eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 oynayabildiim kadar tank oynıcam o zaman :D (kafya koydum tank olcam :D)
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Gangroş ben zaten DA ile konuştum o konuda. Biz yine paticik guildimizi kuralım, bir topluca şu oyuna girişelim, ısınalım, eğlenelim kendi çapımızda, ben seviyesizliğimin dibine vurayım, ondan sonra biz de size katılırız. Zaten anladığım kadarıyla Invadoria dediğimiz olan büsrü gült, biz de merge ederiz ilerki vakitlerde.
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Serverlar arası migrate olması lazım tabi.
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Onlar nerde başlarsa biz de orda başlarız ya da? Mesela.
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Valla bilmem de medium low pop serverda oynamam yani ben. Wow değil bu 40 kişi topla instance yap. offhourlarda da 2k kişi olcak ki tadı çıksın.
Bunises Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Core Rvr ile Open Rvr arasındaki fark nedir? Veya daha basitinda hangisinde alınacak tad daha fazla?
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 core da daha fazla tad alınacak diolar bakcaz... ekmekin dediine göre wow pvp=core rvr
Bunises Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Diyorlar ki: On OPEN RvR wrote: The first one we're calling just Open RvR. In that ruleset, other than killing newbies, if you can see an enemy, you can kill an enemy. It is not consentual. They do not have to flag themselves. They do not have to do anything other than sit there and be a target for you. You can go out and happily slaughter Stunties wherever you can find them. Disembowel Dark Elfs, and do other nasty things to Greenskins. So that's number one. On CORE RULESET wrote: Number 2. Right now called the Core Ruleset. That one is the rule-set where similar to the open ruleset, you cannot kill newbies, cause that's just wrong. Then within the PvE protected zones, or areas, or chapters, we're going to use different things to describe them. The moment an enemy enters into them, that enemy is flagged for RvR. You cannot unflag yourself. The moment you cross into the PvE zone you become a target for anything that is attuned to that realm. If you want to engage in PvP you can with other players, but there it does have to be consentual. Within the RvR areas you cannot unflag yourself, you are always flagged. Within the neutral area, we're talking about that. Will it be safe, will it not be safe. That's one the things we've got to look at. The thing is when you are PvEing in a protected zone, it is always consentual. A neutral area for example might be when you have to cross to a PvE area but both sides use it. It's not for hunting, maybe it's a bridge, maybe it's a road. But that's what we're looking at. it might be consentual it might not. The takeaway is, safe PvE, consentual PvP, and no flagging in RvR areas. Buyrun buradan yakın. Open rvr daha bir "özgür" göründü gözüme.8-)
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Ekmek said: Valla bilmem de medium low pop serverda oynamam yani ben. Wow değil bu 40 kişi topla instance yap. offhourlarda da 2k kişi olcak ki tadı çıksın. Avrupa'nın en organize serverı olma yolunda. WoW ve diğer oyunlardan 30-40 guild söz konusu. Low-pop olmaz. Ayrıca sadece bir guild var gelmesi olası, Ruscorp, 400 kişiler :p
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ne yapiyoruz şimdi detruction muyuz ? green skins olrum ben o zaman :D
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Destruction olucaz heralde hep öle okudum order olmayi düşünen cok azdir heralde paticikte
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 aha sendemi black orc olcan :D aynen bende
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 All Open Beta servers are currently running the Core rule set – there are no Open RvR servers in the Open Beta. English players will be able to choose from the following servers: Karag Dron, Karag Orrud, Nehekhara, Karak-Hirn, Karak-Norn, Alarille, Burlok and Ellyrioon. hangı serverda baslıoruz sımdı?
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 MArdox ve Eregornun fikri uzerine 414 olsun guild adı.
LordDv Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 KillerLord said: yer almayacaksın neden bu kısma yazıyorsun ki onu anlamadım ben ayrıca gördüğün gibi ben, sen yapmıyoruz. Ben kurmayacağım birisi kuracak bizde katılacağız. sağdan solmdan bilmediğin adamla oynamaktansa şurada bildiğin adamla oynamak daha iyidir. Oyunu herkezden iyi bilen kuracak ki yol gösterecek LordDv said: nedense bana arkadaşlar kendilerine guild kuruyor, herhangi guild gibi bizide davet ediyorlarmiş gibi geldi. isim bu olcak demesi bende o izlenimi verdi. bu yüzden ben fikrimi değiştirdim ve bu oluşumda yer almayacağım. laf mi bu? nasil bende varım diye mesaj attıysam. fikrimi değiştirdiğimide bildirdim. değiştirme nedenimde hep beraber birşey yapiyoruz hissine kapilamadiğim içindi. bende varım diyince iyi yokum diyince mi kötü olduk. paticik kullanicisi olarak benimde parçası olduğunu hissettiğim bir guild kurulursa tabi ki bende heyecanla katilir ve oynarım. şuan bu heyecanı alamadım oyun başlasın birde o zaman bakarız. bazen fazla ayip ediyorsunuz.
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Tabii ki de paticik olarak hep beraber bir guild kurucaz. 3-5 arkadaş konuşup guild kuralım bu denyolar da bizimle olsun diye konuşmadık yani, başından beri topluca bir guild kuracağımızdan bahsediyoruz. Ben isim olarak bir fikir ortaya attım, beğenen oldu, koyarız koymayız orası zaten daha release'de belli olacak. Ama dediğim gibi, hep beraberiz, kimse kimseden üstün değil. Bi tek ben çok süper olduğum için üstün görebilirsiniz ama diğerleri aynı yani.
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Dediim gibi open betaya girince World's Edge Mountains'da destruction tarafında bi char açın , Mortis charımın adı. Orda toplanalım şu an en kalabalık ENG serverı da o zaten. Bİ toplanalım 1 hafta çinde geyiine bi guild açarız. 1 haftalık görürüz guild ortamını . Siz de deneyim kazanırsınz guild ranktir bilmemnedir. Nasılsa 1h afta sonra oyun çıkınca silinecek herşey. ismi şimdilik her şey olabilir yani .
LordDv Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Xaenin said: Tabii ki de paticik olarak hep beraber bir guild kurucaz. 3-5 arkadaş konuşup guild kuralım bu denyolar da bizimle olsun diye konuşmadık yani, başından beri topluca bir guild kuracağımızdan bahsediyoruz. Ben isim olarak bir fikir ortaya attım, beğenen oldu, koyarız koymayız orası zaten daha release'de belli olacak. Ama dediğim gibi, hep beraberiz, kimse kimseden üstün değil. Bi tek ben çok süper olduğum için üstün görebilirsiniz ama diğerleri aynı yani. tmm senin çok superliğine itirazim yok :)
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Abi bi kere ben dediğim gibi open rvr serverında oynamam, bütün oyunlar default rulesetlere göre yapılır, ona göre ayarlanır olan yan rulesetlere olur. İkincisi ben amaçsız rvr istemiyorum ki open rvr serverlarının kaderi o olur. Neyse, ben CE sipariş edip headstart la başlayacağım. Oyun çıktığında büyük ihtimal level 30 u geçmiş olurum zaten, katılmak isteyen olursa seve seve kurarız bi guild öyle GM likle de pek uğraşamam açıkçası güvendiğim birine veririm o işi. Yani arkadaşın sandığı gibi kimse kimseyi himayesi altına almayacak girip beraber oynayacağız, öyle sen şunu oyna sen bunu oyna gibi bir ultimaton olmaz.
Öne çıkan mesajlar