Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Ben yapıyorum abi. Yani bir dizinin bir sezonunu çekip ilk 10 bölümünü seedlersen sorun yok. pack sayılıyor o da. edit: bir xvid'in %80'inde durmak aklıma gelmemişti.
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 partial seed yerine gore degisir, tl adminin partial seed verdigi yazi sticky olarak duruyo forumda :)
chesterfield Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 forgiver said: türk torrent sitelerinden yeni eski ayakta kalan sağlam olan varsa listeleyebilir misiniz leechturk kullanıyorum ama yetersiz www.arena-tr.com [en çok bunu tavsiye ediyorum.] www.turktorrent.biz www.turktracker.com
Burax Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 az kaldı az bu gazla gidersem 30güne TL de power user olacam gelsin invitation lar:F 12,09,08 Ratio: 0.908 Uploaded: 84.93 GB Downloaded: 93.49 GB 02,10,08 Ratio: 0.938 Uploaded: 87.71 GB Downloaded: 93.50 GB heroes ve prison break bölümleri deli gibi tutuluyor salı günleri 1gb upload yapıom :F free trackerlardan indirip Torrentleech torrent-damage de upload abanıom :F
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 muzik tracker yeni acti uye alimini. yetisin http://libble.com/register.php
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Burax said: az kaldı az bu gazla gidersem 30güne TL de power user olacam gelsin invitation lar:F 12,09,08 Ratio: 0.908 Uploaded: 84.93 GB Downloaded: 93.49 GB 02,10,08 Ratio: 0.938 Uploaded: 87.71 GB Downloaded: 93.50 GB heroes ve prison break bölümleri deli gibi tutuluyor salı günleri 1gb upload yapıom :F free trackerlardan indirip Torrentleech torrent-damage de upload abanıom :F Benim üyelik olcak her 100gb download için 1tb upload olurdu :)
chesterfield Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 hiç yok mu davetiyelerini bulabileceğimiz bir yer ?
Phobos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 TorrentBytes'da inaktiflikten dolayı hesabın silinmesi gibi bir durum var mı? (Zar zor bi hesap aldık o da inaktif hedesinden ziyan olmasın :P)
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 hass ya benim de birsürü güzel trackera uyeligim var ama bayram tatili var diye arada kullanmamıstım. hemen baslayayım bari ufak tefek biseler cekmeye. ama en azından inaktiflikten ip ban vermezler di mi?
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 inaktiflik de öyle 5-10 gün değil yahu.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ya tamam da iste upload olayı kafamda sorun yarattıkca ben mumkun oldugunca uye oldugum saglam trackerlara yonelmemeyi tercih ediyorum. son care olarak kullanıyorum. mesela torrent-damage'dan ilk hafta uctum, ama saglam dl de yaptım ayrı. bitsoup, torrentbytes, tvtorrents gibi sitelere uyelik aldım. simdi kullanmaya kıyamıyorum asfdsf. seed etmek sandıgımdan cok daha zormus bu tur high ratio gereksinimli sitelere.
Burax Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 aksine seed çok kolay, fifa 2009 heroes ve prison break son bölümleri şu anda torrentleech de acayip tutuluyor salı günler free trackerdan heroes ve prison break bulacaksın sonra onu üye olduğun siteden seed edeceksin olay budur:)
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 heh iste onları iyi takip etmek lazım ama free trackerdan da onları indirmek cok zor olmuyor mu?
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 toggie said: ya tamam da iste upload olayı kafamda sorun yarattıkca ben mumkun oldugunca uye oldugum saglam trackerlara yonelmemeyi tercih ediyorum. son care olarak kullanıyorum. mesela torrent-damage'dan ilk hafta uctum, ama saglam dl de yaptım ayrı. bitsoup, torrentbytes, tvtorrents gibi sitelere uyelik aldım. simdi kullanmaya kıyamıyorum asfdsf. seed etmek sandıgımdan cok daha zormus bu tur high ratio gereksinimli sitelere. Torrentbytes'da movie packler var.FreeLeech onlar indir onlardan sevdiklerini o sırada sadece upload yazıldığı için hayvan gibi upload kasıosun TvT'de indir FreeLeech packleri yada sevdiğin dizileri HD çek,onların da sadece uploadı yazılıyor,gene hayvan gibi upload kasıosun.Ben mesela simpsons çekmiştim toplam 50gb ediyor nerdeyse,ama dl ye 0 yazılıyor.Sadece uploadı sayılıyor ki oda 20gb felan etti. T-D ve Bitsoup için TorrentBytes'dan çektiğin şeyleri upload et,rar arşivleri aynı.
chesterfield Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 TD , bitsoup, torrentbytes gibi sitelerin davetiyelerini nerelerde bulabilirim. ** Zegna çok rica edicem bak davetiye istemiyorum, nerelerde bulabileceğimi soruyorum sadece.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 valla ben sık sık uyelik acılmıs mı diye kontrol ederek cok rahatca uye oldum bunlara. signup linkini ekle yer imlerine arada sırada bak, cok sık ucuruyolar zaten milleti.
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 http://filesharingtalk.com/vb3/index.php? buraya uye oluyorsunuz, 1 ay gectıkten sonra torrent invite bolumune girebiliosunuz. cogu siteyi bulabilirsiniz, "giveaway" topicleri oluyor yani takassiz bedelsiz davetiye. yuksek level siteleri bulamazsiniz belki ama isinizi gorucek bir cok siteye davetiye alabilirsiniz oralardan.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 oldum üye. kenarda dursun 1 ay sonra ihtiyacım olursa kovalarım biseyler. post kasmak falan gerekiyor mu peki? uyeymisim zaten, ben de kim aldı benim nickimi diyorum ya hehe.
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bi de bazi trackerlarin power userlara ozel forumlarinda invite dagitimlari oluyor. yani iyi bir tracker a davetiye icin (cok sansli degilseniz) once bir yerlerde kendinizi ispatlamaniz lazim. ust duzey trackerlarda invite acayip sorun oluyor (mesela invite ettigin kisi ban yerse sende yiyorsun ki kati kurallarda tutunmak icin aktif olmak sart). o yuzden isinize yariyacak iyi halli bir yerden baslayin. iyi tracker invite isteyince adam sana birkac yerden ratio ornegi ister, speed test ister. power user forum ornegi: http://filesharefreak.com/images1/whatcd_power2.jpg
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 başka bir sitede davetiye karşılığı demonoid invite atılır. sdfs.
Öne çıkan mesajlar