Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Anlam bütünlüğü açısından çok başarısız bi yazı olmuş ama idare edin =(
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 HA bu arada guildler birleşerek allianceları oluşturuyor. Farklı guildler olarak da birleşebiliriz.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ekmek senin için alarm bile kuramaz dendi ne guildi
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Türkiş Beşhırs allianzını kuralım
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Beta'nın en kalabalık serverı World's Edge Mountain'mış. Release vakti de oraya çullanıcaz gibi duruyor aklınızda olsun, ne kadar kalabalık o kadar iyi.
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Stickysini kaldırıyorum bunun, sticky olunca sanki hiç güncellenmiyo gibi gözükü talep azalıyo.
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Beta serverları kalacak mı release de? İsimler kesinse topic açıcam guild için
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Bi isimler söylemişlerdi yazılmıştı ama alakası yoktu yani abuk gubik isimlerdi, belki alakası olmaz o yüzden açma şimdi.
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Talep olursa zegna ya ağlicam çünkü guilde bölüm aç diye.
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Guild seviyeli olursa bölüme gerek yok ki. VAY AK seviyesiz bir guild olduğu için karantinaya alındık sen yanlış anlamışsın.
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 şu an raistlinthewiz gangren ve ben online ız. Ekmek sen de gir, 2 kişi daha girsin açalım guildi .
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Fikrime karşı geleni bölümden şutlarım, eğer adı Spark falansa.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 dalga geçerler kankut ,yoksa çok tatlı isim
BLaXx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 invadoria die bisiyler okumustum, yok dimi o gibi durumlar, ilk konusuldugu gibi aynen devam pvp serveri destruction vs.. count me in.. de iki gundur goa le$ critliyo bizi biliosunuz :P
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Kim dalga geçicek abi işi gücü mü yok insanların. Ayrıca nasıl dalga geçicekler QQuo diye mi?
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 BLaXx said: invadoria die bisiyler okumustum, yok dimi o gibi durumlar, ilk konusuldugu gibi aynen devam pvp serveri destruction vs.. count me in.. de iki gundur goa le$ critliyo bizi biliosunuz :P Önce dedik ki biz bize başlayalım, herkes ısınsın birbirine güzel bir ortam kuralım kendi içimizde, Invadoria'ya sonradan ekleniriz Alliance kapsamında.
Romario Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 dağılın lahn iyi ki bi isim hatası yaptık !
Öne çıkan mesajlar