Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

garip mavi ekran o.O

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bilgisayarıma yeni format attım, sürücüler falan gayet normal.

bilgisayarı boş bırakınca bir süre sonra mavi ekran veriyor, entera basınca normal haline geri dönüyor, hayatımda ilk kez böyle yaşıyorum.

yaşayan duyan gören var mı?

ps: sabaha ss atabilirim anca.
Mesaj tarihi:
ne yazıyor ki sorun ne? onu söylemeden birşey diyemem
bu mavi ekranda altta bi sayım oluyor mu yoksa bildiğin windowsta bi hata oluştu hedehödö denilen klasik mavi ekran mı?
Mesaj tarihi:
mavi ekran diince, özledim ya o mavi ekranı, çıkmıyor artık. eskiden çıktığında insan bi panik olurdu bi heyecan olurdu şimdi nerde anca bu program geçersiz bir yürütü yüzünden kapanacaktır diyo.
Mesaj tarihi:
Masteis said:
ne yazıyor ki sorun ne? onu söylemeden birşey diyemem
bu mavi ekranda altta bi sayım oluyor mu yoksa bildiğin windowsta bi hata oluştu hedehödö denilen klasik mavi ekran mı?

önce vga bilmemne falan diyordu, ekran kartı driverlarını değiştirdim bu sefer başka bi şeyler diyor, tutturabilirsem göndericem.
Mesaj tarihi:
pause tuşuna basıp telefonla falan foto çekerim, ya da bi kenara yazarım ne bileyim.

bugün çıkmadı.

edit: gerçi pause'a basmaya gerek yok, enter'a basana kadar ekranda kalıyor.
Mesaj tarihi:
hazır mavi ekran ile ilgili başlık var buraya yazayım ben de.

bugün 1gb ram aldım. kingston kvr400x64c3 / 1gb

daha önce 512mb kingston kvr400x64c3 / 512 kullanıyordum (yanında dandikten 256mb ram de vardı).

şimdi olay şöyle; 256mb'ı çıkarıp yerine 1gb taktım ve klasik DRIVER_IRQL_LESS_OR_NOT_EQUAL ram hatasını gördüm. 512mb ve 1gb'ı ayrı ayrı takıp çalıştırdım ve sorunsuz çalışıyorlar. bunların beraber çalışmamasının nedeni ne olabilir? gecikme zamanları farklı olmasından olabilir mi?

ramler bildiğimiz ddr
  • Yeni Oluştur...