DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 sadece müzik üzerine torrent sitesi var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 zamunda.net diye bi tracker var.Süper bulgar tracker ı burdan bi arkadaş önerdi. Bu bulgarlar niye böyle torrentin dibine vurmuş vaziyette? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 gordugum en guzel hd tracker da adamlarda. internet bedava galiba bulgaristanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Axxo demonoid'de de var yanlısmıyım yoksa farkı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Arnis said: Evet ArenaBg 4-5 gündür kirmizi direk indirmiyor, bende ayni dosyalari bulabilirsem baska yerden indiriyorum. arena bg international userlar için server yenilemesi yapıyor. aynı şekilde mininova ve diğer sitelerde aynı şey peşinde. bulgarları ayrı, internationalları ayrı serverlara toplayacaklarmış amaçları buymuş. sitelerinde yazıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Arnis said: Axxo demonoid'de de var yanlısmıyım yoksa farkı nedir? yahu axxo dediğin film upload eden bir grup eleman, ya da tek bir kişi bilmiyorum. her trackerda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 DeBuffAndHeal said: sadece müzik üzerine torrent sitesi var mi ? http://www.itune.ro var full müzik. Ayrıyetten sign up varsa kaçırmayın derim çok iyi bir hd tracker http://www.hd-torrents.org/ 2. HD tracker http://hd-bits.ro/ bu da baya iyi ama bunda 10gb/month trafic istiyorlar bu yüzden uyarı geldi atıldım ben pek film indirmem indirince de üsttekini kullandım o yüzden by by oldum :) Bunlara şuan kayıt var mı bilmiyorum ama bir deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 toggie said: Arnis said: Axxo demonoid'de de var yanlısmıyım yoksa farkı nedir? yahu axxo dediğin film upload eden bir grup eleman, ya da tek bir kişi bilmiyorum. her trackerda var. hehehe togi rep:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Axxo uploader bunu biliyorum, yukarida fark olarak Axxo yazildigi icin soruyorum, farkli yerlerden ulasabilme imkani varken neden fark axxo denmis onu merak ettim. Acaba bizim demonoid'de göremedigimiz özel fanlari icin Vip uploadlarimi var? ilk aklima bu geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 ben de onu anlamadım. zaten benim sordugum soruya cevap verdigini de sanmıyorum arkadasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 aXXo bir kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 abi axxoyu naapcaksınız ya, bildiğin leş görüntü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 axxo bir video formatı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 axxo riplerinin kalitesinden bahsetmis sanirim (umarim :d) gercekten su filme bir goz atayim nasilmis diyecekseniz axxo indirilir. hem boyut hem kalite olarak herzaman ayni seviyede ripler yapan bir grup. ama arsivciyim, kalite istiyorum diyosaniz axxo yeterli degil malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kupakýzý Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 erucalavera said: abi axxoyu naapcaksınız ya, bildiğin leş görüntü 5eastrytdytdtesz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 toggie said: axxo bir video formatı değil. O RLY ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 ulan bi axxo dedik ortalık karıştı adamın iyi olduğunu belirtmeye calıştım sadece torrent falan görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 FXG hem görüntü hem boyut (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 erucalavera said: abi axxoyu naapcaksınız ya, bildiğin leş görüntü leş gibi görüntü demişsin işte. YA RLY. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 anlatamadım ben derdimi, adamlar düşük bitrate'de ripliyolar. leş gibi görüntü ortaya çıkıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 yeterli bence valla. kalite istiyosam zaten hard diskten biraz feragat edip HD indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 aXXo bir halk kahramanıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Hd icin iyi tavsiye varmı peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 axxo duyurularinin yapildigi forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 abi axxo nun görüntüsü kötü değil mi? neden bu kadar seviyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar