sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 jesus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 20 mbit internetimiz var diye ratioya somurduk tl'i ilk haftadan ban yiyecegim =) adamlar upload yapmiyor abi, nasi yukselticem ratioyu = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ratio maker programi ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 PrudenT said: CthuLhu said: said: bu numaralı bir entry yok. hiç olmadı ki... bi üstündeki mesaja baksana işsiz mod! yav ben girdim fln da şey dedi ya :( FL üyesi misin? FL de sanırım FileList girip hiçbişi yapmadan direkt mail attığınızda kabul oldu mu yav? gerçi ben aynı ip ile girmiştim :F ancak reset atmaya üşeniyorum modem uzakta taa 3 metre var nerden baksan (: FL ye üye olmak gerekii mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 fl ne abi fsd ben direk maili yazdım oldu valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 gençler entry silinmiş ben buradan anlatayım biraz rep kazanayım:P Step by step: 1)torrentleech.org a girilir. 2)chat e tıklanır 3)sallama bi username ile chat e girilir. 4)channels a tıklanır. 5)invites kısmına gidilir 6)woot kullanıcısına tıklanır 7)mail adresiniz yazılıp yollanır ve işlem tamam. invitation mailinizdedir artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 önce ben anlattım, repler benim vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 rep verdim ikinize de uye oldum ama denemek icin 3 mb'lik bi torrent indireyim dedim, utorrent trackers'ta access denied yazdı. wtf? wait time varmıs onda tmmdır calısıyo super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Teddy said: 20 mbit internetimiz var diye ratioya somurduk tl'i ilk haftadan ban yiyecegim =) adamlar upload yapmiyor abi, nasi yukselticem ratioyu = başka yerlerden oyun indirip seed edersen oyun çeken çok oluyor, ya da ilk başta bak abi hangi dosyalara yoğun ilgi var ben şimdi baktım pes2009'u 1kb ile upload ediyorum, oyun vs seed edin TL de bir de dizilerin yeni bölümleri çok tutuluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 valla ben böyle boyutu fazla büyük olmayan çok leech edilen birkaç şey indirdim onlarla belini doğrultucam yarına rationun =p belini doğrultmaktan kastım 0.4 yapmak bu arada. pm geldi beş gün içinde en az 0.4 olmazsa ban geliyor diye sdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 senin durum iyiymiş zamunda da 0.042 oldu ratiom... nası düzelcek artık bende bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 abi zamunda invite'ı bulmak zor değil valla tl için hiç yoktu dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 (You look like a bot. Be sure to fill in your nick/ident/realname properly.) diyo bana cakmislar davayi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Yok abi bulamadim bir türlü bookmark listimde gitti beyler Music HQ HD yada normalde olur torrent tracker listesi olan var mi ? Eski liste gümledi bendeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 senko said: senin durum iyiymiş zamunda da 0.042 oldu ratiom... nası düzelcek artık bende bilmiyorum. ratio kasanlar ya da kasamayanlar ILACINIZ bende..pm atiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 OLM PIRATE BAY DÖNMÜŞ LHANNNN!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 calimero said: OLM PIRATE BAY DÖNMÜŞ LHANNNN!!111 Evet açık ama : http://torrentfreak.com/the-pirate-bay-returns-with-guns-blazing-090825/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 dediğiniz yöntemle TL den account alamadım, davetiye isterim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 E ne var abi adamlar savaş sürüyo demiş. helal olsun lan. valla acaip hayal kırıklığına uğramıştım. yanıltmadılar beni:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 aente said: senko said: senin durum iyiymiş zamunda da 0.042 oldu ratiom... nası düzelcek artık bende bilmiyorum. ratio kasanlar ya da kasamayanlar ILACINIZ bende..pm atiniz. ben böyle mutluyum paylaşıyorum millete yardımcı oluyorum herkes fake yapsa kimse bi şey indiremicek zaten sdf paylaşımcı bi ruhum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 valla ben paylassam da ul dl nin yanina yaklasamiyor oran olarak, mecburum dolandiricilik yapmaya hehe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 öhm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 YANLIŞ YAPTIN DİDEM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 abi. çok başarılı ama invite istemek için. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar