sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Böyle olacağı belliydi.. Sen atamalarda “bizden” anlayışıyla hareket edersen.. Badem bıyık.. Türbanlı eş kriterini esas alırsan sonu böyle olur.. İzliyorsunuzdur, sporcularımız Pekin’de tel tel dökülüyor.. Niye? Sporun başında badem bıyıklı olmanın ötesinde başka bir özelliği olmayan bir kişi var da ondan.. Bizden dedikleri.. Kim mi o? 1990’lı yıllardan beri Tayyip Erdoğan’ın peşinden koşturan Mehmet Atalay.. Bu arkadaş, Milli Gazete’de yetişti, Zaman Gazetesi’ne geçti, Erdoğan’ın yanından ayrılmadığı için ödüllendirildi.. 1994 yılında Erdoğan İstanbul Belediye Başkanı seçilince o da belediyenin Spor Etkinlikleri Genel Müdürü oldu.. Erdoğan Başbakan olunca da Atalay’ı Gençlik ve Spor Genel Müdürü yaptı.. Yani sporun patronu oldu.. Hikâyesi böyle.. Peki altı yıl sonra gelen sonuç.. Pekin rezaleti.. Demek ki badem bıyık, türbanlı eş kriteri yetmiyor! Ülkeyi yönetmek.. Bakanlıkları idare etmek.. Genel Müdür olmak için bilgi gerekiyor, birikim gerekiyor, yönetme yeteneği gerekiyor.. Sakın itiraz etmeyin.. AKP yönetimindeki Türkiye olimpiyatlarda rezil oldu.. Başarısızlığı kabul edin.. Bizden öncekiler muhabbetini de bırakın.. 6 yıl az süre mi? Kime nasip olmuş! * Pekin rezaletinin mimarı, sporun patronu Atalay, Türkiye Atina Olimpiyatları’nda 10 madalya alınca (3 altın, 5 gümüş, 2 bronz) burun kıvırmıştı.. O zaman yeniydi.. Biz daha iyisini yapacağız demişti.. Pekin’e giderken hedef ilk 20 ülkenin içine girmek dedi.. 46. sıradayız.. Altın madalyamız yok.. Niye mi? Çünkü, yarı özerk federasyonların başına da bizden dedikleri kişileri getirdiler.. Cümbür cemaat oturdular.. 6 yıldır kılları kıpırdamıyor!. Yattılar.. Bunları ben söylemiyorum.. AKP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş söylüyor.. Atalay’a hitaben “Adama sorarlar altı yıldır madalya için hangi adımları attın” diyor.. Toptaş ne yaptın diye soruyor? Ben söyleyeyim.. Büyük maçlarda şeref tribününe oturarak poz verdi.. Yaptığı bu.. Pekin’de verdiği demeçlere baktım, mazeret arıyor.. Suçu belediyelere falan atmaya kalkıyor.. Ama Topbaş’ın söylediği gibi, suçu başkasına atacak hali yok.. İki olimpiyat gören tek genel müdür o.. * Başbakan Erdoğan’ın bu sonuçtan çıkaracağı çok büyük dersler var! iktidarının ilk yıllarında adam tanımıyordu, kadrosu yeterli değildi falan.. E, altı yıl geçti.. Kendisi de gördü.. Badem bıyık kriteri Pekin’de patladı.. Gerisi gelecek! Ne kadar üstünü örtseler de gelecek! Çünkü kadroların büyük çoğunluğu “bizden” dedikleri kişilerle dolu.. * Erdoğan, Atalay’ı görevden alır mı? Dönünce bu ne rezalet Mehmet diye hesap sorar mı? Medya yazarsa Mehmet yırtar! Başbakan size ne diye direnir.. Bize nesi var mı, rezil olan Türkiye.. * Başarısızlığın altında büyük rezaletler var.. Onları yazmak da spor servislerinin işi.. Mehmet Tezkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bi "köşe yazıları" başlığı açıp bütün yorumsuz c/p'leri oraya yapsak aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 badem biyigi gec de ben badem goz istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 o göz bi eşekte var bi de ceylanda boncum. seç beğen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Köşe yazılarına, c/p'lere anti yorumlar da nedense hep liboşcanlarımızdan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ben şeriyatçıyım karıştırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Kavramlar birbirine yaklaşıyor yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 tabi niye eleştirildiğini anlamak istemeyince kulp takarak üstte görünmeye çalışıcaksın çaresiz. bak ben ne demişim: sufi said: yorumsuz c/p'leri şuraya bi bak: haber topiki bak başlık sahibi napmış, haberi linklemiş, isteyen merak eden girer okur diye düşünmüş. altına da kendi görüşlerini yazmış. benim eleştirdiğim nokta burasıdır. ha dersin ki ben böyle seviyorum arkadaş... yok diycek bi şeyimiz. yine de bu durumdan rahatsız olma hakkımı saklı tutarım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Bone öyle uygun görmüş, ben böyle uygun gördüm. Haber olsa yorumumu yazarım, haber değil ki, c/p'nin kendisi yorum. Eleştirmiş olmak için eleştirmeyin bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 her şey akpnin kadrolaşmasıyla başladı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 sizin bilmediğiniz zamanlarda yoktu böyle bi moda. o yüzden forumun dinoları ara sıra şikayetçi olurlar bundan. tabi dinolar arasında yeni duruma uyum göstermiş olanlar da var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Statükocularla değişerek gelişenler diyorsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 mutasyonlarla çevreye uyum sağlayanlar... biz doğal seleksiyona uğramalıydık ama işlemedi seleksiyon. dinamik'in dinoları seleksiyona uğratması lazım ama korkarım o da dino. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Herkes Yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Evet, sen bile yapabildikten sonra inandım bu argümana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Copy paste olmasından ne gibi bir rahatsızlık duyuyorsunuz adam yapıyorsa yapıyor sizene.Siz yazıyı değerlendirsenize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Yazı, işlerine gelmiyor. Ad hominem daha tatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Sufi said: o göz bi eşekte var bi de ceylanda boncum. seç beğen :D yok bazi kisilerde de gordum. hatta tum tatarlar badem gozluymus. turkler de badem gozlu olsun. elf gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 copy paste olması badem bıyıkların pekin başarısını gölgeleyemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Saçmalamayın ya, iman gücü diye bişey var o yeter bize. Babayı alsak ta sorun değil, bizimkiler gönüllerin şampiyonu... hem olimpiyat neymiş, gavur işi hep. kazancaksın da noolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Yine AKP karşıtı bir yazı ve yine o yazının başlığını katleden AKP yanlısı liboş takımı. Güzel iş çıkarıyorsunuz. Kendi başlıklarınızda bır bır konuşursunuz, konu karşıt görüşünüz oldu mu saçma sapan uraşlarla konuları çarpıtırsınız. Konu'nun başlığı ve yazı en başta, ya ona yorum yapın ya da susun. Ama olur mu, konuyu saptırmak varken, di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 http://www.hurriyet.com.tr/spor/digersporlar/9702482.asp Sonunda ilk altın. Hiç olmazsa güreşte namımız yürüsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Bütün suç AKP'de mi? AKP gelmeden önce Türkiye'de büyük sporcular yetişti de bizim mi haberimiz olmadı? Bu sorun her zaman vardı. Bunun gibi sorunlar kim iktidardaysa onun başının altında patlar. Ne yani bu Gençlik ve Spor Müdürü 6 yıl boyunca ordan oraya koştursa ne olacak ki? Sıfırdan 6 yılda dünya birincileri mi çıkarmayı planlıyordunuz? O altın madalya alan insanların %99 hatta tamamı küçük yaşlardan itibaren bu sporla uğraşan insanlar ve de gerekli altyapı da her zaman hazırdı. Güreş, futbol haricindekileri spordan saymayan populist kafayla gitti herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 throine said: ve de gerekli altyapı da her zaman önlerindeydi. zuaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 edit: maksat konu dağılmasın asdsdfs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar