Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi torrent tracker

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ranombytes
Kesinlikle kacirmayin gelecegi cok iyi olan bir torrent sitesi pretime lari SCC ve SCT ile yarisiyor.
Ayrica sitenin bonus sistemide cok guzel upload sorunu kesinlikle yasamazsiniz.
Saygilar...
  • Admin
Mesaj tarihi:

arenabg üyeleri dikkatine bulgar forumlarında geçen söylentiler.
-ratiosu kırmızıda kalanlar dl yapamıyacak.
-hit & run yapanlar o gün içersinde dl yapamıyacak tekrarında ise banlanıcaklarmış.
-2farkı ip adresinden login olundugunda account 4 saat blocklanıcakmış.

+ratiosu düzgün olup 60gündür üye olan kişiler koyulan filmleri sitedne izleyebileceklermiş.(bulgaristan dışında bu servis açıkmı bilmiyorum)

ratiomu düzeltmeme yardım etmek isteyen varmı =p

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Pirate Bay ve turevlerinde download'i yapan tuguyor. Dolayisiyla ne seed var ne bisey. Upload zorunlu sistemlerde boyle degil en azindan. Rahat 100 mbit hattim var, 100 kb'la download yapiyorum. Saka gibi.
Mesaj tarihi:
100mbit varsa public trackerlardan uzak dur. private olanlara (genelde invite only olurlar) yonel, diger baslikta var hepsi zaten. bir de ara sira uyelik aciyorlar ama http://bt.xbox-sky.org/index.php en iyi x-box trackeri.
Mesaj tarihi:
digital hive direk alımı kapattımıki yav? Yıllar öncesinde almıştım ilk açıldıklarında bayada bufferım var davetiyemde vardı bi dolu ama hep açıktı bildiğim kadarıyla :P İsteyen varsa veririm davetiye :)
Mesaj tarihi:
Akşam bir bakarım bana ö.m ile mailini at yollarım :) Zamanında vermek isterdim kimse istemezdi DH davetiyesi ben bakmayalı nolmuş canlandımı nedir böyle isteyeni çıkıyor :P
  • Yeni Oluştur...