Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 D-Gray Man 100 Hemen ardından da Bounen no Xam'd 1 geldi. Adam gibi anime arıyodum da buldum sanırım. İlk gözüme çarpan: animasyon kalitesi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 soul eater 22 boro boro island'lı mısın nesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 D.Gray Man 100 Acilen 101'ini bekliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 naruto shippuuden 26 şahane bölüm, keyfim geldikçe izleyebilmek için hdd'de bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 gintama 25 ORE NO KAÇÇİ DA! spoiler içermeyen şöyle bir ss yaptım, death note izleyen herkese tavsiyem, gintama izlemeseler bile sadece 25'i görmeleri lazım. sabaha karşı yatmak üzereyken seyrettim, uykumu kaçırdı. kalktıktan sonra da çevirip çevirip izledim tekrar, mükemmel! açık ara en komik gintama bölümü olmuş, gülmekten kırıldım resmen. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Full metal alchemist 13 ü izliyorum öldüm gülmekten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 LOGH gaiden spiral labyrinth 3-4 nihayet çıktı, 2-3 gündür çıkarsalar diye geçiriyordum içimden valla. :) YANG TEETOKUU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Aria the Origination - Picture Drama - 03 Daha güzel güne başlıyabileceğini düşünen varsa gelşin şöyle kenara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Hitman Reborn 99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Gintama 81 Shs iyi çalışıyor bu hızla yetişirler asıl yayına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 World Destruction 11 Bitsinde kurtulalım...Bitsinde kurtulalım...Bitsinde kurtulalım...Bitsinde kurtulalım...Bitsinde kurtulalım...Bitsinde kurtulalım...-kuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 SenariouS said: World Destruction 11 Bitsinde kurtulalım...Bitsinde kurtulalım...Bitsinde kurtulalım...Bitsinde kurtulalım...Bitsinde kurtulalım...Bitsinde kurtulalım...-kuma izlemeyiniz efem çektim 1 bölüm izledim duruyor öyle. Download boş kalmasın mantığı ile çekip izlememeye devam.d Captain Tsubasa - 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 [off topic] Captain Tsubasa'yı nerden buldun abi? :// [/off topic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 öm attım. izlemediğim kalan daugther of twentyface in bölümlerini ziliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 gintama 30 ÇOME ÇOMEEEEEE! ÇOME ÇOMEEEEEE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bleach 188 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Detroit Metal City - 03 - 04 izledim. Şimdi 4. kez Kara no Kyoukai - 03 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Tsukuyomi MoonPhase - 14. Yavaş ilerliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Soul Eater 24'ü izledim. Soul Eater 24 Shinigami-sama ve Kishin dövüşünde dudağım uçukladı resmen, müthişti. Shinigami Chop aha böyle yapılır dedirtti Shinigami-sama yine Şimdi de Detroit Metal City 5 izleyeceğim. Bakalım Negishi'nin başına bu sefer neler gelecek. =P Ahahahaha izledim de; DMC 5 Daijobu. Watashi emo desu ka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Yu-Gi-Oh! Abridged Series. Birşey bu kadar mı komik olur? "With this childrens trading card,i will totally rule the world!" Not:ilk 4 bölümdeki sound ayarları biraz kötü onları geçmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Tsukuyomi MoonPhase - 21. Bir akşam 7 bölüm izledim gitti. Konusu dandik ama çizimler güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Aria the Origination - Picture Drama - 04 ardından büyük ihtimalle Code Geass R2 - 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Bounen no Xam'd 4 Çok iyi bi animeymiş. OP'si şahane yani, müzikle arkadaki görüntü çok güzel uymuş. Bi de biraz yeni anime bakıniim dedim, izliycek bi şey olmuyodu ne zamandır. Bi tane beğeneceğim tarz bi anime çıktı sanırım. Zero no Tsukaima 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 macross frontier 24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 the daugther of twentyface - 19 supernatural S4E1 Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto -restrart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar