Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

film muzik indirebilecegim bir program

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kazaa..

lol yok..utorrent kullanıp torrent sitelerinden film indirebiliten var.. onun dısında bi program war soulbilmemne die en iyi muzik paylasım programlarından biriydi ben limewire kullanıyorum muzik icin yetio bana..
Mesaj tarihi:
torrent felan nasil kullaniliyor hic bilmiyorum indirdim baktim hic bisi anlamadim. limewire bende kullaniyorum fakat artik sacmalaya basladi dogru duzgun film bulamiyorum genelde fake videolar muzikler var.
Mesaj tarihi:
ben limewire kullanıyodum ama son dönemlerde bağlantı sorunu çıkartyodu bearshare kullanıyorum açıkcası işimi de görüyor,çok kolay ve pratik. www.bearshare.com sitesinden indirebilirsin
Mesaj tarihi:
pmden bi arkadas saolsun torrenti baya anlatti,daha detayli ama anlatimi kolay olan bir site varmi? soyle bir bakındım ama alakasiz seyler buluyorum.
Mesaj tarihi:
emule
torrent(trackerler iyi olcek tabi)
dc++(sağlam hublar bulacan)

başka hiçbişiye gerek yok. bu üçünü kullanarak amatör grupların grup fotolarını bile bulursun.
Mesaj tarihi:
utorrent 1.8 kullaniyorum suan problem yok fakat sormak istedigim bi kac sey var. upload limitledigim zaman bi dosyayi indirirken download hizida dusuyormu otomatik olarak? seeds kaynak demek sanirim pekii leechers nedir? leechersin fazla olmasi bir ise yariyormu? yardimci olursaniz sevinirim
Mesaj tarihi:
seeds fazla olucak, leecher da az olucak onun anlamı da o dosyayı indiren kişi sayısı demek gibi bişi oluyor sanırım. ayrıca upload hızınıı limitleyince download hızın azalmıyor aksine artıyor.
Mesaj tarihi:
seeders o dosyayı o an upload edenler, leecher dosyayı çekenler anlamına geliyor. yani leecher/seeder ne kadar küçük olursa o kadar iyi olur. upload limit olayına 1k adsl kullanıcısı olarak en fazla 10 yapıorum dl yaparken. dl yapmassam sınırsıza bağlıyorum. gayet mis kullanıyorum öle işte.
  • Yeni Oluştur...