Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 halen daha ippo tam gaz devam hangi ara 35 bölüm izlemişim hiç anlamadım. yanlız daha öncede sormuştum bilen çıkmamıştı. Show da eskiden konusu ippoya benzeyen ama box yerine karate yada judo(karate olması lazım) olan bir anime vardi. Esas oğlan babasını hiç görmemiş annesine yardım eden kabadayı takılan bir öğrenci'idi. Sonradan annesinin de eski bir turnuva dövüşcüsü olduğunu falan öğreniyoruz. Bizim elemanı bir karate takımının antrenoru buluyordu. esas oğlan takımdaki herkesi dövüyordu falan. Sonra turuvalara katılıyordu bölgesel semi finalde iri yarı bir adama yeniliyordu. O iri yarı adamıda(ki aslında adam değil çocuktu) genius bir herif pataklıyordu. Herneyse bizim esas oğlan bu genius ile dövüşüp hiç vazgeçmiyordu. Genius karateyi bırakıp sokak dövüşcüsü yada hermit tipli bir dövüşcü oluyordu piskopat bişi. Bunun yine klasik bir kız kardeşi var falan filan. Hatırlayan varsa bana bir söylesin bunun adını ya. Esas oğlan birazcık songokunun büyük hallerini andırıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Witch Hunter Robin - 04 Güzel güzel izliyoruz ama bulamıyorum dl speedi çok degisken felan felan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 d.gray-man 97 spoylır allen nolmuş öyle level 3 değil mi onlar?bi vuruşta harcıyo hepsini wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 soul eater 17-18-19 BAKANE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 6 saat araba kullandım, az önce de 1 saat önce yeşil bir böcekle giriştiğim savaştan galip çıktım. Ne uyku kaldı ne huzur. Sahura da 2.5 saat var. Öyleyse 2.5 saat sıkılmadan izlenicek birşey bulalım diyoruz hmm Oyunu son 10 yıl içinde oynadığım en zevkli single playerlardan biriydi. Bakalım animesi ne alemde. Persona - 01 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 [Z-Z] Death Note 1 - 20 DVDRip (Dual Audio) başladım işte 2-3 bölümü bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Soul Eater 21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 スク-ル ランブル 八 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Code Geass - İsyanların Luluşu R2 21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Soul Eater 20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 soul eater 21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 sabahların sultanına başlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Son 15 bölüm Eureka 7 üstüne Soul Eater - 21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 sexdrugsrocknroll said: sabahların sultanına başlıcam onun yerine code geass a başla aynı formatta oyunculuk daha iyi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 sponge bob square pants izliyorum sabahtan beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ippo ippo ippo, ama hala diğer animeyi bilen çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ah ippo 44 deki fotograf makinesi yokmu yardı beni gece gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 sevgilim webcam açti onu izliyorum cok tatli lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 soul eater 21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 world destruction 8 there are two types of bears.. şimdi de bounen no xamdou 7. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Code Geass R2 - 21 Yönetmen bile bilmiyor herhalde dizinin ne yöne gittiğini. Dergilerdeki Character Popularity Poll sonuçlarına göre konu yazıyorlar demişlerdi de inanmamıştım :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Naruto bilmemkaç... Yok arkadaş bitecek gibi değil. Artık bakmadan sayıya sıradakini izliyorum ömrümü tüketti... Bu bitince bide bunun sıpası varmış daha o başlayacak. Off off... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Master Of Mosquiton - 02 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Apis said: Naruto bilmemkaç... Yok arkadaş bitecek gibi değil. Artık bakmadan sayıya sıradakini izliyorum ömrümü tüketti... Bu bitince bide bunun sıpası varmış daha o başlayacak. Off off... sıpası olan dragonball narutonun şipudeni var. ippo 50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 naruto shippuuden 73 filler'sız 100 bölüm filan geçirebilseler şöyle ne güzel olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar