Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Sonunda resmi olarak mezunum efenim! Kaiserslautern Teknik Üniversitesinde zar zor geçen 3.5 yıl sonunda computer science bachelor programı bitti. Bugün öğlen okuldan diplomamı aldım. Bachelor of Science (B. Sc) akademik derecesini de almış oldum. Haftaya master programı başlıyor. Tatil bile yapamadım ama mutluyum. Darısı hepinizin başınıza. Hadi ben de kutlamaya kaçayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Tebrikleeer :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 nileppezdel said: Tebrikleeer :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 oo mirage tebrikler, hayirli olsun.. master i ne ustune yapiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 tebrikler ve kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 tebrikler, başarılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Saolun varolun. Master software engineering üzerine olacak. Minor olarak da information systems ve networking düşünüyorum. Yan alan olarak da ekonomi alcam sanırım. Duruma göre ekonomi yerine matematik yada elektronik de olabilir aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 tebrikler =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 adamin minor aldigini biz kasiyoz kac senedir, ezdin lan bizi :P euheu saka tabii.. akademik kariyer mi dusunuyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Bugün dekan diplomayı verirken ufak bir konuşma yaptı. Okulda akamedik kariyer için baya yer varmış. Master'ı sıkı tutarsanız çok iyi burs imkanı da olur falan diyerekten ikna etmeye çalıştı bizi. :) İşin teknik kısmından çok pratikte bir şeyler yapmaktan hoşlandığım için akademik kariyer düşünmüyorum. Mezun olup endüstriye geçmeyi planlıyorum. Ama belli olmaz tabii. Birden araştırmacı damarım tutar falan... kesin konuşmamak lazım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 overqualified hadisesine dikkat et ama.. lise -> direkt uni -> bitince master yapiyosan sorun degilde, neyse sen daha iyi bilirsin tabii.. kac senelik master? part-time mi dusunuyosun full time mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 süper lan! allah tamamına erdirsin de buradan masterdan da mezuniyet haberlerini alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Puh puh puh ,tü tü neyse işte nazar değmesin efekti yapmaya çalıştım elimden geldiğince :) İyi eğlenceler bu arada :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 tebrikler, 3,5 senede bitirmen hoş olmuş tabi darısı başımıza8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 tebrikler Mirage :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Teşekkürler. :) nedanko, master full time ve normalde iki sene. Ben biraz daha yayıp iki buçuk senede bitirmeyi düşünüyorum. Yılbaşından beri ünide software projelerinde çalışıyorum. Master'ı biraz uzatıp yine paralel olarak çalışmaya devam etcem. Yoksa pratik çok geri kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Sevindim ama sebepsiz gibi hehe :D Tebrik ederim patican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 anaa adam benim hayalimdeki işleri yapio resmen :) tebrikler en başta, sonraki kariyerin içinde bol bol başarılar. umarım bende görürüm ünivden mezun olup master yaptığım günleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 3.5 ytılda iyi bitmiş =) tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Congratz abicim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Tebrikler. Darısı başıma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 paticik.com egitim bolumu olarak manevi sekilde her turlu arkandayiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 grats mate :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 yürü be arto :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 gratz baps =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar