Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearts of Iron 3

Venator

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Abi çalışıyordu ama en azından. Aldığın sonuçlar (CAS >> herkes) dışında mantıklı oluyordu. Bu oyunda:

* Ne deniz savaşları mantıklı. CTF vs SAG savaşlarında carrier eskortları mal gibi battleshiplere kafa göz giriyor lol.

* Stratejik bombardıman ve AA konusu hala efsane bir düzeltemediler.

* Hava savaşları çok saçma. Bi patchde cok kayıp veriyosun diğerinde çok az. Bi işe yaradıklarını da görmedim bomberların.

* Şu 168 saat bekleme olayı şaka gibi. Blitzkrieg yapılmıyordu en son.

* AI production ve diplomasi mallıklarla dolu.

* Paratrooperlar

* Denizaltıların konvoylara fiyat/performans olarak dokunamaması ama normal filoları sapır sapır indirmesi.

* En son patchte de manpower'ını infantry basa basa bitiren AI.

En azından HoI2'de eglenceli bir ne bileyim Barbarossa, Çin-Japon Savaşı, Atlantik ya da Pasifik yapabiliyoduk. Sealion'u (exploit kullanmadan) ugrastırırdı. Simdi barbarossa kek gibi, saolasın AI bütün manpower'ını yeni inf basmaya harcıyor sonra savaş çıkınca reinforce edemedignden 30-40% str divisonlarla savunmayı deniyor ( olmayınca da steamroll ).

O kadar politik sistem dediler pek bi işe de yaramıyor aslında. Tabi fantaziye kaçıp da Almanya tarafındaki bir USA oynamak istemiyorsanız...
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

yapmayın be, hoi2 serinin en kötü oyunuydu. iyice saçmasapan basitleştirmişlerdi sc'ciler oynayabilsin diye fix 1941 model infantry, 1943 model med armor filan şaka gibi. sanki araba modeli çıkarıyorsun.

hah super
*sam invokes the sams law*

dis thread is now about starcraft flamefest

http://yoyo.its.monash.edu.au/~ayanami/Sakura.Romesh.Blog/Images/fathers%20day.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

sc bölümündeki sc2 başlığına gidip biraz kolaj çalışması yaptıktan sonra itsallthesameshit.jpg yapıştırsam troll olabilirdi ama dragon age başlığında oyunla ilgili yorum yaparken oblivion'a gönderme yapmak ne kadar trolleme değilse o mesajım da o kadar değil.
Sosyal ağlarda paylaş

patchleri fln yaptım
açtım
türkiyeyle birkaç yıl oynadım
hehe kaptım bu işi derken
almanyayla oynadım
kapadım

bulabildiğim her dökümanı ve aar yi okumaya başladım
lakin ben bu oyunu nasıl becericem anlamadım cidden

victoria bu kadar korkutmamıstı gözümü
açıp brezilyayla oynuyacam

ayrıca bu oyun açılırken kaç dakka yüklüyor sizde