Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi torrent tracker

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

endless_night said:
tl bendede var onda 760gb var upload hiç sorun olmadı daha abartmadıkdan sonra anlaşılmıyo bazı ufak noktalar var günde 1-1.5gb den fazla upload vermiyorum hızıda 1mb ayarlıyorum hiçbir sorun olmuyo

e iyide gunde 1 1,5 gb la ne ugrasacam zaten acik biraktigim zaman gunde 5-6 gb upload yapiyorum heh. yani gunde 1,2 gb icin alinasi bi risk degil tabi ama kullananin fikrine gore degisir. sonucta tleech asiri zorlastirdi uye alimini, yakalandinizmi bi daha giris cok zor.

moriQ said:
blackcats kapanmıştı dimi.

blackcats kapanmadi. anasayfayi alakasiz bi sayfa yaptilar dikkat cekmemek icin adamler eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

torrentleech i 2 yıldır kullanıyorum, fake upload la tabiki, 2 ila 3 arası ratio yu tutunca çakmıolar. şu ana kadar hiç sorun çıkmadı. torrentdamage kullanmadım ama o biraz daha katı kuralcı sanırım fake i bile yedirmek zor yani arkadaşın account ban yemişti bizde davetiye alamadık sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
Torrent-Damage'a nasıl ratio kasıcam yahu.

indirdiğim şeyleri upload etmiyor, büyük ebatlı dosyalar genelde zaten. var nı bunun kolay bir yolu.

free trackerlardan prison break heroes vs bul hatta yarın sabaha yeni bölümleri çıkıyor
ondan sonra torrent damage den indir aynı tracker'ı
upload etmeye başla :)
ayrıntılı anlatım için pm me pls
Sosyal ağlarda paylaş

torrentbytes'i tek gecerim. onceden torrentleech'le karsilastirabilirdim ancak en son tv ve film paketlerini sunmalariyla acik ara fark atti torrentbytes. zaten ratio derdi yok. 70gb uploadim 50gb downloadim var ve indirdiginiz dizi/film paketleri downloadiniza yazilmiyor. upload elbette ki yaziliyor. hem de iki paketin icerigi cok genis.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...