Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Harry Potter filmleriyle genç yaşta ünlenen Daniel Radcliffe, yakalandığı dyspraxia (hareket planlama bozukluğu) nedeniyle yazı yazamadığını ve ayakkabılarını bile bağlamakta zorluk çektiğini açıkladı. Tüm dünyada izlenme rekorları kıran Harry Potter sinema filminin başrol oyuncularından Daniel Radcliffe, Daily Mail'de yer alan haberde, yakalandığı dyspraxia (hareket planlama bozukluğu) nedeniyle yazı yazamadığını ve ayakkabılarını bile bağlamakta zorluk çektiğini söyledi. Harry Potter filmiyle ünlenen ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan 19 yaşındaki İngiliz genç oyuncu Daniel Radcliffe, dyspraxia (hareket planlama bozukluğu) hastası olduğunu açıkladı. 2001'den 2007'e kadar Emma Watson ve Rupert Grint ile birlikte 5 Harry Potter filminde oynayarak yıldız olan Radcliffe basına yaptığı açıklamada ayakkabasını bile bağlamakta zorluk çektiğini söyledi. Beyninin "amaçlı hareketleri kontrol etmesinde bozukluk" olduğunu söyleyen Hollywood'un en çok kazanan genç oyuncular listesinde ilk sıralarda yer alan Radcliffe, herkesin bu hastalığa yakalanma riskine sahip olduğunu ve bu hastalığa yakalanmasının bir nedeni olmadığını da sözlerine ekledi. 2000 yılının Ağustos ayında Radcliffe bir çok elemeden geçerek Harry Potter filminde başrol oynamaya hak kazanan genç oyuncu hastalığın, öğrenme kabiyetini azalttığını ve öğreniminde zorluklar çekitğini söyledi.Yazı yazamadığını ve bu yüzden okul notlarının son dönemde çok kötü olduğunu belirtti. Radcliffe, "Okulum, notlarım çöplüğe döndü" diye konuştu. Hareketlerini planlamada çok zorlandığını söyleyen 19 yaşındaki İngikliz oyuncu Radcliffe "Hastalığımı ilk öğrendiğimde 'neden ben' diye sormadan edemedim" dedi. Oyuncunun sözcüsü ise basına "Çok zor bir dönem geçiriyor. Ancak şu anda hastalığın ilk aşamasında" diye konuştu alıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 gg , o hastalık tedavi edilemiyor diye biliyorum. ilk safhası ayrıca , 2. de 3. de neler olur bilemem. geçmiş olsun ne diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 yazık olmuş, hani pek seyretmiş değilim ama kötü yani gencecik yaşta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Daha ilk aşamasında mıymış?Yazık olmuş o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Gay zaten o. Harry Potter karakterini bi gaye oynatmaları ayıp. Adam Ginny'i götürecek gay tip oynuyo. Benzese kitaptaki tasvirlere anlarım, oynayamıyo da. Ama geçmiş olsun. MJ Fox da parkinson olmuştu sanırım çok üzülüyorum ona büyük oyuncuydu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Oyunculuga baslamadan önce de bu hastaliga sahipmis zaten, adami ölüm dosegindeymis gibi haber yaptilar resmen, eksi de bi eleman link vermis. http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/celebritynews/2573230/Harry-Potters-Daniel-Radcliffe-has-dyspraxia.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ilerlemesi kötü olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 haydaa lan dur daha yaşın kaç ne hastalığı lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Yaşa göre mi gelir abi hastalık, AIDS'li doğan bebekler de var. Berbat bi dünyada yaşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 hastalık dediğin yaşa göre gelecek, 20'den önce vurmayacak. öbür türlü hastalığa zerre itimadım yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 adam kaç milyon dolar kazanıyo anlaşmanın altına imza atsın yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Ondan sonra da olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Privhunter said: adam kaç milyon dolar kazanıyo anlaşmanın altına imza atsın yeter :D milyon dolar? 4.6 milyar dolar kazandı sırf harry potter filmlerinden. daha yaşı da genç , hastalıktan kurtulduğu süre daha kaç filmde oynar ben tahmin edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 haberlerde söyledi az once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Mayhem said: Harry Potter filmleriyle genç yaşta ünlenen Daniel Radcliffe, yakalandığı dyspraxia (hareket planlama bozukluğu) nedeniyle yazı yazamadığını ve ayakkabılarını bile bağlamakta zorluk çektiğini açıkladı. nileppezdel said: Gay zaten o. evet birde zaten buyuk kartlar cuzdana sigmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 yazik olmus gercektende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Mesajım yanlış anlaşılmasın gayse hastalanması iyi olmuş demek istemedim. O içimde kalan bi sitemdi Rowling'e. Yoksa yazık yani, kötü bi hastalık. Sürekli sarhoşluk hali gibi bişey heralde :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 üzüldüm lan. çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Yahu bir okuyunuz, adamin bu hastaligi oyunculuga baslamadan önce varmış zaten, ara sira ataklar yogunlasiyormus. Bidaha link vereyim. ''The star revealed he became an actor partly because his dyspraxia meant he was not successful at school.'' http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/celebritynews/2573230/Harry-Potters-Daniel-Radcliffe-has-dyspraxia.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 iste buyuyle muyuyle ugrasanlarin sonu, allah cezalandirmis. (gecmis olsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 nileppezdel said: Yaşa göre mi gelir abi hastalık, AIDS'li doğan bebekler de var. Berbat bi dünyada yaşıyoruz. o anne babanin hiyarligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 yok o anlamda almadim.. hic bi anlamda alamadigim icin onu yazdim.. yani "zaten" bi zarfdir. "hede geberdi" ye "zaten kanserdi" denebilir "ama bisiklet selesi kisir yapiyo" cumlesine "zaten bisikletin iki tekeri var" denmez.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 :D tamam o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 aquila said: iste buyuyle muyuyle ugrasanlarin sonu, allah cezalandirmis. (gecmis olsun) Ahaha kara mizah. Umarım hastalığının çaresi vardır. Daha onu potter'dan başka rollerde de izleyecez, bu kadar çabuk bitirmek olmaz, ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Brokeback Mountain 2'de oynayacakmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar