Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bachelor of Science

Mirage

Öne çıkan mesajlar

Sonunda resmi olarak mezunum efenim! Kaiserslautern Teknik Üniversitesinde zar zor geçen 3.5 yıl sonunda computer science bachelor programı bitti. Bugün öğlen okuldan diplomamı aldım. Bachelor of Science (B. Sc) akademik derecesini de almış oldum.

Haftaya master programı başlıyor. Tatil bile yapamadım ama mutluyum. Darısı hepinizin başınıza. Hadi ben de kutlamaya kaçayım.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün dekan diplomayı verirken ufak bir konuşma yaptı. Okulda akamedik kariyer için baya yer varmış. Master'ı sıkı tutarsanız çok iyi burs imkanı da olur falan diyerekten ikna etmeye çalıştı bizi. :)

İşin teknik kısmından çok pratikte bir şeyler yapmaktan hoşlandığım için akademik kariyer düşünmüyorum. Mezun olup endüstriye geçmeyi planlıyorum. Ama belli olmaz tabii. Birden araştırmacı damarım tutar falan... kesin konuşmamak lazım. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkürler. :)

nedanko, master full time ve normalde iki sene. Ben biraz daha yayıp iki buçuk senede bitirmeyi düşünüyorum.

Yılbaşından beri ünide software projelerinde çalışıyorum. Master'ı biraz uzatıp yine paralel olarak çalışmaya devam etcem. Yoksa pratik çok geri kalıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...