Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 azmetmiş izleyecek hepsini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Heheh ne yapayım izleyecek bişeyim kalmadı.Toradora çıkmış onu izleyeyim bari:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Sumomomo momomomo bitti.İzlerken güldüm baya eğlenceliydi. Earl and fairy 07Lydia gibi fairy doctor istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Ga-Rei Zero 07 sanki 3 haftadır izlemiyor gibi geldi. Kuruzuka 08 iğrenç başı Earl and Fairy 07 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Casshern Sins - 06 İşler kızışıyor nihayer >:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Kannagi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 GetBackers - 01 AnimPati yarışmasının ilk başlarında resmini gördüm,merak ettim konusu güzelmiş,şimdi izledim plot thickens olaylarına girecek gibi güzel bir animeye benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Kurogane no Linebarrels 09 Birde depoda bekleyen izlemediklerimden seçip, izleyip, yazıp silmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Fortuna said: GetBackers - 01 AnimPati yarışmasının ilk başlarında resmini gördüm,merak ettim konusu güzelmiş,şimdi izledim plot thickens olaylarına girecek gibi güzel bir animeye benziyor Süper animedir ban-chan. Tam bitiyor derken u dönüş yapıp devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Casshern Sins -08 Yada Masshern Sins mi deseydim? Macross olmuş yahu direk. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Katekyo Hitman Reborn! - 31 1-73 indirdim. 31. bölümdeyim. Beğendim mi beğenmedim mi bilmiyorum. Sanki televizyonda Digimon veya Beyblade'e rastlamışım da zaman geçiriyormuşum gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Hitman Rebornun başları çok boş ve sıkıcı ama sonralarda biraz daha iyi oluyor.Biraz daha şans tanı derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Tales of the Abyss 10 Çarşamba bekliyorduk ama bugün çıkmış. Iphone reklamıda çok güzelmiş :D Skip Beat 08 Soul Eater 34 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Yozakura Quartet 09 Chaos;Head 08 To aru Majutsu no Index 09 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 GetBackers - 25 Hakkaten babaymış,çok güzel yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Soul Eater - 34 Aha, Battle for BREW başladı nihayet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Soul Eater 35 sivrisinek v.s veletler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Seto no hanayome jin 01 ova Ova çıkmış haber vermiyorsunuz.İzleyelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 monster 10 deathnote tarzı birşeyler arıyodum. ilaç gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Clannad AS - 03 wsler çooook yavaş geliyor pöf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 mnemosyne 1 hemde yatakta psp keyfi ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ben de psp için sword of the stranger'ı dönüştürürken naruto shippuuden 85 bleach 195-197 seyrediyorum, pc servisteydi iki haftadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Benim dün gece fail oldu sayılır. Önce raw çıktısandım, yinede izledim piercing sahnesinde bişey olmamasına rağmen midem bulandı bunuda yediğim baklavalara bağlıyorum. Ama ses ve görüntüden kalite fışkırıyor resmen. Bu arada fark ettim ki bendeki converter altyazıları dönüştürmüyor. Varmıdır bunun için iyi bir öneri. Ne güzel psp'den hyakko izleyecektim alt yazı göstermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ya o olay dönüştürdüğün dosya .mkv formatindaysa oluyor ondan dolayı .avi indirmeye çalış, .avide herhangi bir altyazı problemı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 bende sadece mkv indiriyorum. Buna bir yöntem bulmak lazım. Birde hyakko böyle yavaş ilierliyor. Audio normal göründü ağır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar