş egolarını ve düşüncelerini başkalarına empoze etmeye çalışıyor. axedice said: Stupid gaming vs. smart gaming gibi daha temel öğelere dokunan tanımlamalara ihtiyacımız var. Olay baya baya platform boyutundan çıkıyor çünkü. Bu bağlamda master race ve peasant tanımlarını da yeniden düşünmek gerekecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bingildak Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Kanuni said: sirf senin sevmedigin oyunu oynuyor diye bir baskasini sevmememek. abi bundan daha kotu bir dusunce olabilir mi ? bunun ornekleri tarihte bolca var.. farklı görüşlere sahip oldukları için insanları "inferior" görüp de soykırıma götüren kafa yapısıdır "master race". hitler başlatmıştır. arkadaşların böbürlenerek savundukları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kanuni Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 evet bingildak. zaten oradaki oyun konusunu sexle fikirle gucle parayla herhangi bir seyle degistir sonu facia. bu arada forumda tartismada en illet oldugum konulardan birisi tartismalarin gecmisi 30 sayfaya dayanirken sadece son 1-2 sayfaya gore ilerliyormus hissi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… axedice Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 bingildak said: hitler http://qph.is.quoracdn.net/main-thumb-1826655-200-9rlDs6A599dJfCphnuQB8HrMw65KyHUz.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Myshkin Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 EA server'ları kapatınca oyunlar oynanmıyor diyenlere steam batsa o oyunlar da oynanmaz diyenlerin yeni cevabı o ya, insanları sevmiyorsunuz demek ki hitlercilik yapıyorsunuzzzz. argümanlar boy boy En çok şurda terbiyesiz terbiyesiz sataşıp sonra ergen falan denmesine güldüm ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bingildak Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Myshkin said: EA server'ları kapatınca oyunlar oynanmıyor diyenlere steam batsa o oyunlar da oynanmaz diyenlerin yeni cevabı o ya, insanları sevmiyorsunuz demek ki hitlercilik yapıyorsunuzzzz. argümanlar boy boy En çok şurda terbiyesiz terbiyesiz sataşıp sonra ergen falan denmesine güldüm ama. tarafsız yorum sana ters olsa da bana veya başkalarına ters olmayabilir. ben hiçbir noktada EA'yi savunmadım. savunmam da. EA böyle ama steam asla böyle bir şey yapmadı ve ASLA DA YAPMAYACAK denirse o zaman açar kabul ettiğin sözleşmeyi okuturum. eğer asla* yapmayacak diyorsan steam'in asla iflas edemeyeceği veya faaliyetini sonlandıramayacağını kabul ediyorsun demektir. bu da absurd bir düşüncedir. eğer sen kişilerin farklı görüşlerinden dolayı isimler takıp, "master race" ve "peasant" gibi. kendini onlardan üstün görüyor ve onların düşüncelerine hiçbir şekilde saygı duymuyorsan bunun örneği geçmişte vardır. eğer efelenip, master race savunulucuğu yapacaksak neyi savunduğumuzu bilelim, kendimize bir bakalım. ben sana hiçbir şekilde ergen demedim. şahsına da hiçbir şekilde hakaret etmem. ailesinin evinde oturup hayatta terk derdi pc oyunları olan kişilere ait senin dediğin düşünce diye belirttim. sen öylesin veya değilsin demedim. demem de, tanımıyorum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… axedice Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 bingildak said: eğer önüne konulanı yemeyen ve geniş çaplı düşünen bir kişilik olmayı hedefliyorsan bunu pixeller çapında pc başına oturduğun persona ile değil bunu düşünüp fikir üreterek değil, gerçek hayatında fark yaratarak yap ki "bireysel" bazından çıksın. Adam tek cümleyle insanlığın bütün felsefi birikimini bir kenara attı =(( Panpa gerçek hayatta nasıl fark yaratılıyor öğretir misin? bingildak said: "master race" kullanımı nereden geliyor öğreneceksin bingildak said: farklı görüşlere sahip oldukları için insanları "inferior" görüp de soykırıma götüren kafa yapısıdır "master race". hitler başlatmıştır. Adam nietzscheye hitler dedi ya =/ bingildak said: acı bir gülümseme http://1.bp.blogspot.com/_mV4aKbABlw0/S0LmeKhI6LI/AAAAAAAABU8/pbOmCwQmyCw/s400/crying+smiley.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fizban Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 bingildak said: Kanuni said: sirf senin sevmedigin oyunu oynuyor diye bir baskasini sevmememek. abi bundan daha kotu bir dusunce olabilir mi ? bunun ornekleri tarihte bolca var.. farklı görüşlere sahip oldukları için insanları "inferior" görüp de soykırıma götüren kafa yapısıdır "master race". hitler başlatmıştır. arkadaşların böbürlenerek savundukları.böyle buyurdu hitler diye bir kitapta hitler yazmış, evet doğru demiş arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bingildak Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 axedice said: Adam tek cümleyle insanlığın bütün felsefi birikimini bir kenara attı =(( Panpa gerçek hayatta nasıl fark yaratılıyor öğretir misin? "Adam nietzscheye hitler dedi ya =/" öğretirim tabii ki de fakat yeri burası değil. hitler'e nietzche demedim. senin yaptığın şeyi fiilen gerçekleştirmiş olan kişi hitler'dir. nietzche gidip fikir ayrılıklarından ve tolere demediğinden dolayı fırınlara atıp insanları sabun yapmadı. üstün atının üzerindeki master race pozlarına çok güzel gitmiş o gülümseme. internetten blog okuyup, şirin fotoğraflar yapıştırmakla felsefe yapılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… axedice Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 fizban said: böyle buyurdu hitler http://25.media.tumblr.com/tumblr_mc99xdfMqw1riahmqo1_400.gif bingildak said: senin yaptığın şeyi fiilen gerçekleştirmiş olan kişi hitler'dir. http://s3.amazonaws.com/rapgenius/funny-gif-Steve-Carell-laughing.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bingildak Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 hehe bende öyle düşünmüştüm zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kanuni Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Isin guzeli su konuya 10 kisi yaziyor 30 kisi okuyor bizlerde oyun dunyasini kurtariyoruz.. 3 koylu 5 elite e karsi. Goren tartisma sonrasi hersey duzelecek sanir. Seviyorum bu forumu. Ahahh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 Sonraki 49.sayfa (Toplam 80 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
bingildak Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Kanuni said: sirf senin sevmedigin oyunu oynuyor diye bir baskasini sevmememek. abi bundan daha kotu bir dusunce olabilir mi ? bunun ornekleri tarihte bolca var.. farklı görüşlere sahip oldukları için insanları "inferior" görüp de soykırıma götüren kafa yapısıdır "master race". hitler başlatmıştır. arkadaşların böbürlenerek savundukları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 evet bingildak. zaten oradaki oyun konusunu sexle fikirle gucle parayla herhangi bir seyle degistir sonu facia. bu arada forumda tartismada en illet oldugum konulardan birisi tartismalarin gecmisi 30 sayfaya dayanirken sadece son 1-2 sayfaya gore ilerliyormus hissi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 bingildak said: hitler http://qph.is.quoracdn.net/main-thumb-1826655-200-9rlDs6A599dJfCphnuQB8HrMw65KyHUz.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 EA server'ları kapatınca oyunlar oynanmıyor diyenlere steam batsa o oyunlar da oynanmaz diyenlerin yeni cevabı o ya, insanları sevmiyorsunuz demek ki hitlercilik yapıyorsunuzzzz. argümanlar boy boy En çok şurda terbiyesiz terbiyesiz sataşıp sonra ergen falan denmesine güldüm ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Myshkin said: EA server'ları kapatınca oyunlar oynanmıyor diyenlere steam batsa o oyunlar da oynanmaz diyenlerin yeni cevabı o ya, insanları sevmiyorsunuz demek ki hitlercilik yapıyorsunuzzzz. argümanlar boy boy En çok şurda terbiyesiz terbiyesiz sataşıp sonra ergen falan denmesine güldüm ama. tarafsız yorum sana ters olsa da bana veya başkalarına ters olmayabilir. ben hiçbir noktada EA'yi savunmadım. savunmam da. EA böyle ama steam asla böyle bir şey yapmadı ve ASLA DA YAPMAYACAK denirse o zaman açar kabul ettiğin sözleşmeyi okuturum. eğer asla* yapmayacak diyorsan steam'in asla iflas edemeyeceği veya faaliyetini sonlandıramayacağını kabul ediyorsun demektir. bu da absurd bir düşüncedir. eğer sen kişilerin farklı görüşlerinden dolayı isimler takıp, "master race" ve "peasant" gibi. kendini onlardan üstün görüyor ve onların düşüncelerine hiçbir şekilde saygı duymuyorsan bunun örneği geçmişte vardır. eğer efelenip, master race savunulucuğu yapacaksak neyi savunduğumuzu bilelim, kendimize bir bakalım. ben sana hiçbir şekilde ergen demedim. şahsına da hiçbir şekilde hakaret etmem. ailesinin evinde oturup hayatta terk derdi pc oyunları olan kişilere ait senin dediğin düşünce diye belirttim. sen öylesin veya değilsin demedim. demem de, tanımıyorum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 bingildak said: eğer önüne konulanı yemeyen ve geniş çaplı düşünen bir kişilik olmayı hedefliyorsan bunu pixeller çapında pc başına oturduğun persona ile değil bunu düşünüp fikir üreterek değil, gerçek hayatında fark yaratarak yap ki "bireysel" bazından çıksın. Adam tek cümleyle insanlığın bütün felsefi birikimini bir kenara attı =(( Panpa gerçek hayatta nasıl fark yaratılıyor öğretir misin? bingildak said: "master race" kullanımı nereden geliyor öğreneceksin bingildak said: farklı görüşlere sahip oldukları için insanları "inferior" görüp de soykırıma götüren kafa yapısıdır "master race". hitler başlatmıştır. Adam nietzscheye hitler dedi ya =/ bingildak said: acı bir gülümseme http://1.bp.blogspot.com/_mV4aKbABlw0/S0LmeKhI6LI/AAAAAAAABU8/pbOmCwQmyCw/s400/crying+smiley.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 bingildak said: Kanuni said: sirf senin sevmedigin oyunu oynuyor diye bir baskasini sevmememek. abi bundan daha kotu bir dusunce olabilir mi ? bunun ornekleri tarihte bolca var.. farklı görüşlere sahip oldukları için insanları "inferior" görüp de soykırıma götüren kafa yapısıdır "master race". hitler başlatmıştır. arkadaşların böbürlenerek savundukları.böyle buyurdu hitler diye bir kitapta hitler yazmış, evet doğru demiş arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 axedice said: Adam tek cümleyle insanlığın bütün felsefi birikimini bir kenara attı =(( Panpa gerçek hayatta nasıl fark yaratılıyor öğretir misin? "Adam nietzscheye hitler dedi ya =/" öğretirim tabii ki de fakat yeri burası değil. hitler'e nietzche demedim. senin yaptığın şeyi fiilen gerçekleştirmiş olan kişi hitler'dir. nietzche gidip fikir ayrılıklarından ve tolere demediğinden dolayı fırınlara atıp insanları sabun yapmadı. üstün atının üzerindeki master race pozlarına çok güzel gitmiş o gülümseme. internetten blog okuyup, şirin fotoğraflar yapıştırmakla felsefe yapılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 fizban said: böyle buyurdu hitler http://25.media.tumblr.com/tumblr_mc99xdfMqw1riahmqo1_400.gif bingildak said: senin yaptığın şeyi fiilen gerçekleştirmiş olan kişi hitler'dir. http://s3.amazonaws.com/rapgenius/funny-gif-Steve-Carell-laughing.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 hehe bende öyle düşünmüştüm zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Isin guzeli su konuya 10 kisi yaziyor 30 kisi okuyor bizlerde oyun dunyasini kurtariyoruz.. 3 koylu 5 elite e karsi. Goren tartisma sonrasi hersey duzelecek sanir. Seviyorum bu forumu. Ahahh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar