olamaz ya fail direk ses
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Britney Spears'ın playback yaptığı durumda mikrofondaki gerçek ses
oha korku filmi
LİİV BRİTNİY ELOOOON!!11=(((((
Tersten dinlemek lazım bi de bunu.
Backmasking gibi geldi bana sesler.
Backmasking gibi geldi bana sesler.
backmasking olsa kelimeler düzgün olmaz
türkiyede şarkıcılık yaptığını iddia edenlerin yüzde 90ının sesi bundan da kötü de. bilgisayarlar sağolsun.
konserde playback yapanlar yargılanmalı
kristina agilera yargılar
oha yaf yıllardır piyasada olan biri bu britney... hala nasıl bu kadar berbat şarkı söylüyor ki. o kadar ses eğitimi alıyordur bu. hadi sesin kötü anladıkta tek notadan şarkı söylemek nedir...
madonna'nın da mı böyle acaba gerçek sesi...
madonna'nın da mı böyle acaba gerçek sesi...
değil
o kadar atlayip ziplarken nasil soyluyolar diodum ben de asdfasf
tamam kötü de, playback yaparken kendi kendine şarkı söylemeye kasacak değil ya. Söylüyomuş gibi gözükmek için sözleri okuyo işte.
Ulan gören de britney hayranı sanıcak beni. gençliğimi çürütmüş bi kişiyi savundum ulan. nefret. beter olsun
Ulan gören de britney hayranı sanıcak beni. gençliğimi çürütmüş bi kişiyi savundum ulan. nefret. beter olsun
ben pek anlamadım ama yınede elıne saglık
bu da britney soylerken ondeki goruntu
/watch?v=rKyCakDuQFQ
karar verdim yarın şarkıcı olucam
yoksa biritnide mi erkek sdfsd
ya o diil de kız hoplayıp zıplarken düzgün şarkı söylemesini beklemiyodum ben açıkçası.
iide hoplayıp zıplarkende güzel şarkı söyliyenler var. michael jackson mesela deli gibi dans edio üstüne söylüo, tarkan ve türevleri var ülkemizde...
savunmayın şu biritneyi :P
savunmayın şu biritneyi :P
gimme gimme moar gimme moar gimmeh gimmeh moar.
kanal d'de staj yaptığım dönemde seray severin gerçek sesini kaydetmiştim ama koymaya tırsıyorum malum bunlar sağlam insanlar değil.
yok britney savunmadım..zaten maykılla karşılaştırmam bile :)
ses gene aynı , nefes nefese kalmış
Öne çıkan mesajlar