Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 o dediğin genişleme pakedinde eklenmişti, sanırım armageddon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 oyundan atıp duruyor mal oyun. son patchi yükledik bug dolu hala. hoi 2 den sonra ancak bu kadar soğuk sıkıcı ve yetersiz bir oyun yapılabilirdi. illa hıncallaştırcaklar adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 bende oyun daha bir kere çökmedi, senin sisteminden kaynaklı bir sorun olabilir. yeterince yama gelmesi meselesi de ultra-basitleştirilmiş hoi2'den kat kat daha iyi her şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 valla sistemde sorun olacağını hiç zannetmiyorum açıkçası. oyun gayet hızlı ilerlerken dank diye takılıyor aha diyorum zaten çökecek bu kesin kaçarı yok 2. kez oldu ama soğutuyor direk adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 mod varsa mod kaynaklı olabilir, ya da ram azlığından ötürü. oyunu açar açmaz 1gb yiyor çünkü. belli bir noktadan sonra şişiyorsa kitlenebilir ondan. bunda değil ama mmo'larda oluyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 mod da yok, ram 3 gb ama winxp sistem sanmıyorum yani oyunun 2.5gb dan fazla isteyeceğini. ha oyun eğer 4 saat oynayınca şişiyorsa diyecek bir şeyim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 bende 32-bit vista ve 3gb ram ve hiç çökmedi daha, yavaşlama olayı da yeniden başlatınca düzeliyor. gerçi yavaşlama olmuyor 1.2'de artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 bende 1.2 olmasına rağmen hala yavaşlama oluyor ama çökmeyle karşılaşmadım hiç. 1.3 le umarım yavaşlamaya bir çözüm bulurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 DoGMeaT said: vic 2 çıkar alırım , bi yıl oynamam vip çıkar alır oynarım kahin gibi bunu şimdiden görebiliyorum Düzeltme: Vic2 çıkar, bir yıl beklerim. Bu sırada fiyatı 40$dan 10$a falan düşer. Oyunu alırım, zaten VIP kesin o zamana yapılmış olur. Mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Fransayla sadece piyade teknolojileri gidip, hiç tank üretmeden yalnızca anti tnak ve engineer brigade kullanarak, theatre ai yı da kullanarak 1940 senesinde belçikayı kurtarıp almanyanın ciddi bi bölümünü ele geçirebiliosam, bi problem var demektir. Uğraşmadım bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Bir de AT-brigade UP aslında, LT+TD gitseydin acaba neler olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Abi barış zamanı, IC si o kadar zavallı ki fransanın 30 ıc falan anca harcayabiliyosun üretime. Öyle olunca tank üretmek kısa vadede karlı olmuyor. Onun yerine hızlı hızlı infantry division kusmak lazım. Üstüne biraz da human wave doktrini. aha buyur. Bu arada bu oyunda çok epik bi Bürüksel kuşatması yaşadım. 2-3 ay sürdü savaş, karşılıklı 14-13 division birbirine girdi. Sürekli güç dengesi almanlardan yanayken, bi anda ingiliz hava kuvvetleri ve komşu bölgelere atağa kalkan fransız motorize birlikleri sayesinde hattı yarıp şehri kurtardım. Hoştu gerçekiç duruyodu sevdim. Onun dışında iyi yolda ama 2-3 patchi var oyunun. Özellikle hava gücü bana eski oyunlara nazaran çok etkisiz geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Fransanın esas manpower konusunda sıkıntısı olması gerekmez mi aslında? 2-3 patch bile bence daha yolu var bayagı ama paradox da iyi patchliyor şimdi. Adamlar v1.3 için supply sistemini resmen baştan yazmışlar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Victoria cikinca onun save'ini HoI'ye aktarabilecegiz degil mi? Eger oyleyse en guzel EU3 umuzu secip onla Victoria'yi bitirip sonra onla HoI'ye devam edicez cunku :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 HoI2 AAR, okuyun cevaplayın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 nasıl oyun kendine geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 yama önümüzdeki ay başına sarktı, onu bekleyin. çıkınca yazarım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 saol reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ayıp sana almanya. Napolyonu hortlattın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Bence expansiondan sonra oynanabilir hale gelicek. Oyunda o kadar cok hata var ki saymakla bitmez, ai ozellikle cok kotu. Ve ai nin senin ordunu da kontrol ettigini dusunursek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 soyle buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ben expensionda yenı feature'larla iyice bozmalarından korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Ben hala almadım alasım da pek yok. HoI2 çok güzeldi ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 1.3 yaması çıktı, değişiklik listesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Nasi oyun? Ben hala oynanabilir bir seviyeye gelsigini dusunmuyorum ama belli olmaz tabii. Theater ai si ve trade olayini duzeltmisler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar