KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ben warım, sonuna kadar fakat malumunuz üzere cb falan almadılar bu küçük adamı :) baş ağrıtırım oyunda :) ama sonunda dersinizki ya bi git yat sen hiç uyumazmısın öylede oynarım yani ;) Çoğunluk ne taraf derse ona göre bir char seçeceğim. Aklımda Black Orc veya Witch Hunter vardı normalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenseLee Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 bende aynen oynayamadım oyunu ama çok çabuk kavrarım ve hızlı ilerlerim^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Cuce said: nası bıcıyo yahu? adamlar 100 yarddan veriyo snare'ı sonra ölüyosun Aynen Brightların yanına yaklaşamıyordun :) . Oyunda daha resistance'ın olmamasına bağlıyorum (en azından bir iki ay önce baktığımda yoktu) @KillerLord Witchhunter oynadınmı hiç ? Bana çok kötü bir class gibi geldi armor desen armor yok kalkan desen kalkanı yok e ozaman tabancayla uzaktan patlata patlata oynuyucan :) . Sanki final fantasy karakteri gibi geldi bana. (tabi 2 aydır oynamıyorum neler değişti bilmiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Beklediğim katılım yok açıkçası :p Bakalım OB ne kadar fikirleri değiştirecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 witch hunterla oynamayı bırak OB giremedikki :D henüz deneyimim yok farklı geldiği için guild oluşumu olursa ne tarafdan olursa ona göre bir seçim yapacağım. Masticore said: Cuce said: nası bıcıyo yahu? adamlar 100 yarddan veriyo snare'ı sonra ölüyosun Aynen Brightların yanına yaklaşamıyordun :) . Oyunda daha resistance'ın olmamasına bağlıyorum (en azından bir iki ay önce baktığımda yoktu) @KillerLord Witchhunter oynadınmı hiç ? Bana çok kötü bir class gibi geldi armor desen armor yok kalkan desen kalkanı yok e ozaman tabancayla uzaktan patlata patlata oynuyucan :) . Sanki final fantasy karakteri gibi geldi bana. (tabi 2 aydır oynamıyorum neler değişti bilmiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 bnde warım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 arkadaşlar bence acele ediyorsunuz önce hele bir oyun çıksın millet girsin, yabancılardan baysın...herkes geri dönüp bu guilda gelir:) ayrıca nedir bu olay ya sürekli horde sürekli destruction... order da var:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 ya oynamaya oynarızda ayrı gayrı olmayın derişm ben hep birlikte aynı server de acc açalım derim..yoksa bir grup anyada br grup konyada bir şeye yaramıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Bazı arkadaşlar, Türk guildlerinden, gruplarından uzak durmak için başka serverlarda karakter açıyorlar. Kimseyi birarada olmaya zorlayamayız. Ama bir arada oynamak isteyen guildler olarak oturulur, ortak bir server belirlenir. Orada başlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 server isimleri ne zaman belli olcak bilen vamrı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Open beta bittiğinde ya da bitimine doğru belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 biz wow da bi guild kurmuştuk gecen sene aşşağı yukarı 130 kişi falandı wow un bi formu wardı baya büyük şimdi ismini wermek istemiorum ama insanlar formlaradn birbirini tanıdığı için çok eğlenceliolmuştu yeni arkadaşlıklar falan çok süper oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Alırım oyunu, başlarım, iyi de oyuncuyumdur ama beklediğimi bulamazsam (cb deki gibi) hiç acımam atarım dolaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 yes yes yes bir fallout3 bir de bu beklediğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Artik ozellikle Turklerin yogun oldugu bi serverda oynamaya kararliyim. Norveclilerle, isveclilerle guild kurmaktan biktim. Yorumlara bakip guzel bir server'a gecicem. www.turues.com diye alan adim altinda mmorpg.turues.com diye smf forumum var. Ihtiyac duyulursa event takvimiyle, karakter profilleriyle guild forumuna cevirebilirim. ama "Turkler buraa" diye guild olusumlarindan hoslanmiyorum. Abi beni boostlasana muhabbetleri yetiyor zaten. Dusuk lvl'ler icin ayri bir guild, zaman ilerleyince yuksek Lvl veya casual oyuncular icin ayri bir guild olmali bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Eğer ki bir guild oluşumuna gidersek ve eğer ki yönetim kadrosunda olursam, kesinlikle "Türktür, alalım guilde dursun" mantığı uygulamaya karşı olacağımı söyleyebilirim. Cılkının çıkmasını istemem kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 vallahi kimse alinmasin bu saatten sonra katilacagimiz guildede bazi ozellikler olmasi gerekli... 1-rütbe cart curt bizi acmaz. 2-guildi kuracak yoneticek kisiler oyunda max zaman geciren oyuna hakim betada oynamis oyunun ilerleyen zamani icin planlama yapmis olgun agirbasli kisiler olmali. 3-guildin sitesi olmali ve eger mumkunse ingilizce olmaliki gavurlarda girebilsin guilde. 4-demokratik bir yapisi olmali onemli kararlar gorev alicak kisilerin belirlenmesi mumkun mertebe sitede oylanmali. 5-guild icinde sacmalayan coluk cocuk muhabbeti yapan insanlara rahatsizlik veren itici konuan kimseye turk diye toelras gosterilmeli aninda defedilmeli. bu sekilde bir guild kurulacaksa biz yer aliriz hangi tarafta olacaginin hic onemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Goblin Shaman olarak gelirim. Eski daoc oyuncusuyum zaten. Heyecanla beklemekteyim. Gerçi daoctaki arkadaşlar bir daha bi Llaw Arian kuralım moduna girdiler ama türkler olacaksa buradayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 tank olarak hazırım... bana bi healer verin yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 THARKAS said: vallahi kimse alinmasin bu saatten sonra katilacagimiz guildede bazi ozellikler olmasi gerekli... 1-rütbe cart curt bizi acmaz. 2-guildi kuracak yoneticek kisiler oyunda max zaman geciren oyuna hakim betada oynamis oyunun ilerleyen zamani icin planlama yapmis olgun agirbasli kisiler olmali. 3-guildin sitesi olmali ve eger mumkunse ingilizce olmaliki gavurlarda girebilsin guilde. 4-demokratik bir yapisi olmali onemli kararlar gorev alicak kisilerin belirlenmesi mumkun mertebe sitede oylanmali. 5-guild icinde sacmalayan coluk cocuk muhabbeti yapan insanlara rahatsizlik veren itici konuan kimseye turk diye toelras gosterilmeli aninda defedilmeli. bu sekilde bir guild kurulacaksa biz yer aliriz hangi tarafta olacaginin hic onemi yok. Yaparsak tam olarak böyle yaparız zaten. Yani şahsen ben gm olsam böyle yönetirim, ama oyunda öyle herkesten fazla zaman geçirebileceğimi düşünmüyorum, o yüzden başkası gültmaster olur, ben de arada höt çekerim diye düşünüyorum, oyun çıksın da onu ayarlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 order olmak istiyorum aslen de buna da katılırım her şekil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Ben de katılmak isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 aoctaki yavas gelisim cok oynamak istememe ragmen baydı accık daha temkınlı olmak istiyorum ne alsak eliimizde patladı.eq2 vanguard tabula rasa ve aoc hepsıne gırla para harcayıp 3 ayda devrılıyoz o yuzden oyun cıktıktan sonra bakacam duruma ama gırersem gelırım sızlerle oynamaya zevkle chaosda pıs uyar bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 bende aoc zedelerdenim ama bi oyuna sonradan baslayincada cok geride kaliosun o yuzden sansimizi denicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ben de gelirim ,oyunu herşeyden cok bekliyorum o da sırf PvP için,gerci PvP ortamı anlatıgınız gibi ise pek sarmaz gibi beni ama yine de görmek lazım önce ,İngilteredeki arkadaşlara preorder yaptırdım,o videodaki buza alan hatunun bire bir kopyasını acacam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar