Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 İlla Türkçe isim mi düşünüo sunuz? Tight Underpants güzel olabilirdi mesela:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Abi azıcık artistik zekanızı çalıştınız, Quo diyorum, bak ne güzel durur, güzel. Allaşkına kim kuracak guildi ben ona yarın 2 bira ısmarlıyım bu strese sokmayın beni ya. Mortis kursun, Cuce kurmasın o herkesi toplayıp gültü dağıtır korkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ekmek 'de kurabilir uyuyor herhalde şuan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Ekmek alarm bile kuramaz ne guildi kuracak allaşkına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ahah tamam birisi olsunda hiç farketmez :D belki o zaman 400 kişilik rus ordusu ile başa çıkarı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 guild ismi VAY AK deilmiydi yaw ./ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Veldrin koyucam guildin ismini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 velidirn velidirin, gittin gelmedim kalbimi delidirin... diye türküsünüde yaparız guildin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mortis said: Veldrin koyucam guildin ismini. [V] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 OpenRVR mi coremu olajez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 rvr olak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Rvr olur herhalde. Quo güzel isim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ama QQuo die dalga geçilmeye de müsait bi isim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ya imin ne önemi var beraber olalımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 vay ak deilmi ya ne quosu agalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 hayır vay ak falan yok. varsa da ben yokum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 way .... herıldın olmaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mortis said: hayır vay ak falan yok. varsa da ben yokum hehe mortis yoksa ben yokum:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 sesunun olmamasi beni ilgilendirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Başlığı ben açtım ama, Invadoria'ya katıldım :) WAR'da guild olayı oyun zevkini artıran ve çok büyük katkı sağlayan en önemli faktörlerin başında. Live Guilds olayı var, Rank sistemi ile işleyen Guild XP'si, Guild Tavern, Guild Keep, Guild Title, şimdilik olanlar mesela. VAY AK, hoş güzel de, bir noktadan sonra mutlaka kopuyor, örnek WoW'da kurulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Open rvr de oynayacaklara şimdiden acıyorum. Sanıyolar ki böyle bi kaos ortamı bi realm pride olayı olcak lol. Bütün rvr alanları boş olcak orda ne bi event ne bi şehir kuşatması. Core rvr ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 open betada ikisinde deneme şansımız olcakmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Olsa ne yazar ki. Rulesetleri test etmek için x sayıda level 40 lazım guildlerin oturması lazım. Open rvr dediğiniz server wow daki pvp serverı değil. wow pvp serveri=core rvr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 o zaman core a geçem ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 OB limitli olacak, T3'ü görürsen öp başına koy :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar