Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 gintama 9 ve 10, sonra muhtemelen yatak ama 11 de eklenebilir.. yalnız OP süper bu bölümlerin ha, çok tuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Natsume Yuujinchou - 07 Birikiyordu kenarda, bitmeden de izlemeyi düşünmüyordum. Bir bakıyım dedim. Bakış o bakış maratonluyorum şimdi. Çiy tanrısı ve özellikle kırlangıçın hikayeleri çok hoşuma gitti. http://img229.imageshack.us/img229/1386/swallowtanap1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 paprika salonda oynatmak için dvd'ye mpeg2 olarak çevirince maalesef görsel şölen kısmı biraz sönük kaldı ve özel gösterim yaptığım kişinin anime'e ilgisi bir miktar genshiken kasukabe'yi anıtsattığından, ortasında komşunun gelip üç kuruşluk çin malı mp3 çaları nasıl kullanabileceğini sormak için bölmesi nedeniyle de istediğim sunumu yapamadım ama olsun. geçen gün de sword of the stranger'ı aynı şekilde sunmuştum, maalesef laptop'ı tv'ye bağlayınca 5+1 ses sisteminden faydalanamayınca o da hafiften mundar oldu. neyse, filmler yeterince iyi ve anlaşılır olunca güzel oluyor salon gösterimleri. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Argento Soma 04... Kira Yamato'yu seselndiren herif kesinlikle ağlamayı bilmiyor. Ryu somayıda o seslendiriyor seride (takeshiro diğer ismi ile) adam direk ağlama faili. Sadece böğürebiliyor ehuehueu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 D-Gray Man bitti, SHS 99'u çıkarsın diye bekliyorum şimdi. Tabi o arada Ichigo 100%'i merak ediyodum ona başlicam. O halde: Ichigo 100% 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 One Piece 203 200'lere adım attım sonunda. Sıradaki hedefim animeye yetişip mangadan tam gaz yola devam etmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 bleach ın 2. filmini izledim şimdide one piece 160 i izliycem az kaldı yetişcem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 world destruction 10 sonradan d.gray-man 100 hemen ardından bleach 187:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Slam dunk 15 bölümdür arka arkaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Sam said: paprika salonda oynatmak için dvd'ye mpeg2 olarak çevirince maalesef görsel şölen kısmı biraz sönük kaldı ve özel gösterim yaptığım kişinin anime'e ilgisi bir miktar genshiken kasukabe'yi anıtsattığından, ortasında komşunun gelip üç kuruşluk çin malı mp3 çaları nasıl kullanabileceğini sormak için bölmesi nedeniyle de istediğim sunumu yapamadım ama olsun. geçen gün de sword of the stranger'ı aynı şekilde sunmuştum, maalesef laptop'ı tv'ye bağlayınca 5+1 ses sisteminden faydalanamayınca o da hafiften mundar oldu. neyse, filmler yeterince iyi ve anlaşılır olunca güzel oluyor salon gösterimleri. :) ps3 al veya xbox, seyret butun film-anime, istedigin kalite salonundaki buyuk tv de, 5.1 ile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ps3 de iksboks da adam gibi h264 acamiyor aldim laptopu verdim HDMI dan cillop oldu codecmis streaming mis convert edilicekmis hic ugrasamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Ichigo 100% bayık çıktı, beğenmedim ben. Pantsu ecchi için izlenir belki gerçi ajklshffd Air Gear'a döneyim madem. Air Gear 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 yok ps3 veya x-box almam onlar için de upscaler dvd oynatıcı filan belki ileride, bütün ses sistemi abuk sabuk analog kablolarla bağlı olduğundan toptan değiştirmek gerek. gintama 19 KATSURA CANAİ, KAPTİN KATSURA DATTEBAYO! biraz sardı nihayet, okita süper ya adamım benim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Cowboy Bebop 07 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Bleach Diamond Dust Rebellion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 D.Gray-Man 20 Güzelmiş hakkaten tavsiye ederim ama dl sini kaçırmayın çünkü seed felan bulunmuyor hazır hızı yerindeyken indirin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 detroit metal city 4 KOROSE KOROSEEEE SÜBETE NA KOROSEEEE!!! hahahaha süperdi gene ya, neymiş bu böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 berserk 14 inatla beklettiğim bir seriydi heralde 3-4 kere baştan indirdim vazgeçip sildim. sonunda seyrediyorum 14 bölümdür kafayı kaldıramadım desem yeridir. biliyordum böyle birşey olacağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 gintama 24 zura canai, zura-ko da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 matsudaira gelicek daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Sword of the Stranger ı izledim şimdi fena değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Aika R16 - Virgin Mission - 02 Panties ahoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 D-Gray Man 99 (sonunda çıkarmış SHS) Sora Naruto Shippuuden 75 Sonrası kısmet, belki Air Gear 8. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 2adet ippo movie var onları izlice 3saat toplam süre eh ben 6saatte izlerim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Gintama 79 Toilet paperrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar