Lethious Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 anafikir.com'un bir protestosu bu. said: Geleceğin İnternet'inin Önizlemesini Yapıyoruz! Her gün yeni bir site daha kapatılıyor. Bu hızla giderse ileride nasıl bir İnternet deneyimi yaşarız, onun canlandırmasını yapıyoruz. İki tıklamada bir karşımıza bu görüntü çıkar ise neler hissedersiniz? Bu amaçla sitelerimizi diğer sansürlenen siteler gibi kapatıyoruz. Aynı şekilde. http://www.anafikir.com/sansur/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Pyro said: http://www.zargan.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 paticiğe giriş de olsa ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 iyi hoş bir düşünce. sonuca etkisi zayıf da olsa anlamlı bir tepki.. youtube'a giriş yasağını atlatmak için opendns vs kullanan her türk gibi bu "protesto"yu da atlatıp sitelere hızlıca girmek için url alias kullandığımı da itiraf etmem gerek. www.bigumigu.com yerine www.bigumigu.com/default.asp (url alias= b) gibi ancak diğer yandan neden bizde daha -hmm nasıl desem bak bilemiyorum- altı dolu, destekli tepkilerden çok bunun gibi tepkiler var acaba diye düşünmeden edemiyorum. bu protesto yöntemi sanki sadece o siteleri günlük kullananları rahatsız etmek içinmiş gibi gözüküyor bir yerden sonra. çünkü yetkililerin önemseyeceğini sanmıyorum not düşme amaçlı edit: yanlış anlaşılma olmasın, yapılan gereksiz demiyorum. oldukça organize hatta. ancak dinleyenler biraz sağır diyorum. keşke daha yüksek bağırmanın da bir yolu olsa.. belki daha da çok katılımla basın biraz daha çok ilgi gösterir.. şu ana kadar olan ilgi çok fazla değildi sonuçta.. =( elbette hiçbir şey yapmadan durup, oturmak yerine sonsuz kat daha iyidir. umarım birileri duyar bu sesi, gereğini yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 dasaaa'ya katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 verilen bu tepki ve uyguladıkları yöntem gayette başarılı oldu sizin düşüncenizin aksine. bütün haber kanallarında yapılan bu eylemin haberi verildi ve türkiyenin gittikçe internet yasakları ülkesine döndüğü söylendi. gayet başarılı ve hedefi bulan bir yöntem izledikleri için düşünenleri kutluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 mani'ye katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 sonuçta bu tarz sitelerin bir sosyal örgütü var mı? onlar milletvekilleri ve bakanlarla ne derece ilişki içindeler? bu protesto işe yaramış olsa dahi, eğer kuvvetli bir sosyal örgütleri/dernekleri olsa daha etkili olmaz mı bu tarz protestolar? parayı basıp organizasyonu yapıp bol katılımlı bir yürüyüş düzenleseler daha çok ses getirmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 www.forzabesiktas.com carsı site kapanmasını da karsı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 İstanbul Kültür Üniversitesi öğrenci sözlüğü kapattım gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Açmışın tcpip hayrola site kapalı kalmaya dayanamadı galiba :) O değil de çok gereksiz bi uygulama olmuş türk telekom takmaz bunları. Mantıklı ilgi çekici ama işlevsellik yönünden bakınca gereksiz. Ama destekliyorum yine de elimizden gelen bu sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar