Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çıkış Tarihi Yaklaşıyor, Paticik Guild!

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Cuce said:
nası bıcıyo yahu? adamlar 100 yarddan veriyo snare'ı sonra ölüyosun

Aynen Brightların yanına yaklaşamıyordun :) . Oyunda daha resistance'ın olmamasına bağlıyorum (en azından bir iki ay önce baktığımda yoktu)

@KillerLord

Witchhunter oynadınmı hiç ? Bana çok kötü bir class gibi geldi armor desen armor yok kalkan desen kalkanı yok e ozaman tabancayla uzaktan patlata patlata oynuyucan :) . Sanki final fantasy karakteri gibi geldi bana. (tabi 2 aydır oynamıyorum neler değişti bilmiyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

witch hunterla oynamayı bırak OB giremedikki :D henüz deneyimim yok farklı geldiği için guild oluşumu olursa ne tarafdan olursa ona göre bir seçim yapacağım.

Masticore said:
Cuce said:
nası bıcıyo yahu? adamlar 100 yarddan veriyo snare'ı sonra ölüyosun

Aynen Brightların yanına yaklaşamıyordun :) . Oyunda daha resistance'ın olmamasına bağlıyorum (en azından bir iki ay önce baktığımda yoktu)

@KillerLord

Witchhunter oynadınmı hiç ? Bana çok kötü bir class gibi geldi armor desen armor yok kalkan desen kalkanı yok e ozaman tabancayla uzaktan patlata patlata oynuyucan :) . Sanki final fantasy karakteri gibi geldi bana. (tabi 2 aydır oynamıyorum neler değişti bilmiyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

Artik ozellikle Turklerin yogun oldugu bi serverda oynamaya kararliyim. Norveclilerle, isveclilerle guild kurmaktan biktim. Yorumlara bakip guzel bir server'a gecicem. www.turues.com diye alan adim altinda mmorpg.turues.com diye smf forumum var. Ihtiyac duyulursa event takvimiyle, karakter profilleriyle guild forumuna cevirebilirim.
ama "Turkler buraa" diye guild olusumlarindan hoslanmiyorum. Abi beni boostlasana muhabbetleri yetiyor zaten.
Dusuk lvl'ler icin ayri bir guild, zaman ilerleyince yuksek Lvl veya casual oyuncular icin ayri bir guild olmali bence.
Sosyal ağlarda paylaş

vallahi kimse alinmasin bu saatten sonra katilacagimiz guildede bazi ozellikler olmasi gerekli...
1-rütbe cart curt bizi acmaz.
2-guildi kuracak yoneticek kisiler oyunda max zaman geciren oyuna hakim betada oynamis oyunun ilerleyen zamani icin planlama yapmis olgun agirbasli kisiler olmali.
3-guildin sitesi olmali ve eger mumkunse ingilizce olmaliki gavurlarda girebilsin guilde.
4-demokratik bir yapisi olmali onemli kararlar gorev alicak kisilerin belirlenmesi mumkun mertebe sitede oylanmali.
5-guild icinde sacmalayan coluk cocuk muhabbeti yapan insanlara rahatsizlik veren itici konuan kimseye turk diye toelras gosterilmeli aninda defedilmeli.

bu sekilde bir guild kurulacaksa biz yer aliriz hangi tarafta olacaginin hic onemi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

THARKAS said:
vallahi kimse alinmasin bu saatten sonra katilacagimiz guildede bazi ozellikler olmasi gerekli...
1-rütbe cart curt bizi acmaz.
2-guildi kuracak yoneticek kisiler oyunda max zaman geciren oyuna hakim betada oynamis oyunun ilerleyen zamani icin planlama yapmis olgun agirbasli kisiler olmali.
3-guildin sitesi olmali ve eger mumkunse ingilizce olmaliki gavurlarda girebilsin guilde.
4-demokratik bir yapisi olmali onemli kararlar gorev alicak kisilerin belirlenmesi mumkun mertebe sitede oylanmali.
5-guild icinde sacmalayan coluk cocuk muhabbeti yapan insanlara rahatsizlik veren itici konuan kimseye turk diye toelras gosterilmeli aninda defedilmeli.

bu sekilde bir guild kurulacaksa biz yer aliriz hangi tarafta olacaginin hic onemi yok.

Yaparsak tam olarak böyle yaparız zaten. Yani şahsen ben gm olsam böyle yönetirim, ama oyunda öyle herkesten fazla zaman geçirebileceğimi düşünmüyorum, o yüzden başkası gültmaster olur, ben de arada höt çekerim diye düşünüyorum, oyun çıksın da onu ayarlarız.
Sosyal ağlarda paylaş

aoctaki yavas gelisim cok oynamak istememe ragmen baydı accık daha temkınlı olmak istiyorum ne alsak eliimizde patladı.eq2 vanguard tabula rasa ve aoc hepsıne gırla para harcayıp 3 ayda devrılıyoz o yuzden oyun cıktıktan sonra bakacam duruma ama gırersem gelırım sızlerle oynamaya zevkle chaosda pıs uyar bu arada
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...