adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 sonunda ülkeme dönebildim valla çok mutluyum yemişim amerikasını türkiyem gibi yer yokmuş valla. hoşgeldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 hoşgeldin^^ kazanabildin mi bol bol para =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 kazandım gibi bişi valla şuan cebimde 20 dolar kaldı ama yine iyi alışveriş yaptım tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bana ne aldın* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Giderim buralardan Giderim bir gece vakti Umurumda olmaz bilirim Ya beni sararsa Memleket hasreti Bağırsan duyamam ki istanbul'da değilim ki Çağırsan gelemem ki Varna'da değilim ki Uzaklardayım Ben bende değilim ki Ya beni sararsa Memleket hasreti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 net 20 dolar mı kazandın şimdi ? nereye yatırcan paranı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 gece çıkalım, kendine bir şey ısmarlarsın nakitinle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 bi arkadaşım amerikaya gitmişti. ordayken "çok özledim türkiyeyi ya orası bambaşka" diyodu. 1 sene sonra geri geldi "bu ne abi ben dönmek istiyorum" dedi. standartı yükselmiş elemanın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 lan 2 ay kaldin hemen hasret mi oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar