Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearts of Iron 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oyundan atıp duruyor mal oyun. son patchi yükledik bug dolu hala. hoi 2 den sonra ancak bu kadar soğuk sıkıcı ve yetersiz bir oyun yapılabilirdi. illa hıncallaştırcaklar adamı.
Mesaj tarihi:
bende oyun daha bir kere çökmedi, senin sisteminden kaynaklı bir sorun olabilir. yeterince yama gelmesi meselesi de ultra-basitleştirilmiş hoi2'den kat kat daha iyi her şekilde.
Mesaj tarihi:
valla sistemde sorun olacağını hiç zannetmiyorum açıkçası. oyun gayet hızlı ilerlerken dank diye takılıyor aha diyorum zaten çökecek bu kesin kaçarı yok 2. kez oldu ama soğutuyor direk adamı.
Mesaj tarihi:
mod varsa mod kaynaklı olabilir, ya da ram azlığından ötürü. oyunu açar açmaz 1gb yiyor çünkü. belli bir noktadan sonra şişiyorsa kitlenebilir ondan. bunda değil ama mmo'larda oluyor bana.
Mesaj tarihi:
mod da yok, ram 3 gb ama winxp sistem sanmıyorum yani oyunun 2.5gb dan fazla isteyeceğini. ha oyun eğer 4 saat oynayınca şişiyorsa diyecek bir şeyim yok.
Mesaj tarihi:
bende 32-bit vista ve 3gb ram ve hiç çökmedi daha, yavaşlama olayı da yeniden başlatınca düzeliyor. gerçi yavaşlama olmuyor 1.2'de artık.
Mesaj tarihi:
DoGMeaT said:

vic 2 çıkar
alırım , bi yıl oynamam
vip çıkar
alır oynarım
kahin gibi bunu şimdiden görebiliyorum

Düzeltme:

Vic2 çıkar, bir yıl beklerim. Bu sırada fiyatı 40$dan 10$a falan düşer. Oyunu alırım, zaten VIP kesin o zamana yapılmış olur. Mis.
Mesaj tarihi:

Fransayla sadece piyade teknolojileri gidip, hiç tank üretmeden yalnızca anti tnak ve engineer brigade kullanarak, theatre ai yı da kullanarak 1940 senesinde belçikayı kurtarıp almanyanın ciddi bi bölümünü ele geçirebiliosam,

bi problem var demektir.

Uğraşmadım bile
Mesaj tarihi:
Abi barış zamanı, IC si o kadar zavallı ki fransanın 30 ıc falan anca harcayabiliyosun üretime.

Öyle olunca tank üretmek kısa vadede karlı olmuyor. Onun yerine hızlı hızlı infantry division kusmak lazım. Üstüne biraz da human wave doktrini. aha buyur.

Bu arada bu oyunda çok epik bi Bürüksel kuşatması yaşadım. 2-3 ay sürdü savaş, karşılıklı 14-13 division birbirine girdi. Sürekli güç dengesi almanlardan yanayken, bi anda ingiliz hava kuvvetleri ve komşu bölgelere atağa kalkan fransız motorize birlikleri sayesinde hattı yarıp şehri kurtardım. Hoştu gerçekiç duruyodu sevdim.

Onun dışında iyi yolda ama 2-3 patchi var oyunun. Özellikle hava gücü bana eski oyunlara nazaran çok etkisiz geldi.
Mesaj tarihi:
Fransanın esas manpower konusunda sıkıntısı olması gerekmez mi aslında?

2-3 patch bile bence daha yolu var bayagı ama paradox da iyi patchliyor şimdi. Adamlar v1.3 için supply sistemini resmen baştan yazmışlar (tu)
Mesaj tarihi:
Bence expansiondan sonra oynanabilir hale gelicek. Oyunda o kadar cok hata var ki saymakla bitmez, ai ozellikle cok kotu. Ve ai nin senin ordunu da kontrol ettigini dusunursek...
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...