Venator Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Zaten yapamıyordun ki, benim yapabildiğim tek ciddi barış SSCB ile Finlandiya arasındaydı ve Winter War eventini patlatmıştı. Haliyle event faha avantajlıydı o yüzden zaten oyuna baştan başlamıştım. Bir kere de Japonya ile oynarken yapıyordum az kalsın Çin ile ama 2 gün sonra onun da event'i çıkınca yapmamıştım. Onun dışında event haricinde bi kere bile barış yapamadım, zaten konsept ikinci dünya savaşı kiminle neyle barışıyorsunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Tamam da ben tarihi degiştiremeyeceksem ne diye bana eşşek gibi campaigni veriyorlar ki paşam ? Combat scenarioları oynarım aynı hesap ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 yahu evet ben belki tarih aynen gitmesin istiyorum myanmar olarak tüm asyayı fethettim mesela sonra ingiltereyle savaşıp adaya çıkarma yapamayınca barış yapmak istiyorum mesela. bunun modu var senaryosu var oyun dinamikleri tek senaryo üzerine kurulu olamaz ki çok saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 doruk'a +1111!1!1birbir //edit Ha bu arada şahsi fikrim Paradox'un işleri biraz büyütünce EA ayagına yatıp tembelliginden tek senaryoya baglaması . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Di mi, fazladan 2 tarihli senaryoyu eklemelerini piyasayı ele geçirmek için çok uygun bir hareketti. Anti-popülizm ftw? Savas senaryoları yok bu arada, onu oynayan da yok zaten :) Hala hicbisey myanmar ile oynayıp bütün avrupayı ( ingiliz yarımadası haric ) ele geçirebilirsin, ama bu demek değil ki ingilizler ayaklarına yapışacaklar. Gayet de son noktaya kadar direnebilirler, ki direnecekler. Ayrıca imkan olması gerçekte de öyle olacağını göstermiyor, ki o barış anlaşmalarını yapmak nerdeyse imkansızdı ya da çok abuk oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Myanmarla cheat olmada Avrupa ele geçirmek imkansız gibi. Savaş Senaryolarının kaldırılmasıda doğru. Kimse oynamıyordu. Eklerler mi? Evet, exp. pack çıkınca, HoI2de olduğu gibi. Paradoxun EA gibi olacağını hiç sanmıyorum adamlar hala 11 kişi çalışıyor tüm firma, ROme'nın exp pack'ını Doom diye bir adam tek başına yaptı mesela firmada. O yüzden HoI3 süper, şu haliyle bile oynarım ama çıkınca mükemmel olacak, exp pack'ı düşünmek bile istemiyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Ya abi ne kadar dar görüşlüsünüz ya ? Anlamıyor musunuz, HOI3 böyle çıkarsa piyasaya, günümüze kadar çıkmış hiç bir sıradan ww2 stratejisinden farkı kalmayacak diyorum, siz bana combat scenarioları zaten kimse oynamadı diyorsunuz . O yüzden her exp.de yenileri geliyor, di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 abi ötünüzdfen sallamayın diplomasi yok diye. http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=389655 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 deja cyrano said: Ya abi ne kadar dar görüşlüsünüz ya ? Anlamıyor musunuz, HOI3 böyle çıkarsa piyasaya, günümüze kadar çıkmış hiç bir sıradan ww2 stratejisinden farkı kalmayacak diyorum, siz bana combat scenarioları zaten kimse oynamadı diyorsunuz . O yüzden her exp.de yenileri geliyor, di mi ? Sanırım hiçbir develop diary'i okumamışsın ki böyle söylüyorsun. Göster o zaman developer diary'deki özelliklerin olduğu bir oyun da biz WW2 stratejisi cahilleri de öğrenelim. Yüzlerce bu tip ve bu kalitede oyun çıkıyor sanki her sene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=414439 Gone gold! 7 ağustos'da da çıkıyor. Yakında bir demo yayınlarlar herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 bütün geliştirici günlüklerini okudum, önceki hoi'lere kıyasla çok daha iyi olacak gibi görünen o ki. hoi2 iki adım ileri, bir adım geri olmuştu maalesef. bu yazın en son beklediğim oyunu şu anda, hayalkırıklığına uğratmayacak sanıyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 bnm korkum ünite olayını baya baya gelişştirdiler ve bunun bi süre sonra sıkmaya karmaşıklaşmaya başlaması.. ama güzel oyun olacak epeydir bekliroum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Oyun çıktıktan sonra, multi atmaya niyetli kimler var burda? Hayır hayır biliyorum paticik HoI2 macerasını, soluklanın bi :) Eğer AI yeteri kadar iyi olursa her hafta katılabilecek 4 kişi ile yapabiliriz oyunu. Daha da güzeli, eğer imkan olursa askeriye dışındaki herşeyi AI'a da bırakıp sadece askercilik(!) oynayabiliriz multi'de :P Olmak zorunda değil tabii, ama oyun çok detaylı o yüzden herşey açık oynamak kasabilir (ve oyuncu eksikliği de daha az hissedilir, yani birisi gelmezse geçmiş olsun olur.) Ciddi olarak bunu yapma niyetinde olan var mı bi sorayım önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 hoinin multisini kaldırabilen insan sabırlı insandır cidden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 oyunu en azından bir süre single oynayıp alışmak isterim şahsen, hatta ilk yama filan çıksın. sonra sadece ve sadece ciddi olan insanlarla denenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Tabi canım ilk 2 ay single oynayıp da herşeyin cıcığını çıkardıktan sonra olur bu iş. Ciddi 4 kişi gerekli, oyun bitene kaar her haftasonu bir akşamını öldürmeye hazır 4 yaşlı/genç arkadaşlar lazım. Ama işte ilgilenen varsa diye sordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ben bu oyunu cidden bekliyorum ama multisini yapacak kadar zamanım olur mu bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ağustos sonu eylül başi gibi arıyorsanız adamı. aranıza katilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Bakalım hoide hiç atamamıştık.önce oyunun suyunu çıkarma taraftarıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 otomatik slider'ları kaldırmışlar, johan da "anket açarım, birkaç bin oy gelirse yamayla koyarız" diyor. akıl fikir diliyorum kendilerine. /facepalm illa ki bir oyunları ilk çıktığında oynanmaz halde olacak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Öff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 haydaaa lan en sevdiğim özellik oydu hoi ye eklenen, adamlar kaldırmışmı :L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 aynen öyle. "beta testerlardan pek isteyen olmayınca koymadık" demiş johan. millet galeyana gelince fanboylar da çıkıp "oyunu oynamadan hüküm veremezsiniz hadi yallah olun" diye tavır koymuş. (bir yerden tanıdık geldi ama nerden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 İlk patch, bilemedin ikinci ile koyarlar bence; çok gerekli bir feature çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 yalnız birşey diyecem aynı şekilde beta testerlerin mızmızlanmadığı yahut milletin forumlarda uğruna ağlamadığı şeyleri adamlar sorundan görmüyor heralde. ben her halükarda kışa kadar oynamayacağım oyunu patchler gelsin,oyun oturaklı hale gelsin sonra uzun kış gecelerimi doldururum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar