PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 yalama-çıkar ilişkisinde payına birşey düşse yapacaksın yani? *kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 bonzi avatarı *summon* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Dynun said: bonzi avatarı *summon* hihi bende snin resmin var :D nedense her görüşümde söyleme isteği uyanıyor içimde :D hemde yatakta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 GenceKsK said: Vodan said: GenceKsK said: cinlerin tepene çıkıyo hiç cevap vermeden çek git ... Kapayın şu başlıgı paticiğin kalitesine uygun olmayan mesajlar var burda .. Lol kaliteyi senden mi öğrenecektik? Paticiğin kalitesi diyerek aklınca modlara yağ çekip, kapayın şu başlığı diyerek yağ çektiğin moderatörlere posta koyduğunun farkında mısın sen? Neyse sen büyüde gel en iyisi. @Mr_Hand, böle takoz tipler için ikinci bi MSN açık tutup ram tüketmeye değmezki buna ne diyeceksin? vadon musun kolunmusun nesin bak güzel kardeşim benim kimseye yalakalık yapmaya ihtiyacım yok elime birşey geçmez yalakalık yaparsam sadece ben eskiden beri bu foruma girerim sizin gibi insanlar görmedim . ne bicim konusuosun sen benle bana cevap atma ... sizinlemi ugrascam ben ya .. sen kimsin bana yalakalık yapıcan dion moderatörler bana paramı vercek karnımı mı doyurcak yalakalık yapınca sen ne demek istiosun ... benim elime ne gecicek ? sen bunların cevabını ver bana sonra yorum yap ... Töbe Töbe ... Abi bağışla ben senin kadar eski değilim buralarda adabını pek bilmem vodonmusun kolunmusun dedin çok fena göt ettin sen beni ben bundan sonra böyle yaşayamam hindistana gidip budist olmaya karar verdim benim gözümü açtın allah senden razı olsun. Abiciğim benim gibi biriyle uğraşma tabi sen ulu yüce bi insansın ne haddimize seninle aşık atmak estafrullah saygılar sunarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Vodan said: GenceKsK said: Vodan said: GenceKsK said: cinlerin tepene çıkıyo hiç cevap vermeden çek git ... Kapayın şu başlıgı paticiğin kalitesine uygun olmayan mesajlar var burda .. Lol kaliteyi senden mi öğrenecektik? Paticiğin kalitesi diyerek aklınca modlara yağ çekip, kapayın şu başlığı diyerek yağ çektiğin moderatörlere posta koyduğunun farkında mısın sen? Neyse sen büyüde gel en iyisi. @Mr_Hand, böle takoz tipler için ikinci bi MSN açık tutup ram tüketmeye değmezki buna ne diyeceksin? vadon musun kolunmusun nesin bak güzel kardeşim benim kimseye yalakalık yapmaya ihtiyacım yok elime birşey geçmez yalakalık yaparsam sadece ben eskiden beri bu foruma girerim sizin gibi insanlar görmedim . ne bicim konusuosun sen benle bana cevap atma ... sizinlemi ugrascam ben ya .. sen kimsin bana yalakalık yapıcan dion moderatörler bana paramı vercek karnımı mı doyurcak yalakalık yapınca sen ne demek istiosun ... benim elime ne gecicek ? sen bunların cevabını ver bana sonra yorum yap ... Töbe Töbe ... Abi bağışla ben senin kadar eski değilim buralarda adabını pek bilmem vodonmusun kolunmusun dedin çok fena göt ettin sen beni ben bundan sonra böyle yaşayamam hindistana gidip budist olmaya karar verdim benim gözümü açtın allah senden razı olsun. Abiciğim benim gibi biriyle uğraşma tabi sen ulu yüce bi insansın ne haddimize seninle aşık atmak estafrullah saygılar sunarım. sen galiba sorunlu bir arkadassın arkadasların falan seni çok eziyo yada bilgisayar basından kalkmayan arkadası olmayan tiplerdensin .. böyle internet basındada artislik yapıyosun millete demi .. kardesim hadi yol al bana bulasma ha bulascam diosan burdan bulasma.. KLAVYE DELİKANLILIĞI YAPMA BANA ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Birazdan "adresini ver ulan adresini ver basacam orayı" faslına geçeceksiniz sanırım, acaba hanginiz diyecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 wallaha cocuk gibi davranıp ilk lafı söyleyen o ben birileri bana yardım etsin diye başlık acıyorum her forumda oldugu gibi bir tane çıkıyo insanı hasta ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Ama action oluyo be hayat toz pembe geçmez ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ne gerek var insanlarla bilgisayar basında ugrasmaya ? action arıyosa rafting , bungee jumping , yamaç paraşütü falan yapsın ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Dediğim o action değildi ama neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Heheheh fakemisin nesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Vodan said: Heheheh fakemisin nesin. şekil A :D adam hala ugrasıyo ben ne diyim allah akıl fikir versin , yakınındakilere sabır versin dicem ama kesin bunu eziyolar ondan gene buna sabır versin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Birader istersen kapa çeneni artık. Karşındakini tanımadan etmeden kesin bunu eziyolar hehe hhü lol bab kenk muhabbeti yapacağın ne yaştayım ne kalifiyedeyim ben. Haddini bil iyi niyetimi suistimal etme. İş yapmak istiyorsan sana tavsiye veriyorum ister al ister götünden anla beni enterese etmez. MSN'de iş yapılmaz eğer biri bir işte msn lafı kullanıyorsa ben bu işlerin içerisinde biri olarak onu ciddiye bile almam. Biraz büyü ortamlara gir işler nasıl yapılır çarklar nasıl döner bilgi edin bir hadde sahip ol ondan sonra gel forumda haddini aşma teşebbüsünde bulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Vodan said: Birader istersen kapa çeneni artık. Karşındakini tanımadan etmeden kesin bunu eziyolar hehe hhü lol bab kenk muhabbeti yapacağın ne yaştayım ne kalifiyedeyim ben. Haddini bil iyi niyetimi suistimal etme. İş yapmak istiyorsan sana tavsiye veriyorum ister al ister götünden anla beni enterese etmez. MSN'de iş yapılmaz eğer biri bir işte msn lafı kullanıyorsa ben bu işlerin içerisinde biri olarak onu ciddiye bile almam. Biraz büyü ortamlara gir işler nasıl yapılır çarklar nasıl döner bilgi edin bir hadde sahip ol ondan sonra gel forumda haddini aşma teşebbüsünde bulun. sen sorunlusun önce bunu kabul et sonra benim bütün yazdıklarımı oku sen msn i görüpte hemen yorum yapma napıyım direk telefon numaramı mı yazıyım tabiki önce msn de konusucam ne zamandır bu işi yapıyor bilgisi ne kadar bunları öğrence sonrada alıcam karsıma oturtucam gereken bilgileri vericem 1. SEN KİM OLUYOSUNDA KÜFÜR EDİYOSUN BANA 2. SENİN BİLMEDİĞİN YANINDAN GEÇMEDİĞİN ORTAMLARA GİRMİŞ CIKMIS ADAMIZ BİZ 3.HADDİMİ BİLDİR İSTİOSAN BELLİ COCUKSUN ÖYLE ARGO KELİMELER KULLANIYOSUN KESERLER 1 TARAFINI YAKINDA SENİN KLAVYE DELİKANLISIMISIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Ne kufuru la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Vay canına adam hem yardım istiyo, hem agresif. Ben konu hakkında bilgim olsa da yardım etmem ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 şimdi altını çizip koyuyorum oraya ... sonra forum kurallarını okuyun ben resmi koyduktan sonra hatta seviyesiz neden dedim anlayın .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Vodan said: İş yapmak istiyorsan sana tavsiye veriyorum ister al ister götünden anla beni enterese etmez. altını çizip ne ugrascam bu seviyesi velet yüzünden alın işte aranızdaki seviyesiz insanlar bu forumda ilk kavgam oda bu adam yüzünden adam diyorum adam oldugu için deil lafın gelişi şimdi siz burda argo nerde dersiniz al götünden anla lafı var orda ha bu sözde ne var diyorsanız açın okuyun forum kurallarını ha bu sözden bu adam ceza almazsa ana bacı küfür ediyim bende herkze .. olurmu ? hadi birbirimize bulaşalım neden agrasifmişim olurum tabi agrasif elin KOMPLEXLİSİ GELİP LAF EDİP DURUYO .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 SEVİYESİZLİK DERKEN BUNDAN BAHSEDİYORDUM BAKIN ARANIZDAKİ İNSANLARA !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 agrasif vodon kolon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 sonunda biri benden yana teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Herif hakikaten fake gibi ya altından bi sürpriiiiz çıkacak diye bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Yalnız adam yazdıkça daha çok sinirleniyor, sinirlendikçe daha çok yazıyor. Muhteşem bir feedback sistemi geliştirmiş kendi içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Sonsuz döngüye girmiş kare alarak feedback uyguluyo kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar