Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NDA Yarın Kalkıyor!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lazer gösterisi gibi seyler var cok hosuma gıttı=)

Cozum bulmamız gerek derken neyi kastediyorsun ben MMO olarak sadece UO oynadıgımdan pek bılgım yok bu oyunlarda acıklarsan sevınırım....
Mesaj tarihi:
Spiegel said:
bana grafikler iyi gibi geldi ya da arkadas ss alirken sonuna kadar acmis da olabilir options u tabi

Zaten şu an 4 tane grafik ayarı var, fast, balanced, max vs gibi.

Grafikler high quality ama herhangi bir takılma yok. Zaten oyunun sistem gereksinimleri düşük, ortalama bir bilgisayar ile gayet rahat oynayabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
Dworgian said:
Devrim bende preorder key zımbırtısı var ama başlarda sorun yaratıodu register olmak

kolay mı şu an?

Efe, nereye register olmayı soruyosun? http://war-europe.com a mı, yoksa cdkey girmeyi mi?
Mesaj tarihi:
DA2019 said:
Spiegel said:
bana grafikler iyi gibi geldi ya da arkadas ss alirken sonuna kadar acmis da olabilir options u tabi

Zaten şu an 4 tane grafik ayarı var, fast, balanced, max vs gibi.

Grafikler high quality ama herhangi bir takılma yok. Zaten oyunun sistem gereksinimleri düşük, ortalama bir bilgisayar ile gayet rahat oynayabilirsiniz.

Su anda grafik ayarı yok oyunda
Mesaj tarihi:
yanı gecen gun login oldum oyunda grafik ayarı yoktu, login olsam bakarım koyarım ne yalan söliycem derdim ne, squigin icine girmek varsa, o kadar oynadım görmedim hiç öle bişi özür dilerim yanlış bilgi verdiğim için.

şimdi "warhammer düşmanı bu!" culuk oynamaya gerek yok
Mesaj tarihi:
:)

Squig herderların mountu böyle olmuş. Görünce ben de "ana" dedim. :) Misal maguslar da daha büyük bir diske biniyorlar.

Grafik ayarları dediğim gibi kademe kademe, balanced, max vs gibi.

Yoksa diğer oyunlarda olduğu gibi detaylı ayar şu an yok. Releasede açılır diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
elbet releasede olucaki topiğin başından beri sölediklerim sadece beta için diye etada grafik ayarı yok o yüzden ss koymak istmeiyorum diye yazıyorum zaten.
Mesaj tarihi:
grafikler guzel -wow un birkat ustu-

interface cok temiz, customizable -wow un addonlarla yaptigi seyler hazir burada-

tome of knowledge denen dahiyani bir journal kitabi var. Single Rpg'lerde olan, herseyi kaydeden, target ladiginiz mob un bile hikayesini veren, kac kere kestinzi vs. ni gosteren , lore dolu guzel icat.

sirf pvp ile max lvl a gelinebilir, pve quest leri de dolu etrafta

max lvl da yuzde80 pvp, yuzde20 pve ENDGAME -developer note-

her zone da kaleler, ele gecirilmesi gereken yerler var, pvp her kosede yani, ve sirf adam kesmek degil, birseyler basarmak var isin icinde

vardavar, guzel oyun.
Mesaj tarihi:
Aldığım SSler max settingsdeydi ama. Bunlardan iyi grafik olacağını düşünmüyorum.

Kaldı ki grafik konusunda çok şey beklememek lazım.

Oyun kitlesini geniş tutmak adına grafiklerden fedakarlık yapıyor Mythic. Yoksa sınırlı bir kullanıcı grubuna ulaşırlar.

Kaçımızda 4870x2 ya da SLI GTX 280 ekran kartı var.

Önemli olan oyunun geneli diye düşünüyorum. Mesela public quest sistemi aşık olunacak bir sistem ve Mythic bunun copyrightını almış durumda.

Grind bundan keyifli bir hale getirilemezdi bence.
Mesaj tarihi:
gecen hafta katildigim t4 kale savaslarindan resim cekmistim, eve gidince unutmazsam atarim.

ama gordugum 50vs50 lik bir savas idi, kale onunde, bazilari kapiyi kirmaya calisirken bazilari da biraz arkada savasiyordu.

Cok lag yoktu, ama zaten release icin ayarlanmis server larda degildi onlar.

sonra bir tane BO -battle objective- hatirliyorum, pragg di galiba zone. Sehrin ortasindki yeri claim etmeye calisiyor 1 taraf, ardindan dusmani geri puskurtup diger kaleleri almaya calsiiyor.
Yani zone da , 2-3 yerde birden savas donuyor, kanaldan insanlar durumu anlatiyor birbirine.

edit : bu arada bu kale savaslari instance degil, 50vs50 e bakmayin, o tahmini rakamim. Hepsi open pvp.

BG gibi yerlerde var, sira aliyorsun, ama hicbirine girmedim, instance pvp sevmem.

guzeldi.
  • Yeni Oluştur...