tunca Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 open RVR çok zevkli olcak gibime geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mortis said: ya ilk gün bi belli olur zaten Aocdaki FURY gibi bi server. Atlarız oraa hemen başlarız hep bearber yanyana hemen açarız partyi toplu farm koştururz Public Quest farmlarız. Levelları alırız. oh çok zevkli olacak haha ^_^_^_^_^_^_^ Party'den çıkmak yok. En hızlı level party ile level bu oyunda! asd ahahahah adam GAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 oyunu kesin deneyecem zaten. witch elf olarak ben de oluşumda yer alabilirim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Cons said: rp ne ya adam öldürünce ADSADSSADASDASDFADF yapıcaksın. asıl rp odur. Şu Mmorpg işlerini bırakınca gözüm arkada gitmiycem, Orçun'u iyi yetiştirdim. Orçun bana warhammer da class seç lan, ne gider bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Guild war's acc mi bilmeden US acmistim zamaninda yanlislikla. US oyunculari Avrupaya gore daha kaliteli ve seviyeli. Avrupa pve ve pvp yarisinda US'i gecer her zaman. Ama quest yaptiginiz zaman grup yaptiginiz zaman amerika-avrupa arasindaki farki hissediyorsunuz gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 WWWAAAAAAAAAAAAAAAAGHHHHHH!! hadi çıksın be siz kurun guildi ben 1 hafta rötarla gelirim yanınıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 distrakşına bende varım her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ben direk gelcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azazel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 eregorn2 said: tank olcam ben Ne tankı olacan? Amerikan M1A2 Abrams mı yoksa Rus T-95 mi? o/ Şaka bir yana mümkünse bende katılmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 her türlü tank olurum :D ama ruslarınki revaşta şu an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 eregorn= türk leeroy jenkins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 pc ni bozarım yarın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 güzel :) rusların dün yaptığı açıklama amerikanın tek güç olmasına izin vermiyeceğiz. Dünya tek taraf tarafından yönetilemez. Ortalık kızışıcak emin olun. her neyse eee guild hazır mı dostlar ? ne tarafa geçiyoruz ne oluyoruz eregorn2 said: her türlü tank olurum :D ama ruslarınki revaşta şu an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordDv Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 bende varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bende varımmmm count meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 yönetim not al bu gelemk isteyenleri, gelmezlerse döveriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Çoğunluk hangi tarafı seçiyor belli oldu mu paticikte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 guildin adi Tavuk United olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 order ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Ben ciddi isimli guild olmassa oynayamiorum böle VAY AK falan la gelmeyin normal isim koyun ve ingilizce olsun. Osmanlı bilmemne ile de gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Syndicate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ottoman olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Destruction guildi kurulacak bu arada çoğunluk order diye order oynayamam =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 lol sen kendi guildini kur o zaman Ebbek efendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 destruction for teh win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar