jerk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ya film veya muzik indirebilecegim arayuzu kolay kullanimi kolay bir program solerseniz sevinirim.
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 kazaa.. lol yok..utorrent kullanıp torrent sitelerinden film indirebiliten var.. onun dısında bi program war soulbilmemne die en iyi muzik paylasım programlarından biriydi ben limewire kullanıyorum muzik icin yetio bana..
jerk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 torrent felan nasil kullaniliyor hic bilmiyorum indirdim baktim hic bisi anlamadim. limewire bende kullaniyorum fakat artik sacmalaya basladi dogru duzgun film bulamiyorum genelde fake videolar muzikler var.
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 torrent kullanman lazım, o kadar da zor değil her yerde tutorial var artık.
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 cok rare müzikler aramiyorsan limewire iyidir.
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Tek tek mp3 indirmek için Limewire - Bearshare Albüm veya sanatçının full albümü olarak indirmek için Torrent
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ben limewire kullanıyodum ama son dönemlerde bağlantı sorunu çıkartyodu bearshare kullanıyorum açıkcası işimi de görüyor,çok kolay ve pratik. www.bearshare.com sitesinden indirebilirsin
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Nicotine kullanıyorum ben Ubuntu'da. Ama öncelik daima torrentte.
jerk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 pmden bi arkadas saolsun torrenti baya anlatti,daha detayli ama anlatimi kolay olan bir site varmi? soyle bir bakındım ama alakasiz seyler buluyorum.
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 emule torrent(trackerler iyi olcek tabi) dc++(sağlam hublar bulacan) başka hiçbişiye gerek yok. bu üçünü kullanarak amatör grupların grup fotolarını bile bulursun.
jerk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 utorrent 1.8 kullaniyorum suan problem yok fakat sormak istedigim bi kac sey var. upload limitledigim zaman bi dosyayi indirirken download hizida dusuyormu otomatik olarak? seeds kaynak demek sanirim pekii leechers nedir? leechersin fazla olmasi bir ise yariyormu? yardimci olursaniz sevinirim
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 seeds fazla olucak, leecher da az olucak onun anlamı da o dosyayı indiren kişi sayısı demek gibi bişi oluyor sanırım. ayrıca upload hızınıı limitleyince download hızın azalmıyor aksine artıyor.
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 seeders o dosyayı o an upload edenler, leecher dosyayı çekenler anlamına geliyor. yani leecher/seeder ne kadar küçük olursa o kadar iyi olur. upload limit olayına 1k adsl kullanıcısı olarak en fazla 10 yapıorum dl yaparken. dl yapmassam sınırsıza bağlıyorum. gayet mis kullanıyorum öle işte.
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 topic varken sorim bende, çok rare şeyleri nerden bulabiliriz? çok eski alakasız filmleri falan. torrentte genelde popüler olmayan şeyler bulunmuyoda.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 o parakı ama, DC++ iyidir nadr şeyler için. e-mule de DC kadar olmasa da iyidir
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 usenet paralı + aylık 10gb mi ney öyle bir sınırı var. dc de sağlam hublar buldun mu rare şeyleri bulabilirsin.
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Oha usenet aylık 10gb sınır mı veriyor? Eee günde çekiyorum ben onu. Ne anladım ben bu işten.
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 dimii işte abanınca benimde 30gb'lere geliyor günlük, çok bulunmaz şeyler arandığında sadece onu indirip bırakacan anca usenet ile
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 usenet türkiyede kullanılamıyordu zaten bildiğim kadarıyla
endless_night Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 limewire ve torrent bütün istediklerini bulabilirsin
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 utorrentte ul hızını belirli bi limitin altında tutarsanız(5-6kbps sanırım) dl hızınızı da sınırlıyor. hatta status barda da "download limited" diye bi ibare çıkar.
Öne çıkan mesajlar