Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Gerektiğinde yardım edebilecekler..nicklerini yazsın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 karazhanda ortam bozulmuş iyice. 3 haftadır üstüste oz geliyor operada. Oysaki kırmızı başlıklı kız gelse eğlensek biraz =((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 karazhan vadisi tehlikelidir inandığın yoldan asla dönme sonunu düşünen kahraman olamaz :)o edit: sıkıntı işte :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 aman diyim karazhana gelme aklın varsa yada gelirsen /leave trade direk ben bişey alıp satmıyıcagım zaman dısında hep kapalı tutardım çok orjinal küfürler ögrenmiştim valla diger trade deki türk arkadaslardan sfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 CcC power.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 küfür iyidir zihni açar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 karazhan iyidir lag yok bişi yok non stop raid arada 3-5 pvp miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 neden herkes horde ya pff. alliance varsa neiloth ekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Stormraiden said: karazhan iyidir lag yok bişi yok non stop raid arada 3-5 pvp miss karazhanda hayat buna güzel sadece herif serverın 2. guildinin mtsi...biz sürünüyoduk ne raid var ne pvp var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HandePwner Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 en iyi dps warrior romeo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Lopeth said: karazhanda ortam bozulmuş iyice. 3 haftadır üstüste oz geliyor operada. Oysaki kırmızı başlıklı kız gelse eğlensek biraz =((((((( Bize de son 4 aydır wolf geliyo bıkkınlık verdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 HandePwner said: en iyi dps warrior romeo lol en iyi mage Shade of Aran o zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 -Neiloth- said: neden herkes horde ya pff. alliance varsa neiloth ekleyin. Biz Xo'yla nasıl kaçtığımızı bilemedik ordan :D , bence sen de uzaklara yelken aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 karazan iyi mi horde açısından ? server arıyorumda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ne için aradıgına baglı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 daha çok pvp bazlı pve olaylarından baydım artık.. 4 sene HardCore raid yaptıktan ve üniversite hayatını ağlattıktan sonra raide pek sıcak baktığım söylenemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 o zaman baska bi servera git karazhanda pvp seti toplıyan adam sabır taşına döner valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 walla su an bladefistteyim rahat 3 hafta 2v2 için resto shaman yada resto druid aradım bi eleman çıkmadı.. bi kaç dandirik elemanla maç yaptık allahtan arakadaş tatilden döndüde onuna güzel maç yaptık bugün.. özlemişim wallahi adam gibi arena yapmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 drevstarn walla werdiğim emeği bişiorm eğleniorm karazhanda ben :D her şey zamanla direk girip de mage cm filan nerdee 2 yıldr bu guildleyim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bende karazhandaki nightshift guildine girmeyi dusunuyordum yav. burayi okudum sogudum gitme fikrinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 char larımın hepsi karazhan daydı teker teker sattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Karazhan'da ortam çok kötü, EU'nun en ağır lamerını gönderdik Frostmane'den dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Dönüşüm muhteşem olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Frostmane seni istemiyor, ardından parti yaptık cc, happy ile falan orgrimmar bank önünde. Üzgünüm bebeğim, lütfen geri gelme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Çokta tın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar