necmi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 http://www.torrentleech.org/forums/register.php?do=signup deminden beri bu sayfada f5 yapıyom acaba orada yermi diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
münazara Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 torrentleech e de üye olamadan ölüecem gidicem. 3senedir bir kere bile yakalayamadım üyelik davetiye zaten yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 bu ne la http://0.arenabg.com/ beta meta bişi diyo yanlız içerikte yok yok +18 de olabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 tasarımı degisti ve oyunları indiremiyoruz artık, sacmaladı arenabg su aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
münazara Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 tasarım güzel olmuş daha hızlı site artık ben oyun için pek kullanmıyorum zaten filmler yeterli oluyor. Daha oyun indirmeyi denemedim burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 tam oyun sitesiydi orası, filmler icin torrentbytes'tan kral yer yok ya. free leech süper bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 bitturk e login olabilen varmı ?.ben giremiyorum 2 gundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YLL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 2 gundur bende de acilmiyor bitturk. arenabg den de oyunlarin banlanmasi cok kotu oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 az once cinemageddon.org dan üyelik aldım henüz bişi çekmedim ama baya iyi biyere benziyor eski türk filmleri bile var çok büyük bi arşiv fakat dur bakalım çekebilcekmiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 of of :) feedthe.net scenetorrents filan bi gorebilseniz oraları :) 2 seederdan 470k ile dl yapsanız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 gerçekten çok doğru söylüyosun sağlam olan çok az yer var o söylediğin miktarın 1/10 oranında çekiyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Zegna yolla bi invite gorelim guzel diyarları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 torrentbyes'te yılbasına kadar tum torrentler free leech. kacırılmaz bu fırsat abanıyorum yuksek boyutlu dosyalara :) davetiye istemeyin bu arada yok bende. ama üye olmak kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 TorrentBytes'a nasıl giriyorsun? Sabit IP mi var? Tüm Türk IP'leri banlandığından beri faydalanamadık oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 kablonet banli deil catir catir cekiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 sanırım 79lu iplerde banlı değil torrentbytesda. şans mıdır bilmem ama benim giremediğim zaman olmadı TB'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 kablonet var bende, sabit ip, banlı değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 slayer__ said: sanırım 79lu iplerde banlı değil torrentbytesda. şans mıdır bilmem ama benim giremediğim zaman olmadı TB'a aynen ben de girebiliyorum her seferinde girdi şu anda kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 merhaba arkadaşlar www.torrentguru.com adında torrent tracker sitesi açtık ingilizce olarak ilk günüde 40-50 user'a ulaştı zaman içide bir çok türkçe filmde ekleyeceğim uploader olmak isteyen veya siteye katılmak isteyen olursa memnun olurum ileride sadece üyelere hizmet verecek. heh bakalım tutarsa artık biz birşeyler yapalım dedik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 abi üye formunuza sinir oldum =) harfleri giriniz bölümü key sensitive imiş. ardından her şey tamam bu sefer de hint answer en az 6 karakter olacakmış..3. kez dolduruyorum formu,hadi hayırlısı. bu hint answer'ın en az 6 karakter olacağını form üzerinde de belirtseniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 hehe haklısın aslında torrent upload da sql sorun var aslında sorun değil torrent i alıyor ama alınca sql hatası veriyor onu çözmek için uğraşıyoruz illa f5 yapması gerekiyor milletin :S inşallah çözeriz bu arada 1 günde üye sayısı 100 + olmuş onaylanmayan üyeler ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 bende kayıt oldum siz film ekleyinde uploader olmak kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 elimde 750-900 gb arası film var yerli yabancı özellile istediğin varsa ekliyeyim hemen ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 çok güzel seeder'ımdır da sıfırdan upload etme işini .nfo oluşturup bir şeyler yapmayı falan hiç bilmem.. istersen bunları bana anlat ben de uploader'ın olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Pulse.3 Surfer Dude Burn.After.Reading Seven.Pounds Contract.Killers bolt Vicky Cristina Barcelona Twilight Yes Man The Unborn Lakeview.Terrace bu filmlere bi türlü sıra gelmemişti çekmek için heh kısmet torrentguru yamış bazıları eski ama eklersen benimde çorbada tuzum olursa ne mutlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar