Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2.el siteleri ve Sonuçları

diablotg

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar mesela bu gittigidiyo , hepsiburada gibi 2.el sitelerinden 2.el olsun , 0 veya temiz olsun , cep telefonu , laptop , bilgisayar , mp3 player gibi cihazlar almak sorun yaratırmı.Babam bana dizüstü alıcak işte , burası ucuz diye tutturdu burdan alalım diye adam orda 0 diyor ama belli değil , bişey oldu bozuldu laptop garanti nolucak adam garanti var diyor ama fatura istese marka , ne bileyim alınırmı sizce bu sitelerden ???
Sosyal ağlarda paylaş

sistem şöyle calısıyor alıyorsun ürünü kapıda onaylıyosun ondan sonra paran adama ulasıyor. sen kapida aldın diyelim ürünebaktın kullılmış duruyor yada paketi acılmıs ben bunu kabul etmiyorum diyosun paranı geri yolluyor gittigidiyor. birde ürünün sayfasında sağ üst köşede ürünü aldıgın kişinin daha önce kaç ürün sattığı ve kaç kişnin satıcıdan memnun kaldığı yazıyor onlarada dikkat edin
Sosyal ağlarda paylaş

Ben dijital kamera alcaktım kendime küçük.

Sony DSC T-20 de karar kıldım. 860 YTL teknosa fiyatıydı. Çüş dedim. Sonra mavi bilgisayara gittim, kampanya var 650 lire dediler. O da çok geldi. Gittigidiyor a baktım 450 lira. Sıfır ama kaçak olduğu için garantisi yok.

Aldım gitti. Çokta sorunsuz bi şekilde kullanıyorum. Olur da bozulursa gider 450 ye yenisini alırım 860 ı teknosaya verip kazıklanmaktansa.

AYrıca gittigidiyor alıcıyı satıcıdan çok koruyor. Sen aldın laptopu diyelim. Adam cidden dediği gibi sıfır yolladı. Ama sen bu modeli değil de başka modeli beğendin. Gittigidiyodan ödemeyi onaylamıyosun "bu ürün sıfır değil iade etmek istiyorum satıcıya diye" , ürünü geri kargoluyosun, paranı geri alıyosun falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Ordaki piyasa fiyatından düşük ürünlerin çoğu bavul ticareti ile geliyor. O yüzden mesela çoğu ilan sahibine garanti ile mesaj atarsan "Sen bize yolla, biz çine[aldığı ülke] yollayacaz, sen rahat ol" gibi mesajlar geliyor. Benim önerim aleti alamadan önce uluslararası garantisi var mı yok mu diye araştırman. Eğer yanlış hatırlamıyorsam bir ara japonya'dan alınan Canonlarda uluslararası garanti oluyordu. Eğer böyle bir şey bulursan almaman için sebep yok gibi gözüküyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...