Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer ın thottbot u (WarDB)

Ballad

Öne çıkan mesajlar

zaten war da kesinlikle DB kullanmamanizi oneririm, niye mi ?

TOME OF KNOWLEDGE .. single rpg oyunlari oynayan birisiyim, yani lore, hikaye, okumayi seven birisiyim.

war da her mob, npc, mekan, quest, chapter icin cok cok guzel kitap gibi aciklama yazmis adamlar. Ve bunun yaninda achievement lar var -evet wow un yeni expansion da da var-. Cok enteresan olanlar da var, yani kesfetme n00b luk donemi cok cok uzun olacak, bunun keyfini bozmamak icin buralara hic bakmama taraftariyim.

ayrica, heryerde quest ler, public quest ler var, aciklamalari kendim okuyup, kendim bulacam bu sefer, herbiri cok eglenceli ve saglam bir tarihe dayaniyor.

bu tarz bir sistem gelecek olan star wars mmo sunda olursa.. zevkten kudururudum herhalde :D
Sosyal ağlarda paylaş

skillere bakmak çok zevkli linki veren arkadaşa teşekkür ederim.

Bu son sinematik de olan squig yetenegi sanırım.

Squig Armor Buff
Path of Stabbin' Level 31
60 Action Points No range
5s cast 300m cooldown
Summons a massive battle squig which will promptly eat you.
From within the battle squig, you can poke and prod it to move
it around and make it attack. You will lose control of any
squig pets once inside the battle squig.

Sosyal ağlarda paylaş

wow'da direk minimap'de falan gostermiyordu da quest icerigini okursanız wow'da da sorun olmuyordu ki... ben bayagı sure kullanmadım thottbot'u mesela (haberim bile yoktu eheh, olsa kullanırdım) quest'lerde hep adam southeast of here, north of here falan diyordu, quest'i aldıgın yerden o yonde gittin mi de buluyordun cok ıbızıt bi yeri yoksa... ki o derece cins questler bunda da olucaktır yani... minimap'de gosterir ama tepededir, tepeye nasıl cıkacagınızı bulamazsınız, bakarsınız falan...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...