Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çıkış Tarihi Yaklaşıyor, Paticik Guild!

Gangren

Öne çıkan mesajlar

sadATS2 said:
aoctaki yavas gelisim cok oynamak istememe ragmen baydı accık daha temkınlı olmak istiyorum ne alsak eliimizde patladı.eq2 vanguard tabula rasa ve aoc hepsıne gırla para harcayıp 3 ayda devrılıyoz o yuzden oyun cıktıktan sonra bakacam duruma ama gırersem gelırım sızlerle oynamaya zevkle chaosda pıs uyar bu arada

Pes. :)
Sosyal ağlarda paylaş

sadATS2 said:
aoctaki yavas gelisim cok oynamak istememe ragmen baydı accık daha temkınlı olmak istiyorum ne alsak eliimizde patladı.eq2 vanguard tabula rasa ve aoc hepsıne gırla para harcayıp 3 ayda devrılıyoz o yuzden oyun cıktıktan sonra bakacam duruma ama gırersem gelırım sızlerle oynamaya zevkle chaosda pıs uyar bu arada

z0mg, speechless.
Sosyal ağlarda paylaş

doğruaslındaşimdiburadaoyunoynuyoruzsonuçtacdfalanvariçindedatalaroyüzdengidipparavermekzorundayızbuvesileyledecdlerçokdeğerlidirharcananherparaçevreyikirletiyorbusebeplebeklemeliyizkaosveyadüzendiyedüşünmeyinarkadaşlartümolaycdveüçaylıkalışmadönemindeeminimkibunlarıaşarsakmarsahattaplutonaerişiroradaoyunumuzuoynarışteşekkürler

bu arada aoc'taki fury olayının benzeri konusuna katılıyorum, 100 tane adamın olduğu ama giremediğim server yerine 70 tane adam olsun ama girilebilsin derim.
Sosyal ağlarda paylaş

ben oynicam, ciddi ciddi oynicam, mesai saatlerinden sonra. pvp sever bir oyuncu olaraktan, zevkle katilirim bu olusuma.

dest. olacagim kesin ama, henuz karar veremedim ne oynatacagima, sanirim rogue/assn. a en yakin olmasindan dolayi witch elf oynatacagim...

gorusmek uzere..

unutmadan, pvp server ftw..
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi server dinamiklerini bir yerde açıkladılar mı bilmiyorum ama Eğer PVP Serverı, RVR zone dışında da yani heryerde saldırıyı mümkün kılabiliyorsa, oyun amacından çıkar. Çünkü olay RVR zonelarında toplanıp büyük bir savaş yapmakken insanlar küçük gruplar halinde sürekli gank yapar gibime geliyor. Yani betadaki normal hali gayet iyi gibi. Queslteri normal zone da yapıp RVR zoneune girince saldırılabilir olmak.

Var mı bi yerde şu tarz serverlar olucak dien bi yazı, çünkü pvp serverında oynayalım rppvp serverında oynayalım gibi yorumlar geliyor da wowa göre mi sölüosunuz bunları
Sosyal ağlarda paylaş

Uoda rp yaptım dediğin gibi evmiş mobilyaymış çok güzeldi.Wowda bile zevk almıştım rpden.İş iyi bir rp guildi bulmakta bitiyor aslında.Bakalım burdaki goldshire neresi olacak ? Ayrıca ben hardcore rpciyim goldshireda oturup guild elemanlarıyla saatlerce rp muhabbettide yapardık ve inanın şu ana kadar normal bir şekilde oynadığınız oyunu rp yaparak oynamaya başlarsanız oyunu yeniden keşfediyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ilk gün bi belli olur zaten Aocdaki FURY gibi bi server. Atlarız oraa hemen başlarız hep bearber yanyana hemen açarız partyi toplu farm koştururz Public Quest farmlarız. Levelları alırız. oh çok zevkli olacak haha ^_^_^_^_^_^_^ Party'den çıkmak yok. En hızlı level party ile level bu oyunda! asd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...