eldar Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 İsteyen istediğini oynar, milyonlarca insan farmville oynuyorsa simcity oynayanlar da çıkacaktır. Farmville de multi sayılır. AAA dediğiniz oyunlar en çok bütçe ayrılan oyunlar, artık en iyi PC oyunları değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 cevabımı alınca değil, yarın işim olduğu için uğraşamayacam. ha normalde de uğraşıp vakit kaybettiğime yanarım. neyse takıl. "fakirler, keşke dont starve'ı da EA yapsaymış" laflarına bir cevap verilemez zira. aquila ise zaten tescilli troll ona değinmeye bile gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 yarin sabah tescil belgesini masamda istiyorum, yoksa mahkemede gorusuruz. -imelihaquila- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 zaten o yazdıklarıma cevap verecekseydin yazık sana yanına [sarcasm][/sarcasm] mı yazalım. senin cevabın o onceki postlarda tekrar tekrar okur ogrenirsin biseyler. keske don't starve coop olsaydı 4 5 kisi ne akardık =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 screwy said: Elestir ama elestirmenin de bi anlamı var dimi. Soyle mesajlarını kompilasyonunu yapsam 6 keywordu gecmiycek adamlar var simcity topicnde baya da mesaj atmıslar yani. Tekrar tekrar tekrar tekrar atınca bisey olmuyor degismiyor ben heyecanla topice bakıyorum acaba kim nası bisey yaptı orda "DRM" yazıyo. meh diyorum bi kere iki kere uc kere 20 kere aynı adamlar bi de biz oynayanlar belli aglayanlar belli onlar aglıyor onların aglaması arasında biz oynadıgımızı konusmaya calısıyoruz. Ki ben EA i seven bi adam da degilim. Ama herifleri sevmiyorum diye de kendi alıcagım keyiften kendimi mahrum etmem. Mesela Valve i de cok seviyorum ama PORTAL OYNAMAYALAYAM demedim yani baktım tarzı hosuma gitmedi oynamadım. Cok basit degil mi ya. Ki ben de oyun elestiriyorum git dota topicine bak. ama oyunun internal problemlerini konusuyorum mm ini konusuyorum mesela, simcity topicine bak agent sistemini de elestirdim yanlıs yapmıslar dedim guldum hatta hatalı oldugunu gostercek ss te attım. EA tipi dedigin firma ne yazıkki AAA tip oyunlarının buyuk kısmını elinde tutuyor. Mesela fifada da gecen sene hayvan gibi problem vardı. Fifayı aldım oynadım problem vardı bıraktım problem duzeldiginde bi miktar oynadım sonra tekrar bıraktım. Napıcam yani EA para kazanmasın(ki lol yani ben vermeyince mi para kazanmıyomus ben bu heriflerin 2 oyununu alıyorumdur senede en fazla) diye o fifada oynadıgım 50 100 saati oynamıyım mı? Ayrıca onceki seye cevaptan bagımsız ornegin DRM EA'in fikri bile degildi baska birileri deneyip basaramadı D3 basardı simdi ea deniyor. Ki ben hala diyorum ki bi firma gozuyle baktıgımda mantıksız gelmiyor bana. Cunku sen bi structure kuruyosun ve "reverse engineering" diye bir konsept var kodlar sonucta sayılar stringler bir sekilde kırılıyorlar. Adam sen kırama istiyor bunu. Ben DRM i o yuzden anlıyorum. Ha server issues olmasın. Bu business model oturdugunda buyuk ihtimal prediction modeli de daha iyi oturur serverlar daha iyi hazırlanır. ee online oyna zaten oynama diyen yok ki. simcitynin online modu olmasın diyen de yok neye laf yetiştirmeye çalışıyorsun anlamıyorum. isteyen girsin online arkadaşıyla oynasın isteyen girsin offline single oynasın, burdaki tepki adamların dayatmasına. günlerdir birileri başlığa sürekli bir şeyler yazar çünkü adamlar offline oynanacak duruma zor gelir dedi halbuki şimdiden offline mode'da oynayan adam var videosu bile konmuş. Oyunun algoritmalarının abuk sabuk oldugu ortaya çıktı vs. Milletin eleştirileri niye bu kadar battı anlamıyorum. Ben parasını veririm eğlenceme bakarım de geç madem umursamıyorsun ne diye boş edebiyat parçalıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 zor gelir demelerinin sebebinin teknik meseleler oldugunu dusunmuyorum, tamamen business plan olarak offline yapmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Ben sana online zorunlunun sebebini de anlatıyorum ama. Cunku diger turlu senin korsanlamanı onleyemiyor adam. Herifler kac kere cıktı bi cd yaptık IMKANSIZ KIRAMAN diye kırdılar. Sonra cıktılar artık crack olmuycak hop virtual driverlarla oynadık. Ulan japonya dısında oynanamayan oyunu sistem dilini higazashi gosterip oynuyorum yani herif adını japonca harflerle yazmazsan oynayamazsın diyor ve c/p yapamıyosun ama onu bile asıyor yani insan. En onemli ornek: D3 un korsanı cıktı mı duzgun mesela? ben gormedim hic. Zaten ea yaptıgı seyi basarılı yaptı demiyorumki. Yalan soylemelerini de desteklemedim "EA benim babam bunu boyle nasıl soylersin de demedim". Ama DRMden rahatsız olmak arkadas ben korsanlamak istiyorum demek. internete su hayatta sahip olmadıgın tek yer araba yolculugu yahu. ki onda bile var ben 3g den baglanıyorum laptopumda telefonumu hotspot olarak kullanıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 aquila said: zor gelir demelerinin sebebinin teknik meseleler oldugunu dusunmuyorum, tamamen business plan olarak offline yapmazlar. “With the way that the game works, we offload a significant amount of the calculations to our servers so that the computations are off the local PCs and are moved into the cloud. It wouldn’t be possible to make the game offline without a significant amount of engineering work by our team.” http://www.polygon.com/2013/3/9/4081464/simcity-interview-ea-maxis-lucy-bradshaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 onu yemedik ki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 ya da d3 korsanlandıysa ne zaman korsanlandı. 1 ay mı 3 ay mı yoksa 4 dakika mı? bazı oyunları utanmasan orjinal satın alan adamdan once indiriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 screwy said: Ama DRMden rahatsız olmak arkadas ben korsanlamak istiyorum demek. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 zaten oyunlar f2p olacak, korsan yeni bir olay değil. Oyuncuyu cezalandırarak korsanı yenemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 f2p daha cirkin bi model. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Biriniz de bi acıklasın full drm in size zararı ne? niye cezalandırıldıgını dusunuyorsun. Korsanın neden boyle onlenmeye calısıldıgını acıkladım. ya da zaten baya obvioustu madem oyle korsanla nasıl savasılabilecegine bir dusunce uretin. Hakkaten boyle bisey olabilir diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 korsanlamak istemeyle ilgisiz benim için. sürekli internette değilim belki? ea serverı kapatınca oynama sansım bitsin istemiyorum belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Abi şehir yaptım save'i gitti diyorsun. Servera girerken sıra bekleyebiliyorsun. 5-6 sene sonra desteği kestiğinde istesen de oyunu oynayamayacaksın. En çok zaman harcadığım oyunlar f2p şu anda, f2p olmasının bir eksisini göremiyorum. Şu simcity mesela tam f2p olacak oyun ama nerede EA'de o öngörü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 biri 10 sene sonrasının problemi. digeri de ya fakirlik(boyle iste kotalı internet falan derdi, 3g ye sahip olmama derdi) ya da gizlilikle kafayı bozmus olmak(sehirlerini swastika seklinde yapıp adını auschwitz koymadıgın surece guvendesin) server problemleri yeni(relatively) bi business model oldugu icin normal. D3 te de ilk 2 hafta acı cektik sonra problem cektigimi hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 İyi de ben laf olsun diye demiyorum 10+ yaşında bir sürü oyun oynuyorum. Şu an çıkan oyunların da uzun ömürlü olmasını isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 aptal saptal korsan engelleyici saçmalıklar yüzünden steamden aldığım batmani oynayamıyorum misal, keşke torrentten çekseydim daha kolaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 batman problemi vergi problemi degil miydi ya? bizim ulke vergisini odemeyi reddediyomuydu neydi biseyler. baskası daha iyi biliyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 yok o değil. microsoft live mı ne var ya o aptal saptal hhatalar veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 gunahlarimizin cezasini oduyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 screwy said: batman problemi vergi problemi degil miydi ya? bizim ulke vergisini odemeyi reddediyomuydu neydi biseyler. baskası daha iyi biliyodur. alakasız. ingilteredeyim. hani ama tr yazıyordur steamde desen o da değil. poundla da almışım. hani trye ait hiçbir iz yok. bi klavye dili tr q. fakat steamden oynayamıyorum. hata veriyor. vergi ot bok alakası yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 games for windows live pankreas kanseri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 ben oynamadım batman o yuzden bilemedim sadece oyle bisey hatırladıgım icin soyledim. bilen varsa soylesin korsanı onlemek icin napmıslar da sen orjinal satın aldıgın oyunu oynayamamıssın. gercekten dalga gecmek falan degil merak ettigimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar