Llama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 şimcik yine yarım kilo mantarımız bi paket makarnamız ve bi paket böyle meyvalı süt kabında kremamız mantarlarımızın saplarını kopardıktan sonra elma dilimi gibi kesiyoruz tavamızın tabanının her tarafını yağlıyoruz sonra mantarları atıyoruz ve bu sırada zaman zaman mantarları karıştırın herkez makarna yapmayı biliyordur herhalde kızgın suya bi yandan makarnayı verdik, tenceremizde makarna yapıcaz.. mantarlarımız iyicene piştikten sonra kremayı atıyoruz.. kremayla 5 10 dk pişiriyoruz.. mantarlarımız kremayı yedikten sonra hazır olan makarnamızın içine boşaltıyoruz ve 2 3 dakika iyicene karıştırarak pişirmeye devam ediyoruz yemeğimiz hazır... buyrun afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 AKP KÖMÜR YERİNE MANTAR DAĞITMIŞ İZMİRDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Galiba mantar kamyonu soymuş Llama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 EE böyle yiyo muyuz bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Kötü espri yapıyorum, farkındayım, ama yapmalıyım. Görev gibi bişey bu. Dip not: İticiyim.. Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 elektirik gitti arkadaşlar şimdi geldi devam ediyorum tarife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bodrum katta mantar yetiştiriyo bu. ya da mantar aldı bikaç kasa, pazarda satamıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 yada llama bütün olarak bi mantar kişisi, kendinden koparıp koparıp yiyo yiyince gene çıkıyo. sonunda bana mantarı sevdirtcek bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 of acıktım bea.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 makarnanın üzerine biri kusmuş gibi (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 denemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 2 porsiyon çeksene bize... Irmak sok. no:15 Maltepe/istanbul Not:kolaları unutmayasın,çok sallamadan getir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 llamaya mantar avatarı verilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 mantara tapıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 fastreloader said: llamaya mantar avatarı verilsin +1912 valla bozdu kendını mantar mantar dıye dıye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 yakında mantarlı gözleme tarifi vericem bekleyiniz anacım malzeme kalmadı olunca : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Lama satıyomusun bunları sipariş vermek istiyorum şu mantarlı makarnayı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 izmirdeysen yaparız yaa ne olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Ankara:( neyse zaten su an yiyecek halde deilim ama baya canım çekti:D Ayrıca Lamaya mantar avatarı verilmesi adminlerce oylamaya acılmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Llama ya Super Mario title ı verilsin! bu arada güzel bişeye benziyo, bi ara bunu da denesem ya ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 usenmemis yapmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 mantar olunca hiç bişeye üşenmem valla : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 hazır sosla denedin mi mantarlı makarna olayını? hazır sosa bitiyorum! eğer benim yaptığım daha iyi oluyo diyosan da geliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Aga bu nefis bişey. İçine biftek koy bi de oooof of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 llama bırak, başkasına yaptırıyorsun ondan sonra llama abinizden hede hödö nerde emek kardeşim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar