EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Keanu Reeves oynuyomuş. Varmı izleyen nası bi film izlenirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 izlemedimde kadro salam izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Başarılı bir film. HL süper oynamış zaten. Akıcı sıkılmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 wow'dan kafamı kaldırırsam izliycem, whitaker falan görünce bir filmde çekiyorum zaten direk, adam iyi, keğanu rivs'de yapar bişeyler. http://www.imdb.com/title/tt0421073/ 7.1 almış işte not olarak izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Ben baya beğenmiştim eğlenceli bi aksiyon filmi. Gidin izleyin, yada indirin izleyin artık sinemalarda kalmamıştır aylar oldu. ama izleyin yani pişman olmazsınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 kurgusu da oyunculuğa da gayet güzel bir filmdi, boş aksiyon değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Aksiyon sevenler kacirmasin iyi filmdir cidden. Forest whitaker oscari tasimis resmen. 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Yani şimdi bir tek ben mi beğenmedim bu filmi. = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 filmde bildiğin uyudum. mışıl mışıl hemde uyandığımda ise bişey kaçırmamışm onu farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Marl0_on said: Yani şimdi bir tek ben mi beğenmedim bu filmi. = Yoo tek değilsin vasat bi film...konusu klişe,Amerikan polisinin yolsuzlukları...öh yani yazık olmuş güzelim cast'e :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 bu karizmatik isim ve soyada sahip forest abimizin filmleri güzel oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Şimdi bitirdim izlemeyi. Çok büyük beklentileriniz yoksa iyi filim. Biraz klişe ama vakit geçirmeye uygun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Ben çok beğendim yau filmi. Vakit öldürmek için açtım izledim pek bişey beklemiyodum ama sardı valla izlemeye başlayınca. Keanu Reeves büyük etmen tabi filmin izlenebilirliği açısından adam yine süper oynamış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Çok güzel filmdi evet, keanu var diye izledim boşa gitmedi zamanım. Çok güzel atmosfere sokuyor adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 güzel film. keanu reeves her zamanki gibi artiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar