Ballad Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 önümüzdki bi kaç yıl thottbot gibi kullanırız inş wardb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 müthiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 cok iyi gercekten oyun cikmadan bunu yapmalari ne kadar kullanisli cok detayli inceleyemedim henuz ama iyi gozukuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 sonuna kadar karşıyım thottbot wow un bütün zevkini benim için bitirmiştir aynı hataya iki kere düşmeyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 zaten war da kesinlikle DB kullanmamanizi oneririm, niye mi ? TOME OF KNOWLEDGE .. single rpg oyunlari oynayan birisiyim, yani lore, hikaye, okumayi seven birisiyim. war da her mob, npc, mekan, quest, chapter icin cok cok guzel kitap gibi aciklama yazmis adamlar. Ve bunun yaninda achievement lar var -evet wow un yeni expansion da da var-. Cok enteresan olanlar da var, yani kesfetme n00b luk donemi cok cok uzun olacak, bunun keyfini bozmamak icin buralara hic bakmama taraftariyim. ayrica, heryerde quest ler, public quest ler var, aciklamalari kendim okuyup, kendim bulacam bu sefer, herbiri cok eglenceli ve saglam bir tarihe dayaniyor. bu tarz bir sistem gelecek olan star wars mmo sunda olursa.. zevkten kudururudum herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 itemlere ve çok uğraştığım q lara bakarım onun dışında bakmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 öyleyse bende bakmam questlere ama diğer şeyler için yinede çok yararlı bi site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bu oyun için DB aşırı gereksiz -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenseLee Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 bence gayet güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 faydali olmus oyun cikmadan bazi seylere karar verme acisindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 skillere bakmak çok zevkli linki veren arkadaşa teşekkür ederim. Bu son sinematik de olan squig yetenegi sanırım. Squig Armor Buff Path of Stabbin' Level 31 60 Action Points No range 5s cast 300m cooldown Summons a massive battle squig which will promptly eat you. From within the battle squig, you can poke and prod it to move it around and make it attack. You will lose control of any squig pets once inside the battle squig. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Bir MMO oyuncusu delikanlı olmalı diyorsunuz :) "Onlar bakmıyorsa bende bakmam , ne olacak ki bende bakmadım ala ala" demenin gerek olmadığı kanısındaım.Varsa bir kaynak kullanılmalı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Çok sıkıntı yaşanan questlerde bakılır diye düşünüyorum ama WoWdaki "hangi quest nerede yapılır hangi mobdan quest item düşer" gibi bir sıkıntı olmadığı için sadece droplar nerelerden alınıyor ona bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Hiçbir zaman questin içeriğini okumam. Ne istiyorsa o amaçtır gerisi teferruattır benim için. O yüzden bu siteyi çok çok kullanacağıma eminim. Amacı PvP olan bir oyunda içeriği okusam ne olur okumasam ne olur diye düşünüyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Siteyi questler için takip etmene hiç gerek yok. Çünkü UI sana nerede ne yapmanı gösteriyor. Closed beta sürecinde şu quest nasıl yapılır acaba diye takıldığım bir quest olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 wow'da direk minimap'de falan gostermiyordu da quest icerigini okursanız wow'da da sorun olmuyordu ki... ben bayagı sure kullanmadım thottbot'u mesela (haberim bile yoktu eheh, olsa kullanırdım) quest'lerde hep adam southeast of here, north of here falan diyordu, quest'i aldıgın yerden o yonde gittin mi de buluyordun cok ıbızıt bi yeri yoksa... ki o derece cins questler bunda da olucaktır yani... minimap'de gosterir ama tepededir, tepeye nasıl cıkacagınızı bulamazsınız, bakarsınız falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ama iste bir yerden sonra liskanlik yapti wowhead tipi quest canavarlari, hic okumadan, sormadan, bakmadan coordinat pesinde kosmaya basladik. korktugumuz o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 her türlü yararlı bi site bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar