Venator Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 http://forum.paradoxplaza.com/forum/forumdisplay.php?f=415 BUDUR! Edit: Oha 10bin land province'den bahsediyor adamlar oha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 hoi2 ve victoria nın 4-5 katı bir sayı bu. dünya haritasını görmek isterim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ilk sayfada mesajım olsun efsane olacak çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ben bu oyunu hic oynamadım. simdi baktım 2 nasılmıs diye, total war gibiymis. cok severdim o oyunu, bunu da severim herelde di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 seversin tabi ama çok daha karısıgı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 daha iyi. total war'da savas simulasyonunu hic kullanmıyodum gerci ama bunda da var mı? yani savası kendimiz yonetebiliyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ı ıh yani aslında dolaylı olarak yönetiyosun enflasyondan etrafını çevirmene yer şekillerine teknolojine askerin moraline organizasyonuna kumandanlara kadar herşeye baglı kazanma olayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Oyun sadece 2B bir hartada geçiyor, savaşlara direk olarak etki edemiyorsun ama ekonomi/sanayii/araştırma olsun savaşın kendisi oldun çok çok daha karışığı. En küçük unite division zaten ( 10.000 adam ) , sen düşün boyutu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 cılkını cıkartmaslarda oynanıbılır kalsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Grafik faciası yaşamayız umarım EU3 deki gibi... muhtemelen aynı motoru kullanacaklar çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 tam anlamıyla strateji iste, bayılıyorum soyle oyunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 hearts of iron, victoria türevleri ile tanıştıktan sonra gerçekten hiç bir total war oyunu zevk vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 totalwar medieval'ın AI'ı adam gibi olsa iyi oyunda AI coooook bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Abi adamalar forum bölümü açmış hoi3 diye bi tonda mesaj var içinde. Ben niye dikakt etmedim hiç her gün bakıyorum paradox forumlarına alla alla :) "Hearts of Iron 3 is scheduled for release in Q3, 2009" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 eh bunlar europa universalis ve hoi'leri tekrar çevirip çevirip duracaklar anlaşılan en çok onlar satıyor diye. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Valla Sam seni bilmiyorum ama Vicky2 ya da HoI3 çıksaydı anında alacaktım, tam tarih açıklansın alıyorum da :D Paradox pazarlama departmanı oltasıyla tuttu beni yani hehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 vikinin yenisini yapsalar daha iyi olabilirdi ama yau. ben hoi devamı değilde viki/hoi karışımı bişi bekliyodum aslında. neyse bu da muhtemelen sağlam bi oyun olacak. 10bin province falan yazıyo :L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Vikinin o arayüzle başarılı bi oyun olması, potansiyeline rağmen, imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 detayları iyice arttırsınlar da şöyle adam gibi bir world domination yaşayalım (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 sınırlamasınlar bir de çok fazla. yani kaçınılmaz engeller koymasınlar, kaçınabilelim çok zor olsa da. gerçek tarihte yaşananlardan çok daha ağır sonuçlar ortaya çıkabiliyor mesela daha akıllı davranılsa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 hoi3'ten yegane beklentim artık şu 1936'dan 1964'e kadar bütün dünyanın hammadde üretiminin sabit kalmaması. üretimin katlandığı dönemleri tech kasa kasa %15 filan arttırıyoruz ancak. tamam esas olay dıkşın dıkşın ama hiç mi değişim olmaz yani madenlerin şuyun buyun kapasitesinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Ki almanyanın norveçten çıkardı demir 1936 yla 1945 arasında bayağı fark vardı.Ama oyunda norveçe saldırmanıza gerek yoktu tabi kaynak yokki.Ayrıca donanma üstleri ve denizaltılar için mükemmel bi stratejik konumu olmasına rağmen oyun içi bi halta yaramıyordu norveç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 şahane <3 grafik konusunda bi bilgi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Developer King, paradox forumlarında EU3 motoru kullanacağını ve de swistem gereksinimlerinin EU3'e benzediğini söyledi. Yüksek ihtimalle HoI için modifiye edilmiş EU3 motorunu kullanacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar