maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 konusu açılmamış, saat 9'da başladı mücadele. trt1 naklen yayınlıyor. şu ana kadar 4-5 tane %100'lük pozisyonu gole çeviremedik. takım umut verici gibi görünüyor ama sonuca gidemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 0-0 bitmis ilk yarı. kadro da su sekilde. Selçuk İnan Volkan Demirel Gökhan Zan Servet Çetin Gökhan Gönül Mehmet Aurelio Uğur Boral Tuncay Şanlı Ayhan Akman Kazım Kazım Semih Şentürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 avrupa şampiyonası yaramış sanırım millilere, iyi oynuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 dünya kupasına katılamayacaz gene en fazla 3. oluruz grupta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 kılım şu lafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 az daha kupayı alacaktık, gruptan çıkamamak abes kaçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 2002'de de oyle olmustu. ama bu sefer ispanya ile gruptan rahat cıkarız diye tahmin ediyorum. baya saglam oyuncularımız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Aiko strikes back. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ilk yarıda şilinin de en az 2 tane yüzde 100lük pozisyon vardı. Bence maç hala ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 inanılmaz goller kaçmaya devam ediyor.. oha:) kale sallandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Ortada derken? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 tuncay nasıl bütün maç berbat oynamayı başarabiliyor. Tek bir pozitif hareketi yok adamın şu maçta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Kaç maçta var ki bunda olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 gol oldu dk 74. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Ne şanslı takımız yahu... Sahada adeta eziliyoruz. Hiçbi olayımız yok tutup bulduğumuz tek adam gibi pozisyonda golü atıp öne geçiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Bu goller sağolsun FAtih Terim imparator oluyor. Halil'in golü atmış olması da ironik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Ömer Üründül sağolsun maçın yorumunu yaptı yine: "Nuri de şimdi biraz yetenekli bir oyuncu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 euhe rew, ben de onu yazacaktım şimdi :D ayrıca yine bir direk.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Tuncay işe yarıyor zannettim. Uzun saçlı adamın biri koşuşturuyordu. Meğer sonra anladımi, Serdar'mış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 gokhan unal ne zaman ogrendi frikik cekmeyi =P bu arada halil o acıklamalardan sonra hangi yuzle gelmis simdi merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 toggie said: gokhan unal ne zaman ogrendi frikik cekmeyi =P bu arada halil o acıklamalardan sonra hangi yuzle gelmis simdi merak ettim. Abi ne derse desin cagirildigi zmn essek gibi gelicek yani :) Hem sen teknik direktoru ne kadar sevmesen de bu milli takim, Fatih Terim'in klubu degil .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bu milli takım, F. Terim'in klubü değil tezine hiç mi hiç katılmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 wizardofoz said: bu milli takım, F. Terim'in klubü değil tezine hiç mi hiç katılmıyorum. niye oyle mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 kısmen öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 değil mi? deyip bırakacağım sen de değil diyeceksin:) Yahu tamam t. direktörün rolü takımı kendi kafasındaki taktiğe göre belirlemektir. Ama sürüsüne bereket oyuncu dururken bazı isimler üzerindeki ısrarının nedeni nedir? Her neyse. Yıllardır yapılan tartışmalar bunlar. Bir sonuç alamıyoruz. F.TErim'e kurtarıcı olarak baktığımız sürece bu adamın hükümdarlığına mahkumuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar