Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearts of Iron 3

Venator

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Valla taşlamayın ama ilk kez bu seriyi oynuyorum : ) Bütün başlığı okudum 1.4 kurdum gayet güzel çalışıyor tabi expert olmadığımdan in game buglar gözümden kaçıyor olabilir.

Biraz yardım lazım guide olarak şuan başka forumlarıda okuyorum genel olarak taktikler vs... Basement açıklaması yaparmısınız tam olarak ne nedir nasıl işler nelere dikkat etmek lazım son olarak baya beğendim oyunu :=)
Sosyal ağlarda paylaş

ya hearts of iron tutorial ile olucak bişey değil gibi.

2 kere yükleyip oynamaya çalıştım çok da güzel oynadım ama hep bilmediğim bişey vardı o kadar fazla şeye dikkat etmen gerekiyo ki almanyayla oynamak işkence resmen.

oysaki tek hayalim hitlerin hatalarını yapmadan Krebs ve Judl'i yanıma alıp ingiltereye girişicektim.
Sosyal ağlarda paylaş

Sorular

1- Industrial Capacity nerelere kurmak lazım base olan yerler mi yoksa kendimiz mi belirleyelim.
2-Diplomacyde factionlara katılmak için ne yapmak lazım genelde deniyorum katılmayı ama red ediyorlar. influence tam olarak anlamadım halp.
3-Neutral ülkelere saldırmanın yolu var mı.
4-Crude oil metal gibi ihtiyaçlar IC kurdukçamı karşılanıyor yoksa ben mi yanlış anladım yani Ic ler bütün üretimlerimi etkiliyor ve sonrası researchlerden yaptığımız araştırmalar sonucumu convert ediyoruz bu üretiklerimizi like Energy to Crude Oil.
5-Research barın değeri 4.60 değeri nasıl yükseltip daha çok research yapabilirim.
6-Aynı şekilde Diplomacy barının değeri hangi ihtiyaçlara göre artıyor yani hep 0 bu aralar bir şeyi ıskalıyormıyor diplomacyde.

Son olarak tavsiyeleriniz.Ben bu işe baş koydum :p
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili nomak, geç olsun da güç olmasın, iyi eğlenceler. :)

1- her zaman en yüksek infrastructure olan yerler, inşaat süresini çok etkiler çünkü. ayrıca strategic bomber'lara uzak olsun ve mümkünse IC olmayan yerler ki bomber gelirse de tek prov'u ablukaya almasın.
2- üçgende her bir köşe faction üyelerini topluyor, istediğin uca doğru kayman gerek. ya onlar sana, ya sen onlara yaklaşacaksın influence harcayarak.
3- ülkene bakar, diplomatik seçenekleri etkileyen durumlar var. demokrasi isen unut gitsin.
4- hammadde üretimi IC'den ayrıdır, hammaddeler IC'yi besler. (oil ve fuel hariç) conversion olayı ise IC üzerinden hesaplanır. 100 IC sahibi 10 fuel convert eder gibi. conversion verimi bunun için ne kadar oil harcadığını belirler.
5- leadership lazım, bayağı gudik ülke seçmişsin sanırım. :p leadership gelirini araştırma, diplomasi ve casusluk arasında paylaştırıyorsun ki genelde araştırmaya akıtılır hemen her zaman hepsi. leadership arttıran teknolojiler, minister ve policy'ler prov'lardan aldıklarını modifiye etmenin tek yolu. ayrıca yeni fethettiğin mekanların yönetimini belirlerken collaboration government filan seçersen daha çok leadership alırsın, IC pahasına.
Sosyal ağlarda paylaş

Sağol Sam çözemediğim nokta diplomacyde bir factiona alıgn olmak ıcın tıkladıgımda ılerıye dogru 20.00 ınfluence ıle devam edıceksınız dıyor.Ok dıyoruz sonra ılerıde expıred oldu dıyor.Ne yapmam lazım bırseyı atlıyorum gıbı.

Research olayıda Turkıye ıle basladım 4.16 ya ızın verıyor research kapasıtesı olarak nasıl yukselte bılırım bunu :) ( EDIT: Upgradeler ıle kapasıte bıraz daha artıyor ama leadershıp olarak arttırmak ıcın lıderımı degıstırmem lazım M.Kemal Atatürk değiştir dersen değiştirmem :P )
Sosyal ağlarda paylaş

thugsta, evet. bütün seri için geçerli.

nomak, türkiye bayağı yeto hoi devrinde. :p arttırmak için dediğim gibi minister, teknoloji veya fetih lazım. hepsine tek tek fareyi gezdirip oku, hatırlamıyorum tam hangileri. :)

expired olur leadership'ten yeterli bir miktarı diplomasiye aktarmazsan, upkeep'i var influence olayının. ama türkiye gibi bir ülkeyle teknolojin çok çok geri kalır ona leadership ayırırsan.
Sosyal ağlarda paylaş

abi rezalet cidden yok böyle bişey.

türkiye başlangıçta ne kadar iğrenç bi zorlukta.

axis'e katılmaya çalışıyorum align ediyorum 83 civarı bişey var ve 50 nin altına inmesi gerekiyo. in in bitmedi 2 yıl geçti anca 65 oldu.

napmak gerekiyo seçenek de yok bug mı var anlamadım gitti sinirlenip kapadım sdfg
Sosyal ağlarda paylaş

ya yapmadığım şey kalmadı ki 1940'a kadar full spy basıp komşu threatlerini arttırıp kendi neutralisation'ımı düşürdüm.

axise girmeye kastım, anca 1940larda oldu.

bu sefer de dedi ki etraftaki ülkelerin threati ve benim neutr. arasında 20-30 puan fark varmış, en az bi 2 yıllık daha spy uğraşı gerektiren bişey istiyodu.

hadi dedim bu sırada partiye oy kaybettiriyim yeni biri seçilsin atatürk yerine. dissenti düşürdüm %200 lere

hiiiç bişey olmadı IC düştü başka da bişey olmadı. insan bi isyan çıkartır falan... bilen varsa türkiyeyle savaşa katılmayı söylesin cidden baya yardımcı olur yoksa 1945e gelicem katılıcak şey kalmıycak sdfjg
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...