Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu an ne izliyorsunuz ?

tunca

Öne çıkan mesajlar

paprika

salonda oynatmak için dvd'ye mpeg2 olarak çevirince maalesef görsel şölen kısmı biraz sönük kaldı ve özel gösterim yaptığım kişinin anime'e ilgisi bir miktar genshiken kasukabe'yi anıtsattığından, ortasında komşunun gelip üç kuruşluk çin malı mp3 çaları nasıl kullanabileceğini sormak için bölmesi nedeniyle de istediğim sunumu yapamadım ama olsun.

geçen gün de sword of the stranger'ı aynı şekilde sunmuştum, maalesef laptop'ı tv'ye bağlayınca 5+1 ses sisteminden faydalanamayınca o da hafiften mundar oldu. neyse, filmler yeterince iyi ve anlaşılır olunca güzel oluyor salon gösterimleri. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
paprika

salonda oynatmak için dvd'ye mpeg2 olarak çevirince maalesef görsel şölen kısmı biraz sönük kaldı ve özel gösterim yaptığım kişinin anime'e ilgisi bir miktar genshiken kasukabe'yi anıtsattığından, ortasında komşunun gelip üç kuruşluk çin malı mp3 çaları nasıl kullanabileceğini sormak için bölmesi nedeniyle de istediğim sunumu yapamadım ama olsun.

geçen gün de sword of the stranger'ı aynı şekilde sunmuştum, maalesef laptop'ı tv'ye bağlayınca 5+1 ses sisteminden faydalanamayınca o da hafiften mundar oldu. neyse, filmler yeterince iyi ve anlaşılır olunca güzel oluyor salon gösterimleri. :)

ps3 al veya xbox, seyret butun film-anime, istedigin kalite salonundaki buyuk tv de, 5.1 ile :D
Sosyal ağlarda paylaş

yok ps3 veya x-box almam onlar için de upscaler dvd oynatıcı filan belki ileride, bütün ses sistemi abuk sabuk analog kablolarla bağlı olduğundan toptan değiştirmek gerek.

gintama 19

KATSURA CANAİ, KAPTİN KATSURA DATTEBAYO!

biraz sardı nihayet, okita süper ya adamım benim. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...