Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearts of Iron 3

Venator

Öne çıkan mesajlar

Zaten yapamıyordun ki, benim yapabildiğim tek ciddi barış SSCB ile Finlandiya arasındaydı ve Winter War eventini patlatmıştı. Haliyle event faha avantajlıydı o yüzden zaten oyuna baştan başlamıştım.

Bir kere de Japonya ile oynarken yapıyordum az kalsın Çin ile ama 2 gün sonra onun da event'i çıkınca yapmamıştım.

Onun dışında event haricinde bi kere bile barış yapamadım, zaten konsept ikinci dünya savaşı kiminle neyle barışıyorsunuz :)
Sosyal ağlarda paylaş

yahu evet ben belki tarih aynen gitmesin istiyorum myanmar olarak tüm asyayı fethettim mesela sonra ingiltereyle savaşıp adaya çıkarma yapamayınca barış yapmak istiyorum mesela. bunun modu var senaryosu var oyun dinamikleri tek senaryo üzerine kurulu olamaz ki çok saçma
Sosyal ağlarda paylaş

Di mi, fazladan 2 tarihli senaryoyu eklemelerini piyasayı ele geçirmek için çok uygun bir hareketti.

Anti-popülizm ftw?

Savas senaryoları yok bu arada, onu oynayan da yok zaten :)

Hala hicbisey myanmar ile oynayıp bütün avrupayı ( ingiliz yarımadası haric ) ele geçirebilirsin, ama bu demek değil ki ingilizler ayaklarına yapışacaklar. Gayet de son noktaya kadar direnebilirler, ki direnecekler. Ayrıca imkan olması gerçekte de öyle olacağını göstermiyor, ki o barış anlaşmalarını yapmak nerdeyse imkansızdı ya da çok abuk oluyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

Myanmarla cheat olmada Avrupa ele geçirmek imkansız gibi.
Savaş Senaryolarının kaldırılmasıda doğru. Kimse oynamıyordu. Eklerler mi? Evet, exp. pack çıkınca, HoI2de olduğu gibi.

Paradoxun EA gibi olacağını hiç sanmıyorum adamlar hala 11 kişi çalışıyor tüm firma, ROme'nın exp pack'ını Doom diye bir adam tek başına yaptı mesela firmada.

O yüzden HoI3 süper, şu haliyle bile oynarım ama çıkınca mükemmel olacak, exp pack'ı düşünmek bile istemiyorum:D
Sosyal ağlarda paylaş

deja cyrano said:
Ya abi ne kadar dar görüşlüsünüz ya ? Anlamıyor musunuz, HOI3 böyle çıkarsa piyasaya, günümüze kadar çıkmış hiç bir sıradan ww2 stratejisinden farkı kalmayacak diyorum, siz bana combat scenarioları zaten kimse oynamadı diyorsunuz . O yüzden her exp.de yenileri geliyor, di mi ?

Sanırım hiçbir develop diary'i okumamışsın ki böyle söylüyorsun. Göster o zaman developer diary'deki özelliklerin olduğu bir oyun da biz WW2 stratejisi cahilleri de öğrenelim. Yüzlerce bu tip ve bu kalitede oyun çıkıyor sanki her sene...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Oyun çıktıktan sonra, multi atmaya niyetli kimler var burda? Hayır hayır biliyorum paticik HoI2 macerasını, soluklanın bi :)

Eğer AI yeteri kadar iyi olursa her hafta katılabilecek 4 kişi ile yapabiliriz oyunu. Daha da güzeli, eğer imkan olursa askeriye dışındaki herşeyi AI'a da bırakıp sadece askercilik(!) oynayabiliriz multi'de :P

Olmak zorunda değil tabii, ama oyun çok detaylı o yüzden herşey açık oynamak kasabilir (ve oyuncu eksikliği de daha az hissedilir, yani birisi gelmezse geçmiş olsun olur.)

Ciddi olarak bunu yapma niyetinde olan var mı bi sorayım önce.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız birşey diyecem

aynı şekilde beta testerlerin mızmızlanmadığı

yahut milletin forumlarda uğruna ağlamadığı şeyleri adamlar sorundan görmüyor heralde.

ben her halükarda kışa kadar oynamayacağım oyunu

patchler gelsin,oyun oturaklı hale gelsin

sonra uzun kış gecelerimi doldururum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...