kermit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bu arkadaşa bi mani yazıp yatıyorum. ii geceler aspirin hapı gibi göte bak kapı gibi sana bişi vericem baltanın sapı gibi Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Kurtlar vadisi senin çıktığın yerden iyidir. Biliyorum da konuşuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 kermit said: bu arkadaşa bi mani yazıp yatıyorum. ii geceler aspirin hapı gibi göte bak kapı gibi sana bişi vericem baltanın sapı gibi Saygılar... ulti geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Ekmek said: Kurtlar vadisi senin çıktığın yerden iyidir. Biliyorum da konuşuyorum. lan sokarım cıktıgın yere ekmeği ha doğru dürüst gidicem agzımı bozma d fddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 <3 Ekmek said: Dostum bakıyorum koyuyorsun her resmi Fakat kapamamışsın olayın inceliğini Biraz çalıştırman lazım beynini Talaş mı taşıyorsun o koca kafanda peynir mi? YO YO YO Almış gidiyor bir fail merakı Pastadan mı çıktın sakızdan mı? Burada artık günlerin sayılı Hadi sana güle güle üçgen saçlı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 sen ne yüzsüz bi insansın ya. yüzüne yüzüne söylüyorum ki biraz utan diye belki bi life experince olur bu yazdıkların senin için. sevilmiyorsun çocuğum anla. yazılarını okudukça kendimi parçalıyorum utanıyorum senden. LEAVE BRITNEY ALONE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Enrage e girdi kaçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Akhlaur said: Bence madem gideceksin başka birşey yazma.Gideceksen şimdi git gitmeyeceksen de yeni bir başlangıç dene. mesela ne gibi ? ekmek dıtt dıtt gibi adamsın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 git kendini çok sevdirmeden kimseye garezim yok konspet güzel geldi bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 shutdownx çok sıkıcı bir eleman ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 shuTdoWnX said: Akhlaur said: Bence madem gideceksin başka birşey yazma.Gideceksen şimdi git gitmeyeceksen de yeni bir başlangıç dene. mesela ne gibi ? http://www.frmtr.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 adam level atlıo biraz daha üstüne gidin. nekadar mal olunabilir acaba diye çabalamakta ama çabaları boş değil. master olcak yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 said: ekmek dıtt dıtt gibi adamsın lan Sen değilsin. Adam ol öyle gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bi gariplik var bidk lan ahahahah Ekmek said: said: ekmek dıtt dıtt gibi adamsın lan Sen değilsin. Adam ol öyle gel. insan ol insan bırak bu egoist tavırları üstünlük tavırlarını ciddiym ancak bu tarz yerlerde fors yaparsın bi ortamdada cok güzel dayak yersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Ekmek oglan der ki bugunler zor Benzin pahali su az issizlik adama kor Gel sen beni dinle bu isten vazgec Yoksa bu dunya ne sana kalir bana belki biraz bor Diri diiinnnn din dir diin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 adam gm oldu bu topicle legen kasıo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Abi senin imzan falso.Burda geyik yapıyorsun sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Garip olan sensin evladım daha yeni mi anlıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Foruma yeni çocukları almayın diyorum ben hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 niye. gece gece eğlence çıktı işte. bu topik olmasaydı dotaya artı 1 arıyoduk şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 shuTdoWnX said: bi gariplik var bidk lan ahahahah Ekmek said: said: ekmek dıtt dıtt gibi adamsın lan Sen değilsin. Adam ol öyle gel. insan ol insan bırak bu egoist tavırları üstünlük tavırlarını ciddiym ancak bu tarz yerlerde fors yaparsın bi ortamdada cok güzel dayak yersin Of 5 den fazla smiley koyana dişi etiketi yapıştırıp yavşamaya başlayan denyodan öğrencek değilim internet/hayat geçişini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bak hepiniz bi laf sokma peşindesiniz ? niye . ne için daha önce neolduda birden tavır alındı kime laf sokma cabasına girdim sorun bi nick ve bi fotomu? al işte bak şekil 1 : ekmek kaçmaya calıştı bahane uydururak insan kişilik sahibi olmadan fors sahibi olmaya calışması cok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 nasıl acıklasam sorunuuuu.. su dunyada var olman bence sorun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 konsept güzel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 İMDAAAAAAAAAAAAAAATT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar