aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 fors sahibi ne lan? yoda misin birader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Kişiliğimle satın alırım ben seni. Kaçtığım yok bi yere güzel bura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 son bi yazı daha yatıorum söz yatcam bu son.sevdiğim insanlara tehdit sataşma vb konularda istanbula ziyarete geldim duyurulur canlar öpüldünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Pk'lar maden basmış shutdownx.Hadi bi git bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Ekmek said: Kişiliğimle satın alırım ben seni. Kaçtığım yok bi yere güzel bura. hayatını(zı) hep böle dota başında pc/ forum başında geçire geçire reel insan ilişkilerini unutrsunuz işte böle zaman sonrada mesajlarındanda anladııgm gibi kişiliğini ortaya cıkarırsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 cieri vortex basip, kapiya duvar cek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 shutdown noldu ağlattılarmı seni be yavrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ulan sen sabah aksam forumdasın..cocuk mu kandırıyon napıon cozemedim kendini bi kandırıon zaten de du bakalım nereye varıcak su topacın sonu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 kitana said: shutdown noldu ağlattılarmı seni be yavrum defol lan gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 screwy said: ulan sen sabah aksam forumdasın..cocuk mu kandırıyon napıon cozemedim kendini bi kandırıon zaten de du bakalım nereye varıcak su topacın sonu.. sabah akşam ?:S hadi ya nerden cıkardın akşamları giriyorum ben lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 shuTdoWnX said: kitana said: shutdown noldu ağlattılarmı seni be yavrum defol lan gay pasifize mi etti seni kitana nedir bu hüzünlü sinir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 kriz geçiriyorum burda, içime her çektiğim havayı şüpheyle çekmeye başladım "acaba bu herif burda fotosentez yaptımı" diye. aynı havayı paylaşmak istemiyorum. yalvarıyorum git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 arenadayım coşmayın. çocuğunda kafasına vurmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 defol git kitana acılarıyla yalnız bırak çocuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ilginç topic severek takip ediyoruz:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 cons haklı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Masteis said: kriz geçiriyorum burda, içime her çektiğim havayı şüpheyle çekmeye başladım "acaba bu herif burda fotosentez yaptımı" diye. aynı havayı paylaşmak istemiyorum. yalvarıyorum git he aferin yazdın şimdi bu mesajı ne geçti eline forumda daha cok hava falanmı "ha bakın ben ayar verdim bu şeklilde ayar verebiliyorum" "yeni bi ayar verme yöntemi buldum laan" vsvs yazık lan valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Cons said: arenadayım coşmayın. çocuğunda kafasına vurmayın. Hehe için gitti bence yazarkene ahehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Ekmek said: defol git kitana acılarıyla yalnız bırak çocuğu. ekmek kaç yaşındasın valla söyle merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 abi araca değil amaca yönel bence. öyle konsept daha rahat yakalanır dicem de 6 sayfa olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 'adres ver lan' die cıkıcak birazdan biri du bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 fede said: abi araca değil amaca yönel bence. öyle konsept daha rahat yakalanır dicem de 6 sayfa olmuş nasıl yani*? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 7. sayfa abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Eveet bütün gün dota oynuyosunuz geyiği yapıldı Laf sokarak egonuzu tatmin ediyorsunuz checked hepiniz asosyalsiniz ok yaş soruldu sırada adres istemek var klasik lamer rotasyonuna göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 paticik vs shutdownx topii olmuş prim yapan da Cons. ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar