Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearts of Iron 3

Venator

Öne çıkan mesajlar

DoGMeaT said:

vic 2 çıkar
alırım , bi yıl oynamam
vip çıkar
alır oynarım
kahin gibi bunu şimdiden görebiliyorum

Düzeltme:

Vic2 çıkar, bir yıl beklerim. Bu sırada fiyatı 40$dan 10$a falan düşer. Oyunu alırım, zaten VIP kesin o zamana yapılmış olur. Mis.
Sosyal ağlarda paylaş

Fransayla sadece piyade teknolojileri gidip, hiç tank üretmeden yalnızca anti tnak ve engineer brigade kullanarak, theatre ai yı da kullanarak 1940 senesinde belçikayı kurtarıp almanyanın ciddi bi bölümünü ele geçirebiliosam,

bi problem var demektir.

Uğraşmadım bile
Sosyal ağlarda paylaş

Abi barış zamanı, IC si o kadar zavallı ki fransanın 30 ıc falan anca harcayabiliyosun üretime.

Öyle olunca tank üretmek kısa vadede karlı olmuyor. Onun yerine hızlı hızlı infantry division kusmak lazım. Üstüne biraz da human wave doktrini. aha buyur.

Bu arada bu oyunda çok epik bi Bürüksel kuşatması yaşadım. 2-3 ay sürdü savaş, karşılıklı 14-13 division birbirine girdi. Sürekli güç dengesi almanlardan yanayken, bi anda ingiliz hava kuvvetleri ve komşu bölgelere atağa kalkan fransız motorize birlikleri sayesinde hattı yarıp şehri kurtardım. Hoştu gerçekiç duruyodu sevdim.

Onun dışında iyi yolda ama 2-3 patchi var oyunun. Özellikle hava gücü bana eski oyunlara nazaran çok etkisiz geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...