Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Şatım kaldım afalladım[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Ne nası ya ehhe. o zmn anlaşıldı öss den sonra ankara yolcusuyuz doğruysa bu. da orda kalıcak yer de lazım malum 2 gün ara war.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 birisi ankarada parti veriyodu bi keresinde,gelebilecek bütün paticiklileri çağırıyorum falan demişti,kimdi o ya? :) gidersek kalırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 hmm öss üstü zaten bi ankara yapıcakltım oh oh denk getiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Uhuh bize ankara yolu gözüktü....[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) ///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ankarada oturmanin faydalarini goruyoruz.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 gele gele bu adamlar mı gelio yani. neyse gideriz çok paalı olmazsa. müzik olmasa da, sahne performansı için[signature][hline]improper dancing in the middle of the street Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 bon jovi nin pohuna kurbana olun siz ;) ankara da pek soukmus bu arada dondum[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarion Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Beyler ne diim azım sulandı ama ankarada :([signature][hline]Yol bittiğinde korkmaya başla.Çünkü o zaman hayal edemeyeceğin yaratıklar peşine düşer küçük dostum şimdi bıcağını bile ve yoluna çık unutma yoldan korkma o senden korksun ama yolunu bitirme yoksa yok olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 e İstanbula da uğrarlar heralde di mi:-?[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 buda yalan olmaz inşallah neyse bende öss sonrası odtülü kardeşlerimin yanında kalırım. Bu arada fazla cadırı olan var mı?[signature][hline]Venite Exultemus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Angelus, 12 February 2004 15:13 tarihinde demiş ki: birisi ankarada parti veriyodu bi keresinde,gelebilecek bütün paticiklileri çağırıyorum falan demişti,kimdi o ya? :) gidersek kalırız me[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 rammstein görmeyi çok isterim..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: Zegna, 12 February 2004 18:05 tarihinde demiş ki: evet bon jovi muzık yapmıyor zaten dimi.. lol ya müzik kötü, müzik yok demedim, ben müzik için gitmem dedim, çünkü çok haz ettiğim bi müzik diil ve olur da gidersem konsere bu özellikle müzik için diil sahne için olur, dedim. ve rammstein'dan bahsediyodum[signature][hline]improper dancing in the middle of the street [Bu mesaj RogueNoir tarafından 13 February 2004 13:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 25haziranda ankaradayım, rammsteinı kaçıramam, tutmayın dalarım[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrant Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 abi internet sitesi fln yok mu bu organizasyonun??bu arada aynı şenlikte bon jovi'yle rammstein ne alaka onu da çözemedim ama... bu arada ankara'da oturanlar (ben de dahil) çok havaya girmesinler.hatırlarsanız bi de G3 şoku yaşamıştık.. :)[signature][hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 YAAAAAAA HAYIR BE HAYIR HAYIR HAYIR HAYIR HAYIR HAYIR!YÜZ BİN KERE HAYIR! YAPILAMAZ! olmaz yaaaaaaa :( 25 haziranda benim uluslar arası yarışım var :(((( OLAMAZ! ERTELENSİN! İMZA TOPARLIYALIM! RAMŞİYİ KAÇIRAMAM! HAYIRRRR... *!ağlar*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Shimano XTR...Key to burn,let's ride together... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Anaaa!! ben bunu ilk duyduumda şaka sanmıştım. deilmish demek ki:) o halde haziranda hep beraber şıkıdım şıkıdım :) bu arad sanırım yolları şaşırıp buraya geliolar, yoksa ne mümkün bu adamları ankara'da görmek. hayırdır inşallah?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 nasıl olcak parayı ya da kalacak yeri nereden bulurum bilmiyorum ama tek bildiğim şey benim bu festivale gitmek için bir yerlerimi vermeyi düşünmeye başlamış olduğum yapılır mı bu bize ya istanbul olsa olmuyo mu?????????????[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 istanbula gelirler işalla ...yoksa ankaraya gitçem ....hımmms[signature][hline]:yapma: its better to burn out than to fade away... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 eee, hep bis mi arşınlıcas ankara-istanbul yolunu ota moka. biras da siz düşün yollara müzik aşkına di mi ama? yoksa bööle çok platonik oluodu yaw:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrant Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 nedir abi bu istanbullular'ın hali?hep bana,hep bana ayıp oluyo.. ;P[signature][hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ee rammstein iptalmiş bon jovi de mi???[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 link verin link link[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Rammstein iptalmi ? Hade yaa[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar