diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 arkadaşlar mesela bu gittigidiyo , hepsiburada gibi 2.el sitelerinden 2.el olsun , 0 veya temiz olsun , cep telefonu , laptop , bilgisayar , mp3 player gibi cihazlar almak sorun yaratırmı.Babam bana dizüstü alıcak işte , burası ucuz diye tutturdu burdan alalım diye adam orda 0 diyor ama belli değil , bişey oldu bozuldu laptop garanti nolucak adam garanti var diyor ama fatura istese marka , ne bileyim alınırmı sizce bu sitelerden ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 bişeyler diyin ya , alıcak sonra patlıycak bişiler olucak bilgilendirin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 sistem şöyle calısıyor alıyorsun ürünü kapıda onaylıyosun ondan sonra paran adama ulasıyor. sen kapida aldın diyelim ürünebaktın kullılmış duruyor yada paketi acılmıs ben bunu kabul etmiyorum diyosun paranı geri yolluyor gittigidiyor. birde ürünün sayfasında sağ üst köşede ürünü aldıgın kişinin daha önce kaç ürün sattığı ve kaç kişnin satıcıdan memnun kaldığı yazıyor onlarada dikkat edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 kapıda onaylamıyorsun, ürünü üç gün deneme hakkın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Hepsiburada 2. el sitesi değildi zamanında? Öyle mi oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 onun da alım-satım kısmı açıldı ekstra olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Ürün kullanılmamış olsa dahi Türkçe klavye olmayabilir. Ayrıca faturasınında ibrazını istemelisin. Unutma ki garantisi de fatura kesim tarihinde başlar senin teslim aldığın tarihte değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 bu gibi sitelerden bildiğin bi ürünü 0 almanı tavsiye ederim ha 2.el de sorun yaratır demiyorum ama elektronik ürünler hassas olduğundan işini sağlama al derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 aranızda bu sitelerden alıp ta sorun yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Ben dijital kamera alcaktım kendime küçük. Sony DSC T-20 de karar kıldım. 860 YTL teknosa fiyatıydı. Çüş dedim. Sonra mavi bilgisayara gittim, kampanya var 650 lire dediler. O da çok geldi. Gittigidiyor a baktım 450 lira. Sıfır ama kaçak olduğu için garantisi yok. Aldım gitti. Çokta sorunsuz bi şekilde kullanıyorum. Olur da bozulursa gider 450 ye yenisini alırım 860 ı teknosaya verip kazıklanmaktansa. AYrıca gittigidiyor alıcıyı satıcıdan çok koruyor. Sen aldın laptopu diyelim. Adam cidden dediği gibi sıfır yolladı. Ama sen bu modeli değil de başka modeli beğendin. Gittigidiyodan ödemeyi onaylamıyosun "bu ürün sıfır değil iade etmek istiyorum satıcıya diye" , ürünü geri kargoluyosun, paranı geri alıyosun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ikinci el laptop alinmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 gitti gidiyorsa al dene bak.faturasını falan da iste işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 gittigidiyordaki dükkanlarda bazen hepsiburada.com'dan daha pahalıya aynı malın satıldığını görüyorum ona da dikkat etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thiras Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Ordaki piyasa fiyatından düşük ürünlerin çoğu bavul ticareti ile geliyor. O yüzden mesela çoğu ilan sahibine garanti ile mesaj atarsan "Sen bize yolla, biz çine[aldığı ülke] yollayacaz, sen rahat ol" gibi mesajlar geliyor. Benim önerim aleti alamadan önce uluslararası garantisi var mı yok mu diye araştırman. Eğer yanlış hatırlamıyorsam bir ara japonya'dan alınan Canonlarda uluslararası garanti oluyordu. Eğer böyle bir şey bulursan almaman için sebep yok gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Gittigidiyor kazıkçı, satıcıdan %10 kesiyor tabi olan alıcıya oluyor. Çok sömürücü bi site dikkat etmek lazım. Ama evet kullandıkları yöntem baya güvenilir. E-bay'den bile güvenilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar