Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu an ne izliyorsunuz ?

tunca

Öne çıkan mesajlar

Tytania ilk bölümü çok kötüydü. CGI gemiler biryere kadar da patlama efektleri acınacak haldeydi. Müzikler kaliteli ama sahnelere çok uygunsuzdu. Karakter çizimleri çok ortalamaydı. Bir tane loli dışında gene sosis festivaliydi. Taktik namına birşey yoktu. İlk bölümde verilmeyen çalışılan aristokrasi havası da çok yetersizdi. Hele o baronlar arasında geçen konuşmalar hedef kitlenin 12-14 arası olduğuna işaretti. LoGH'un onda biri olamaz şu haliyle. Umarım akıllanırlar.

Hyakko - 02 izliyim kahvaltı eşliğinde. İlk bölüm sarmadı açıkcası Aya Hirano'nun da fix sesi bayıyor beni daughter of twenty faces den beri. İnşallah diğer karakterler biraz daha sevimlidir yoksa cık izlenmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Myself ; Yourself - 4

Haremlerden nefret ettiğimi anladım. Ana karakterler çok ezik oluyor. Kekelemeler falan filan... Çok ezikçe. Hatta karizmatik karakterler de değiller. Ne buluyor bu kızlar bu tiplerde? Sıkıcıymış da. Şöyle her güne ayrı bir kız koyan karakter olsa falan ya.

SenariouS said:
Bunuda geçince Myself, Yourself var...
klasik çocuk terkettiği kasabaya geri döner kızın teki ilerinde aralarında hede hödö kalkanı geçmiştir ama kız keçilere yakınmı büyüdüğünden bilinmez keçi gibi inatcı olmuştur. Böyle 2 cm havadadır burnu... Falan fistan... ilk bölümünü izledim ama 2. bölümünü izler miyim ... Hayır...

(2007-2008 Güz Anime Sezonu başlığından)

Hak vermemek elde değil. Ah bir ''Bir kere başladım, ille de bitirmeliyim'' huyumdan kurtulsam ne rahatlayacam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...