Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 preview weekendde oynuyorum su an 3-4 sinif deneme suresi buldum cogunu ilk 6 level kastim bi zealot u 10 level yaptim, en zevklileri zealot ve sorcerer gibi geldi bana (dark elf ranged dps) herhalde oyun cikinca da destruction tarafinda bu ikisinden birini oyniycam. fakat ilk level oldu icin midir nedir oyle rangedin melee ye bir ustunlunu goremedim tam tersi melee rangedin dibine geldi mi direk yatiriyor assaya rengedi, kac kacabilirsen yani ben zealotla kendime heal spamlaya spamlaya zor kaciyorum adamlarin elinden, keza sorc la da oyleydi, witch hunter iyi gibi melee dps lerden, bir de shadow warrior fena dil order tarafinda ama dedim gibi herhalde destruction tarafinda sorcerer ya da zealot oyniycam, tanklardan da chaos chosen cok sik duruyor zirhlarla ilk levellarda bile
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 abi kimse goblin shaman denemiyo, cok ilginc bi durum eheh... biraz da onun hakkında bilgi pls...
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 ranged'ın melee üzerinde 1v1 de öle korkunc bi üstünlüğü yok zaten, ama melee'ler asıl büyük savaşlarda iş yapamıyo yarı yolda 10'ar 10'ar ölüyolar
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 bence 1v1 a takılmamak lazım günün sonunda amaç rvr
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 1v1 lik bi durum yok zaten, nadir arada yolda falan karşılaşırsan belki, ondada oyunda öle mount'u üstünde koşan adamı tutup yakalıycak bi büyü yok, snare'lar yine koşma hızının üstünde tutar %40'ın üstünde snare görmedim ben, root'larda kendi etrafına ufak bi alana atılıyor, yanı canlanıp savaş alanına giderken karşılaşacağın 1v1'ide yapmak zorunda değilsin.
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 ee hayal kırıklığı lich king den devam o zaman .
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 benim önerim odur ki sadece burada yazılanlar yerine gidip yabancı forumları da okuyun. en nihayetinde burada henüz sadece 4-5 kişi bilgilendirici birşeyler yazdı. sırf buna dayanarak kesin karar vermek yanlış olur. benim açımdan oyun henüz çıkmadan detaylı bilgi alınabilmesi açısından aoc gibi kendine güvensizlik kompleksi sözkonusu değil en azından. bu fırsatı değerlendirip önümüzdeki iki haftayı bilgi edinmekle geçireceğim şahsen.
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 cuce su anda armorlarin tpio aynida deisir abi ilk closed betada idden 1 tane tip wardi cunku
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 eklerler umarım enı skın enı model, renk olayının olması cok iyi, uyuyoda warhammer'a iyi olmuş baya, bi guild tümüyle guild renklerinde boyayıp zırhlarını gelince güzel gözükücektir mesela. bu arada sam'e katılıyorum bencede gidin vide falan izleyin, eminim 100lerce cıkıcaktır her gün.
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Zırh boyama işi güzelde, keşke daha fazla renk olsaydı ya da kendi boyamızı yaratabilme gibi bir şansımız olsaydı. 15-20 renk arasından ben 5 tanesini kullanıyordum, benim gibi 1000 kişi olsa bir esprisi kalmayacak.
salyangoz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 http://www.wardb.com/ Warhammer rehberi yapmışlar.Burdanda bilgi edinebilirsiniz.
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 abi ben goldenboy diye guild kuruo full gold armorla gezcsem kaosta kimler katilir ahahah
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 hah, site iyi oldu http://www.wardb.com/spell.aspx?id=1406 işte şöle skiller olsa mesela, karakterce ırk'ın fluff'ına uygun hep, pek guzel olucak. şundan daha iyi tacticler var mesela ama fikir güzel, böle şeyler lazım oyuna, birbirinin aynı skiller combatlar deil
Rajeesh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 vimeo dan videolarına bakıyorumda çok yavaş mı koşuyor bunlar banamı öyle geliyor oyun çıkınca ayarlanır dimi:S bide vimeo dışında war ın oyun içi video ve ss lerini nerde bulabilirim?
SenseLee Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 vimeo güzel yav bende baktım videolara ordan...
Abyss Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Classlar birbirine benziyo demişsiniz. İtemlar da öyle mi acaba yani item çeşitliliği var mı? Yoksa herkes aynı şeyleri mi giyiyo hep* Bi de mount almak zor mu? Lvl kaçta alıyosun mountu?
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 itemlar birbirine benzemio her classın tipi farklı oluo genelde. Ama class içinde insanlar bariz benzio birbirine. Zırhlar nerdeyse aynı gibi . Fakat bu daha çok betada level 31 le başliosun template, otomatik bi zırh verio sana o yüzden oluo genelde. Bazı farklı tiplerde insanlarla karşılaştım benle aynı class olan. level 20 ye gelince at alabiliosun 30 gold. 30 gold u da level 20 ye gelince toplamış oluosun çok zor değil. Başka da hızlı at yok o kadar sonra bitio at derdin
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Cuce said: hah, site iyi oldu http://www.wardb.com/spell.aspx?id=1406 işte şöle skiller olsa mesela, karakterce ırk'ın fluff'ına uygun hep, pek guzel olucak. şundan daha iyi tacticler var mesela ama fikir güzel, böle şeyler lazım oyuna, birbirinin aynı skiller combatlar deil Bir dakika, buradaki skiller oyunda yok mu? Beta olduğu içindir herhalde ama? Bir de skill çeşitliliği nasıl hakikaten? Damage skilli spam spam mi yoksa eğlenceli skiller/kombinasyonları yaygın mı? Kısacas, oyunun taktik yönü falan nasıl :)
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 daha çok damage spam psma dotlarını atiosun sonra basiosun normal skilline. Taktik yapacak durumda dğeilsin çarpışıosun cephede çünkü nadiren 1vs1 combata giriosun
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 ölye bir skill var, ama o skilli kullanana gülerler yanı
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Hmm, tek hedefe ya da mass CCler? Knockback blindness bleeding crippled silence stunned fear vs? Wowdaki shaman totemleri ya da paladin buffları gibi güçlü ama stack etmeyen bufflar? Yani 4-5 arkadaş otursak teknik taktik kısmı olan bir oyun mu yoksa hurraa diye zerg midir olay tamamen. RvR biliyorum ekranda 50 adam var ama öyle kafana göre dalmak var bi de 5 kişi koordine dalmak var. Skiller böyle fantastik taktiklere izin vermiyorsa hep damage damage heal ise olmuyor tabi öyle :( Taunt olayını okumuştum bi yerden o hoşmuş mesela. Bunun gibi ilginç mekanikler varsa nelerdir merak ediyorum.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 hurra zerg, taunt da efficient bi skill değil mesela, hanı o kdar cok isann varken tek efektif skiller DD skilleri, armor resistandce debuffları aoe ler falan oluyo. bi adam %50 az vurmuş vurmamış hiç fark etmez
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mass CC ler var tabi ki , benim mesela 30 feet eterfaımdaki herkesi 5 saniye stunlayan abilityim var. Onun dışında snare var . Toplu knockbackler var single target knockbackler var. Böle arkadaşının yanına kaçan adama glass arrow atiorum etrafındaki insanlara değiince onlara dot bulaştıro falan. Öle abilityler var. Kullaniosun. Bufflar var . Beni memsela etraftaki insanların action point regenerationının artıracak buffım var. İşte milletin auraları var buffları var. resist arttıran bişey yapan vs. Ama Cuce'nin dedi gibi 1 kişinin o an pek bi değeri yok. Tamam arkadaşındır tanklarsın fakat düşün 50 vs 50 zerg var yanındaki adam o an ölmüş . Sallamiosun 5 vs 5 combat değil bu. Kapıyı kırıp fortressa daldığın zaman ilk gördüün adama yağdırıosun direk. Kordinasyon kesinlikle şart ama tekrar ediorum sürekli bireyin pek fazla önemi olmuo.
Abyss Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mortis ve cüce siz şimdi oyunu alıcakmısınız almıcakmısınız? :) yoksa expansionda wow a devam mı?:P
Öne çıkan mesajlar