moriQ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 blackcats kapanmıştı dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 TorrentDamage mesela inaktif olması nedeniyle direk kapamış benim accountu. gerçi RS varken torrent'e çok iş düşmüyor ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 abi rs de sasırdı bu aralar, ben uzatmayacam uyeligi. son bi kac gun somuruyorum simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 tl bendede var onda 760gb var upload hiç sorun olmadı daha abartmadıkdan sonra anlaşılmıyo bazı ufak noktalar var günde 1-1.5gb den fazla upload vermiyorum hızıda 1mb ayarlıyorum hiçbir sorun olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 toggie said: abi rs de sasırdı bu aralar, ben uzatmayacam uyeligi. son bi kac gun somuruyorum simdi. Dün ismi lazım değil bir oyunun bütün dosyalarını kaldırdılar bir anda mesela, sinir bir durum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 evet ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 endless_night said: tl bendede var onda 760gb var upload hiç sorun olmadı daha abartmadıkdan sonra anlaşılmıyo bazı ufak noktalar var günde 1-1.5gb den fazla upload vermiyorum hızıda 1mb ayarlıyorum hiçbir sorun olmuyo e iyide gunde 1 1,5 gb la ne ugrasacam zaten acik biraktigim zaman gunde 5-6 gb upload yapiyorum heh. yani gunde 1,2 gb icin alinasi bi risk degil tabi ama kullananin fikrine gore degisir. sonucta tleech asiri zorlastirdi uye alimini, yakalandinizmi bi daha giris cok zor. moriQ said: blackcats kapanmıştı dimi. blackcats kapanmadi. anasayfayi alakasiz bi sayfa yaptilar dikkat cekmemek icin adamler eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 özellikle HD film için seed oranı makul olan bir tracker var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 torrentleech i 2 yıldır kullanıyorum, fake upload la tabiki, 2 ila 3 arası ratio yu tutunca çakmıolar. şu ana kadar hiç sorun çıkmadı. torrentdamage kullanmadım ama o biraz daha katı kuralcı sanırım fake i bile yedirmek zor yani arkadaşın account ban yemişti bizde davetiye alamadık sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ve oyunlar içinde seeder ı fazla olan bi tracker var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 arenabg diyorum iste kac sayfadır. yeni cıkan oyunlarda fazla değil tabi, bi haftaya kalmaz adam oluyo ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Arenabg süper o ilk göz ağrım 0.19 ratiom var =) hiç ayrımcılık yapmıyor kardeşlerim sağolsunlar. Yalnız orda oyun ve hd filmlerin seederları yok yada var ama ben çekemiyorum 20-30la download yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Masquerade said: özellikle HD film için seed oranı makul olan bir tracker var mıdır? bithdtv, scenehd falan iyi hd sitelerinden. ama üyelik alımı kapalı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Torrent-Damage'a nasıl ratio kasıcam yahu. indirdiğim şeyleri upload etmiyor, büyük ebatlı dosyalar genelde zaten. var nı bunun kolay bir yolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 bLackcha0s said: ve oyunlar içinde seeder ı fazla olan bi tracker var mı ? torrent-damage ama ratio kasmayla didişiyorum şu an, yoksa banlanıcam lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Masquerade said: Torrent-Damage'a nasıl ratio kasıcam yahu. indirdiğim şeyleri upload etmiyor, büyük ebatlı dosyalar genelde zaten. var nı bunun kolay bir yolu. free trackerlardan prison break heroes vs bul hatta yarın sabaha yeni bölümleri çıkıyor ondan sonra torrent damage den indir aynı tracker'ı upload etmeye başla :) ayrıntılı anlatım için pm me pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 torrentbytes'i tek gecerim. onceden torrentleech'le karsilastirabilirdim ancak en son tv ve film paketlerini sunmalariyla acik ara fark atti torrentbytes. zaten ratio derdi yok. 70gb uploadim 50gb downloadim var ve indirdiginiz dizi/film paketleri downloadiniza yazilmiyor. upload elbette ki yaziliyor. hem de iki paketin icerigi cok genis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Esane Döndü.TVT Döndü. Oh be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Tv olarak BitmeTV Genel olarak ScT derim (sahsen exigo,uk-t ve ftwr denemedim). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 peki buradan sorayım evde dl yapsam işyerimde ul yapsam sorun yaşarmıyım yani tek üyelikle yapılabilinirmi bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 necmi said: peki buradan sorayım evde dl yapsam işyerimde ul yapsam sorun yaşarmıyım yani tek üyelikle yapılabilinirmi bu olay öyle direk ul yapamıyosun diye biliyorum önce indirmen lazım. İşyerinde bişeyi indirirsin küçük boyutlu ordan ul yaparsan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 En sağlam Private Mac Torrent sitesi http://Brokenstones.cn Çok şükür ki zamanında üye oldum. Mac ile alakalı ne ararsanız var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 vay vay vaaay. kac senedir torrent kullaniyorum daha bu ay ilk defa seedbox olayina giristim, 15$ a server kiraladim kendime. sonuc: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 TL gibi sitelerde baya iyi buffer yapabilirsin ama daha elite sitelerde daha zorlanıcaksın mesela BitmeTV de FTN dir SCT dir vs buaralarda herkesin baglantısı ya çok iyi yada seedbox ondan bufferlaması çok kolay olmuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Ben 24 saat pcyi acık bırakıyorum 3-4 ay , sonra 3 sene ömrü olan bilgisayar 1 senede bozuluyor ,ama ratiom geliyor önemli olan da o zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar