Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 düzeltmişler diyorlar ama yama olabilecek en kötü zamanda çıktı. ay sonu çıksaydı oynardım ama oyunu açamadım bile 1.3 yüklediğim halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 arkadaşlar oyunun bu kadar kasmasının sebebi benim bilgisayarımın dışında bir etken olabilir mi? oyundan falan? bi peç meç çıkmıştır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 en son 1.3'ü yükle işte, en iyi optimize edilmiş hali oyunun hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 yükledim de menüde falan butonların üzerine geldiğimde tutarsız davranıyor oyun. bilgisayar yetersiz diyecem ama yani halflife2yi rahat oynuyorum, hoi3'te böyle olunca garip geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 allies in transport ship basma olayı geçtimi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 direct2drive şu anda 7.5$'a satıyor oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 direk vatozluyorum valla arkadaşın pcde biraz deneyip ilk defa victoria oynamış adam gibi bişi anlamadan kapamıştım o kadar ço kyeni feature varki önümüzdeki günlerde çok feci spamlıyacagım burayı ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Çok güzel değil oyun, bi HoI2 değil yani. Ona hazırlıklı ol diyim. Özellikle çok çok buglı, tarihsel kısmı da eskisi gibi deil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 HOI2 den aldigim tadi alamadim valla bende paradox bozdu EU da HOI de son oyunlari begenemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 yapmayın be, hoi2 serinin en kötü oyunuydu. iyice saçmasapan basitleştirmişlerdi sc'ciler oynayabilsin diye fix 1941 model infantry, 1943 model med armor filan şaka gibi. sanki araba modeli çıkarıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Abi çalışıyordu ama en azından. Aldığın sonuçlar (CAS >> herkes) dışında mantıklı oluyordu. Bu oyunda: * Ne deniz savaşları mantıklı. CTF vs SAG savaşlarında carrier eskortları mal gibi battleshiplere kafa göz giriyor lol. * Stratejik bombardıman ve AA konusu hala efsane bir düzeltemediler. * Hava savaşları çok saçma. Bi patchde cok kayıp veriyosun diğerinde çok az. Bi işe yaradıklarını da görmedim bomberların. * Şu 168 saat bekleme olayı şaka gibi. Blitzkrieg yapılmıyordu en son. * AI production ve diplomasi mallıklarla dolu. * Paratrooperlar * Denizaltıların konvoylara fiyat/performans olarak dokunamaması ama normal filoları sapır sapır indirmesi. * En son patchte de manpower'ını infantry basa basa bitiren AI. En azından HoI2'de eglenceli bir ne bileyim Barbarossa, Çin-Japon Savaşı, Atlantik ya da Pasifik yapabiliyoduk. Sealion'u (exploit kullanmadan) ugrastırırdı. Simdi barbarossa kek gibi, saolasın AI bütün manpower'ını yeni inf basmaya harcıyor sonra savaş çıkınca reinforce edemedignden 30-40% str divisonlarla savunmayı deniyor ( olmayınca da steamroll ). O kadar politik sistem dediler pek bi işe de yaramıyor aslında. Tabi fantaziye kaçıp da Almanya tarafındaki bir USA oynamak istemiyorsanız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Sam said: yapmayın be, hoi2 serinin en kötü oyunuydu. iyice saçmasapan basitleştirmişlerdi sc'ciler oynayabilsin diye fix 1941 model infantry, 1943 model med armor filan şaka gibi. sanki araba modeli çıkarıyorsun. hah super *sam invokes the sams law* dis thread is now about starcraft flamefest http://yoyo.its.monash.edu.au/~ayanami/Sakura.Romesh.Blog/Images/fathers%20day.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 rts'ciler mi deseydim? forumun çoğunluğunun düşüncesine göre aynı kapıya çıkıyor o zaman zaten heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 yok ama böyle bölüm modu olup da olay çıksın troll olsun diye imada bulunmak doğru değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 sc bölümündeki sc2 başlığına gidip biraz kolaj çalışması yaptıktan sonra itsallthesameshit.jpg yapıştırsam troll olabilirdi ama dragon age başlığında oyunla ilgili yorum yaparken oblivion'a gönderme yapmak ne kadar trolleme değilse o mesajım da o kadar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 olmaz sam sen modsun örnek olucaksın insanlara. insan kendi bölümünde olay çıksın diye alttan laf sokarmı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ortada birşey yok, başlık konusuyla ilgili mesaj atmayacaksak ilerleyelim lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Sam said: yapmayın be, hoi2 serinin en kötü oyunuydu. iyice saçmasapan basitleştirmişlerdi sc'ciler oynayabilsin diye fix 1941 model infantry, 1943 model med armor filan şaka gibi. sanki araba modeli çıkarıyorsun. sc'ciler oynayabilsin mi ? ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 patchleri fln yaptım açtım türkiyeyle birkaç yıl oynadım hehe kaptım bu işi derken almanyayla oynadım kapadım bulabildiğim her dökümanı ve aar yi okumaya başladım lakin ben bu oyunu nasıl becericem anlamadım cidden victoria bu kadar korkutmamıstı gözümü açıp brezilyayla oynuyacam ayrıca bu oyun açılırken kaç dakka yüklüyor sizde bende BAYA bir yüklüyor oyunu her çalıştırdıgımda creating world fln diye bekliyorum baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 evet ama sadece ilk açarken öyle. sonra hızlı yüklüyor oyun içinde ülkeleri. almanya filan gayet kolay, hatta hoi2'den daha rahat çünkü 3127642171781637612 rus bölgesinde micro kasmıyorsun herşeye karışan hitler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Sam said: direct2drive şu anda 7.5$'a satıyor oyunu. Teşkürler teşkürler.. Aldım iniyor şu anda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 mesela almanyayım barbarossa da ne emirler vereyim? moskova,leningrad,stalingrad verip yollasam ne yapıcak AI gidip o bataklıklara saplanmasın? polonya fln kolay,küçük ülke,vpleri işaretlerim alır heralde büyük ülkere nasıl yapcaz merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 çok uzak hedefler koyma, moskova koyacağına kiev koy mesela. o hedeflere ulaşılınca daha öteye hedef koy. tıkır tıkır işliyor o zaman ai, bütün avrupa'yı öyle yuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 rusya ai si cok kotu su an. butun manpower ile ordu yapiyo, ve savasa 0 manpowerla filan giriyo. hic reinforcement alamadigi icin ordulari yavas yavas eriyor. o yuzden blitzkrieg moduna sokup allahallah edalariyla theatre ai ye vermek yetiyor : ) hatta ai kendi kendine encirclement bile yapabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar