synorin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Merhaba WAR'cılar...EU'dan bi cacık olmayacağı ortaya çıkmaya başladı...acaba US serverında oynasak nasıl olur ne dersiniz? Ne gibi dezavantajları vardır?Daha önce US serverlarında başka oyunları oynayanlar bilgi verirlerse sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Ping problemi çekip çekmeyecegin beli olmaz.O tamamen piyango kimi oyunda 70 latency oluosn amerikan serverlarında kimisinde 300.Ben Everquest'i amerikan serverlarında oynuodum.Genel aksiyon hep Türkiye saatiyle 3-4 de başlıodu gece.Ben akşamüstü yatar sabah 4 e dogru kalkar raid yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 swg de us serverında oynuyoduk saat 2de server bakıma alınıyodu nerdeyse her gün GG oluyoduk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 adamlar ip engeli falan koymazsa (ragnarokta vardı mesela) ben de us'de denerim şansımı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 bi oynayabilsek hiç farketmez kutup serverlarında bile oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Mümkün değil oynamam.Malum iş güç...X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 belli bi grup oynarsa sorun olmaz, ama tek tuk 2-3 kisi oynicak olursa zaman farkinda sorun olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ping dışında sadece raid saatleri sorun olur ama bildiğiniz gibi oyun pve based değil pvp based.. diyosanız ki ben casual playerımın kendi çapımda tek tabanca pvp yaparım o zaman neden olmasın.. ama betada oynayanlar bilir battlegroundların rolu çok büyük oyunda, eger sen türkiyede akşamları oynayan biriysen US serverında battleground a giricek adam bulamazsın *karşı tarafta* bulsan bile premade veya hardcore tayfası (veya cocuk tayfası) olması yüksek şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 gene de goa gercekten beceremeyecekse us serverlara bir sans verilebilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 hayatta oynamam o zaman farkıyla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar