Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 bu oyunu bitirebilen var mi ya? kesinlikle kazanamiyorum fsdjlkfjsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 başlarken kazanma şartlarını kendin seçiyorsun zaten, kazanılması gayet kolay seçenekler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 mesela? almanya ile deniyorum genelde, tarih kendini tekrarliyor her defasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 niye olmadı ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ben hile yapıyorum kaynaklar, researchler falan 2070lerde geziyor ama yunanistan'a saldırdım mı hep bir yerden patlıyorum.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Darklight1903 said: mesela? almanya ile deniyorum genelde, tarih kendini tekrarliyor her defasinda. Nasıl tekrarlıyor? Ruslara mı yeniliyorsun mesela? Oyunda savaş mekaniklerinin nasıl işlediğini tam olarak anladın mı? Sorun yaşıyorsan büyük ihtimalle onunla alakalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Darklight1903 said: mesela? almanya ile deniyorum genelde, tarih kendini tekrarliyor her defasinda. mesela işte açılış menüsünde victory conditions var, daha gerçekçi hedefler seçebilirsin ama sovyetler'i yenmek zorundasın her şekilde. yeniliyor ama yeterli ön hazırlığı hızlı yaparsan. 25 zırhlı ve 100 taneden fazla piyade tümenim vardı hatta başlamadan önce, savaş sürerken yapmaya devam ettim. 16-20 tane de interceptor wing. tamamen kontrol yapay zekadaydı theater seviyesinde. bir yıla yakın sürdü ama bu sefer. teknolojide ezmen lazım, doktrin vs hepsi yılında olacak. komutanların zaten en iyi oyundaki, panzer leader vs çoğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bazen ilk savasta bile zortluyorum. allied'a karsi olan. ama cok hizli oynuyorum oyunu o sebepten takip edemiyor olabilirim. allied'i yenersem rus'a yetemiyorum. research tarzimla alakali olagilir. sirf industry gidiyorum, caldigim blueprient'lerle doktrin yapiyorum sadece. guclu ekonomi guclu devlet ama yemiyor. paramla satin alacak kadar zengin oluyorum avrupa'yi oyunu kaybettigimde. savas mekanklerinin az cok farkindayim ama hic dikkat etmiyorum tabii. yok kar yagmis, yok camura batmis falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 para? doktrini sadece çaldığın blueprint varsa geliştirmek? fransa'yı yenememek? :S üzgünüm ama çok yanlış oynuyorsun oyunu gördüğüm kadarıyla, bildiğin ne varsa unutup sıfırdan başlaman lazım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Bu oyun ekonomi değil savaş ağırlıklı oyun. Ekonomiyi boşver demiyorum, ama asıl mühim olan savaş teknolojileri. Bir de bence senin tümen tasarımında ve orduyu kullanmanda falan da hata olabilir. Mesela frontage ve stacking penalty faktörleri sebebiyle tek bir bölgeye çok kalabalık bir ordu yollamak hiç akıllıca değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ya aslinda butun ulkelerden daha onde oldugumu saniyorum teknolojide. patir kutur olduruyorum zaten adamlarini. ama ya ordu yapmak yerine fabrika yapiyor oluyorum, ya da dedigim gibi en hizlida oynadigimdan bir anda olup bittigi icin her sey karsilik veremiyorum. yok stack'lemiyorum oyle cok. bi' yere saldircacaksam en az iki farkli yerden giriyorum. bazen pincer yapiyorum, bazen uc yerden vs. bi? kere multi oynamistim onda iyi siliyorduk arkadasimla. italya arti almanya, beraber polonyayi bitirince gerisi cok kolaydi. beni bu lehler bozuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 belli bi yerden sonra ic useless amerika olmadigin surece. Onceki sayfadaki oyunumda gunluk 100 kusur rare kaybediyordum. Eve gidene kadar unutmazsam ftmde kullandigim zirhli tumenleri gosterebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Oyun ne durumda şimdi ilk çıktıgında denemiştim hoi2 den sonra ısınamamıştım. son yama-ek paketlerle falan gideri var mı. their finest hour ile güzel şeyler eklenmiş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 oyun şahane, fersah fersah ileride hoi2'den filan. milyon tane şey ekledi paketler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar