Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearts of Iron 3

Venator

Öne çıkan mesajlar

Darklight1903 said:

mesela? almanya ile deniyorum genelde, tarih kendini tekrarliyor her defasinda.

mesela işte açılış menüsünde victory conditions var, daha gerçekçi hedefler seçebilirsin ama sovyetler'i yenmek zorundasın her şekilde. yeniliyor ama yeterli ön hazırlığı hızlı yaparsan. 25 zırhlı ve 100 taneden fazla piyade tümenim vardı hatta başlamadan önce, savaş sürerken yapmaya devam ettim. 16-20 tane de interceptor wing. tamamen kontrol yapay zekadaydı theater seviyesinde. bir yıla yakın sürdü ama bu sefer. teknolojide ezmen lazım, doktrin vs hepsi yılında olacak. komutanların zaten en iyi oyundaki, panzer leader vs çoğu.
Sosyal ağlarda paylaş

bazen ilk savasta bile zortluyorum. allied'a karsi olan. ama cok hizli oynuyorum oyunu o sebepten takip edemiyor olabilirim. allied'i yenersem rus'a yetemiyorum. research tarzimla alakali olagilir. sirf industry gidiyorum, caldigim blueprient'lerle doktrin yapiyorum sadece. guclu ekonomi guclu devlet ama yemiyor. paramla satin alacak kadar zengin oluyorum avrupa'yi oyunu kaybettigimde.

savas mekanklerinin az cok farkindayim ama hic dikkat etmiyorum tabii. yok kar yagmis, yok camura batmis falan :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bu oyun ekonomi değil savaş ağırlıklı oyun. Ekonomiyi boşver demiyorum, ama asıl mühim olan savaş teknolojileri.

Bir de bence senin tümen tasarımında ve orduyu kullanmanda falan da hata olabilir. Mesela frontage ve stacking penalty faktörleri sebebiyle tek bir bölgeye çok kalabalık bir ordu yollamak hiç akıllıca değil.
Sosyal ağlarda paylaş

ya aslinda butun ulkelerden daha onde oldugumu saniyorum teknolojide. patir kutur olduruyorum zaten adamlarini. ama ya ordu yapmak yerine fabrika yapiyor oluyorum, ya da dedigim gibi en hizlida oynadigimdan bir anda olup bittigi icin her sey karsilik veremiyorum.

yok stack'lemiyorum oyle cok. bi' yere saldircacaksam en az iki farkli yerden giriyorum. bazen pincer yapiyorum, bazen uc yerden vs.

bi? kere multi oynamistim onda iyi siliyorduk arkadasimla. italya arti almanya, beraber polonyayi bitirince gerisi cok kolaydi. beni bu lehler bozuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...