Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu an ne izliyorsunuz ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Natsume Yuujinchou - 07

Birikiyordu kenarda, bitmeden de izlemeyi düşünmüyordum. Bir bakıyım dedim. Bakış o bakış maratonluyorum şimdi.

Çiy tanrısı ve özellikle kırlangıçın hikayeleri çok hoşuma gitti.

http://img229.imageshack.us/img229/1386/swallowtanap1.jpg
Mesaj tarihi:
paprika

salonda oynatmak için dvd'ye mpeg2 olarak çevirince maalesef görsel şölen kısmı biraz sönük kaldı ve özel gösterim yaptığım kişinin anime'e ilgisi bir miktar genshiken kasukabe'yi anıtsattığından, ortasında komşunun gelip üç kuruşluk çin malı mp3 çaları nasıl kullanabileceğini sormak için bölmesi nedeniyle de istediğim sunumu yapamadım ama olsun.

geçen gün de sword of the stranger'ı aynı şekilde sunmuştum, maalesef laptop'ı tv'ye bağlayınca 5+1 ses sisteminden faydalanamayınca o da hafiften mundar oldu. neyse, filmler yeterince iyi ve anlaşılır olunca güzel oluyor salon gösterimleri. :)
Mesaj tarihi:
Argento Soma 04...
Kira Yamato'yu seselndiren herif kesinlikle ağlamayı bilmiyor. Ryu somayıda o seslendiriyor seride (takeshiro diğer ismi ile) adam direk ağlama faili. Sadece böğürebiliyor ehuehueu
Mesaj tarihi:
Sam said:
paprika

salonda oynatmak için dvd'ye mpeg2 olarak çevirince maalesef görsel şölen kısmı biraz sönük kaldı ve özel gösterim yaptığım kişinin anime'e ilgisi bir miktar genshiken kasukabe'yi anıtsattığından, ortasında komşunun gelip üç kuruşluk çin malı mp3 çaları nasıl kullanabileceğini sormak için bölmesi nedeniyle de istediğim sunumu yapamadım ama olsun.

geçen gün de sword of the stranger'ı aynı şekilde sunmuştum, maalesef laptop'ı tv'ye bağlayınca 5+1 ses sisteminden faydalanamayınca o da hafiften mundar oldu. neyse, filmler yeterince iyi ve anlaşılır olunca güzel oluyor salon gösterimleri. :)

ps3 al veya xbox, seyret butun film-anime, istedigin kalite salonundaki buyuk tv de, 5.1 ile :D
Mesaj tarihi:
yok ps3 veya x-box almam onlar için de upscaler dvd oynatıcı filan belki ileride, bütün ses sistemi abuk sabuk analog kablolarla bağlı olduğundan toptan değiştirmek gerek.

gintama 19

KATSURA CANAİ, KAPTİN KATSURA DATTEBAYO!

biraz sardı nihayet, okita süper ya adamım benim. :)
Mesaj tarihi:
berserk 14

inatla beklettiğim bir seriydi heralde 3-4 kere baştan indirdim vazgeçip sildim. sonunda seyrediyorum 14 bölümdür kafayı kaldıramadım desem yeridir. biliyordum böyle birşey olacağını
  • Yeni Oluştur...