ajmet Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ranombytes Kesinlikle kacirmayin gelecegi cok iyi olan bir torrent sitesi pretime lari SCC ve SCT ile yarisiyor. Ayrica sitenin bonus sistemide cok guzel upload sorunu kesinlikle yasamazsiniz. Saygilar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 arenabg üyeleri dikkatine bulgar forumlarında geçen söylentiler. -ratiosu kırmızıda kalanlar dl yapamıyacak. -hit & run yapanlar o gün içersinde dl yapamıyacak tekrarında ise banlanıcaklarmış. -2farkı ip adresinden login olundugunda account 4 saat blocklanıcakmış. +ratiosu düzgün olup 60gündür üye olan kişiler koyulan filmleri sitedne izleyebileceklermiş.(bulgaristan dışında bu servis açıkmı bilmiyorum) ratiomu düzeltmeme yardım etmek isteyen varmı =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 cok da lazım bi tracker değil zaten ama duzelmeye calısayım bari 7gb uplamam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 www.arena-tr.com'un üyelik alımı açılmış. gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 kayıt oldum, aktivasyon linkine tıklıyorum veritabanı hatası diyo. daha aktiflestiremeden ucurmuslar nasıl yer burası be :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 hd torrent davetiyesi arıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 fdd Hizi gayet iyi olan bir romen trackeri icinde 9000 civari torrent barindiriyor ve uye alimi acik , ise yarayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Selam, Torrent Tracker tavsiyesi istiyorum arkadaslar. Genel olarak xbox oyunu ve bluray rip indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 piratebay, kısa ve öz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Pirate Bay ve turevlerinde download'i yapan tuguyor. Dolayisiyla ne seed var ne bisey. Upload zorunlu sistemlerde boyle degil en azindan. Rahat 100 mbit hattim var, 100 kb'la download yapiyorum. Saka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 demonoid ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Abi Demonoid var da kapanip acildiktan sonra dagitti sanki kendini. Orda da seed falan yok pek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 zamunda.net var bulgar torrenti hız olarak ve çeşit bakımından oldukca tatmin edici. invite edilmiyor ama ara ara üyeliği açıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?5,3501221 Bulabilirsen Torrentleech derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 100mbit varsa public trackerlardan uzak dur. private olanlara (genelde invite only olurlar) yonel, diger baslikta var hepsi zaten. bir de ara sira uyelik aciyorlar ama http://bt.xbox-sky.org/index.php en iyi x-box trackeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 FST su topigi bir kac gun takip et cok kaliteli trackerlar yakalayabilirisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Arkadaşlar sağlam müzik içeriği olan bir tracker var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 bulabilirsen eger whatcd ve waffles bu konuda en iyileridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 genel olarak kesinlikle torrentleech, oyun agirlikli bi torrent siteside blackcatsgames Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Adam gibi uploadunu yapıcak arkadaşlara bitmetv torrentleech vs yardımcı olabilirim bana ö.m'den ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Kesinlikle Demonoid diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 GERGE said: Demonoid ve Digital Hive kullanıyorum ben sadece. Davetiye istemeyin ama, sadece arkadaşlarıma veriyorum güvendiğim.Bana guvenebilirsin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 digital hive direk alımı kapattımıki yav? Yıllar öncesinde almıştım ilk açıldıklarında bayada bufferım var davetiyemde vardı bi dolu ama hep açıktı bildiğim kadarıyla :P İsteyen varsa veririm davetiye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 varsa alırım DH =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Akşam bir bakarım bana ö.m ile mailini at yollarım :) Zamanında vermek isterdim kimse istemezdi DH davetiyesi ben bakmayalı nolmuş canlandımı nedir böyle isteyeni çıkıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar