Sawer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 One Piece 374 Abyss 03 Gai-rei Zero 01 chaos;head 01 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Tytania - 01 Büyük umutlarımız var. İnşallah LoGH gibi sosis festivali olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Earl and the Fairy 01 - hatunun saçlarına hastayım :D Kurozuka 01 Kurogane no Linebarrels 02 Tytania 01 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 One Piece - 217 Bu Bölümü izlemeyen birisi,içindeki canavarı keşfedememiştir. One piece izlersiniz izlemesiniz bilmem,ama bu bölümün 12-14. dakikaları arasını izlemelisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Kurozuka 01 Başlangıcındaki şarkı söyleyen yelpazeli adamın sesi felaket =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 soul eater 27 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 tytania 1 logh'un yarısı bile olsa yeter bana herhalde, bakalım nasıl. :) vay be OP bile aynı logh havasında, iyice heyecanlandım açılışta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Tytania ilk bölümü çok kötüydü. CGI gemiler biryere kadar da patlama efektleri acınacak haldeydi. Müzikler kaliteli ama sahnelere çok uygunsuzdu. Karakter çizimleri çok ortalamaydı. Bir tane loli dışında gene sosis festivaliydi. Taktik namına birşey yoktu. İlk bölümde verilmeyen çalışılan aristokrasi havası da çok yetersizdi. Hele o baronlar arasında geçen konuşmalar hedef kitlenin 12-14 arası olduğuna işaretti. LoGH'un onda biri olamaz şu haliyle. Umarım akıllanırlar. Hyakko - 02 izliyim kahvaltı eşliğinde. İlk bölüm sarmadı açıkcası Aya Hirano'nun da fix sesi bayıyor beni daughter of twenty faces den beri. İnşallah diğer karakterler biraz daha sevimlidir yoksa cık izlenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Chaos;HEAd 1 Bu sezonda en merak ettiğim animelerden biriydi, umut verdi ilk bölümüyle... Devamı da böyle olursa güzel olacak bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 shikibane hime 02 tırstım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 ga-rei zero 02 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Acaip övdünüz bir bakalım şu Kurozuka - 01 e neymiş ne değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Shikabane Hime Aka Episode 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Kaede said: Acaip övdünüz bir bakalım şu Kurozuka - 01 e neymiş ne değilmiş boşver ga-rei zero izle 2 çıktı. ben hala savunuyorum bunu izledikten sonra küfür edilir. WTF? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Ga-Rei zero 02 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Rosario to Vampire - 9 Çabucak bitsin diye ara vermeden saatlerdir izliyorum. Bir kere ara verirsem diğer animelere sarıcam çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 bleach 190 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Yamato Nadeshiko Shichi Henge - 1 Komik birşeye benziyor diyerekten 2 ay önce indirip, İspanyolca altyazıyı görünce ertelemiştim. 2 ay gecikme de olsa başladım. Umarım eğlendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 bleach 190 artık daha erken çıkacağını unutmuşum, yeni farkettim. neyse ki hueco mundo'ya dönebildiler nihayet, bakalım o abuk arc'ı neresine oturtmuşlar zaman çizgisinin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Bleach 190 aynen =) Nel'i baya bi özlemişim ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 . yanlış yer ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Toradora 03 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 yozakura quartet 02 Kyou no Go no Ni 02 Moryu no Hako 01 Toradora 03 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 naruto shippuuden 90 detroit metal city 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Myself ; Yourself - 4 Haremlerden nefret ettiğimi anladım. Ana karakterler çok ezik oluyor. Kekelemeler falan filan... Çok ezikçe. Hatta karizmatik karakterler de değiller. Ne buluyor bu kızlar bu tiplerde? Sıkıcıymış da. Şöyle her güne ayrı bir kız koyan karakter olsa falan ya. SenariouS said: Bunuda geçince Myself, Yourself var... klasik çocuk terkettiği kasabaya geri döner kızın teki ilerinde aralarında hede hödö kalkanı geçmiştir ama kız keçilere yakınmı büyüdüğünden bilinmez keçi gibi inatcı olmuştur. Böyle 2 cm havadadır burnu... Falan fistan... ilk bölümünü izledim ama 2. bölümünü izler miyim ... Hayır... (2007-2008 Güz Anime Sezonu başlığından) Hak vermemek elde değil. Ah bir ''Bir kere başladım, ille de bitirmeliyim'' huyumdan kurtulsam ne rahatlayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar