Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 yeni imaj? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 @fede: adam çok zeki değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 fede said: abi nabıyon google fail yazıp random resim mi çekiyon ahahaha yok :D e forumdan zeka testi yapacak kadar zeka varmış sende işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Vingthor said: @fede: adam çok zeki değil +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ooof of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Vingthor said: Vingthor said: @fede: adam çok zeki değil +1 bak nasıl kaynıyo bak :D egoister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 dory said: koydugum fotolarla cilvelesmiyorum, okudugundan emin degilim ya da anladigindan. AHAHAHAHAHAHAHAH yeni gördüm ya of ya gece gece iyi eğlendim god bless you dory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Dostum bakıyorum koyuyorsun her resmi Fakat kapamamışsın olayın inceliğini Biraz çalıştırman lazım beynini Talaş mı taşıyorsun o koca kafanda peynir mi? YO YO YO Almış gidiyor bir fail merakı Pastadan mı çıktın sakızdan mı? Burada artık günlerin sayılı Hadi sana güle güle üçgen saçlı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Vay güzel konuymuş.Nerelere geldi bak bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Ekmek said: Dostum bakıyorum koyuyorsun her resmi Fakat kapamamışsın olayın inceliğini Biraz çalıştırman lazım beynini Talaş mı taşıyorsun o koca kafanda peynir mi? YO YO YO Almış gidiyor bir fail merakı Pastadan mı çıktın sakızdan mı? Burada artık günlerin sayılı Hadi sana güle güle üçgen saçlı... ahaha zaten gidicektim gülüm eğlenerek gidiyim diyorum :D sana bi şiir ekmek; sürüp tarlayı tohumu yeşertmek yarınlara ekmek olacak unun buğdayını başak verecek ekinin tohumunu bu günkü ekmeğimizden keserek ekmek aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Şiir değil bu. Sadece cümle kurmaya çalışırken arada entera basmışsın. Ben yaratıcı bir diss bekliyordum halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 al lan bitane daha dfds:D Ekmek rahmetlik oldu gece sabaha karşı, Feryat içinde kaldı hem mahalle, hem çarşı, Gelip ağıt yaktılar bilcümle konu komşu, Ekmek canverdi billah, baki kalan bir Allah. google Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 sana resim felan yok yukarda yazdıkların tamamiyle bi fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Ekmek said: Şiir değil bu. Sadece cümle kurmaya çalışırken arada entera basmışsın. Ben yaratıcı bir diss bekliyordum halbuki. yok ne yorucam kendimi şiirlerim var birsürü sana laik olmayan:D yazılarım var vsvs :D Hamurunu yoğurun Çökeleğini bol koyun Ispanağını doldurun Yapın yapın ıspanaklı ekmek Ben ıspanaklı ekmeği çok severim Nerde görsem yerim Her dem yapılmasını isterim Yapın yapın ıspanaklı ekmek Görünümü bir başka Tadı kalır damakta Bu hasan yer doymaz ıspanağa Yapın yapın ıspanaklı ekmek Çaydan birlikte iyi yenir Tam kıvamında pişirilmelidir Bir adı da semirsektir Yapın yapın ıspanaklı ekmek eheh hoşuma gitti bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 senin allah belanı vermesin ya ne hıyar bi insansın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Küçük yeğeniyle güreşen dayı gibi hissettim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 abi laik dedi abi sahibi geldi abi tavuk dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 fox bekle lan bişi yazma geliyom şimdi dgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bu adamdan ne yiğen olur nede başka birşey olur. sıkıcaksın şunların köküne nükleer atık suyunu ardından vuracaksın kırbacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Adam google dan cp yapıyor ya of. Bi de yavşak yavşak sırıtmıyo mu mesajların sonuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 lan amma film izlemişsnz sizde he kurtlar vadisinden cıkma değlseniz hepiniz shut değilm bende ahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Bence madem gideceksin başka birşey yazma.Gideceksen şimdi git gitmeyeceksen de yeni bir başlangıç dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar