Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 nisan sakalari

Bone

Öne çıkan mesajlar

biz sahteden kavga ettik kan torbası falan aldık işte ama hoca yemedi. neyse arkadaş tam ağzını yıkamak için tuvalete gidiyodu başka bi hoca görmüş bunu sormuş ne oldu diye çocuk arkadaşla kavga ettik ağzım kanıyo onu yıkamaya gidiyorum demiş. kadın da yemiş. Ertesi ders o kadının dersiydi kadın utanın falan dedi en çok takdir ettiğimiz sınıfın halina bak dedi. Arkasından topluca NISAN BIRRR diyince kadın bir gülme krizine girdi HÖ? diyip kaldık.[signature][hline]So take me, don't leave me
Take me, don't leave me
Baby, love will come through
It's just waiting for you
[i]My Website,My playlist

Sosyal ağlarda paylaş

Şaka'nın boyutuna göre ve yapan kişiye göre tepkilerde değişiyor tabii.
Arabayı yeni yıkatmış ,park etmiş ve dersine gitmiş bi insan olarak derslerin sonunda eve dönmek için arabanın yanına geldiysen ve arabanın üztünde boydan boya un ve yumurta gördüysen 1 nisan'ı falan gözün görmüyo :)
Sosyal ağlarda paylaş

evdekilere yapilacak en guzel saka 'hirsiz girmis sakasi' oluyo. bi keresinde yaptik anneme. olay su:
simdi ben hadi ben cikiyorum diyerek cikiyorum evden, ama esasinda cikmiyorum, evde munasip bi yerde saklaniyorum (bizim evde bu munasip yer dolap oda), benden 15-20 dakika sonra da annemle babam migros'a gitmek icin cikiyolar (tabi burda babam suc ortagi).
onlar cikar cikmaz ben cekmeceleri, dolaplari vs aciyorum, ortaligi birbirine katiyorum, onlarin yatak odasi camini aciyorum, mutlulukla gelmelerini bekliyorum, onlar gelmeden once babam 'alisverise gittik istedigin bi sey varmi donmeden alalim' seklinde geleceklerini bildiren bi telefon aciyo, ben de yine eski yerime saklaniyorum, bi geldiler eve annemin cigligi felaketti zaten, sonra 2 gun konusmadi bizle :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

Sılencer Rulz...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

1 nısan gunu arklarımdan birinin bana yaptığı adi sakalardan birine maruz kaldım!..(Allah göstermesin diyim..!);
O:-bab bugun cok yakısıklısın ne iş?
Kek ben:- aa harbi saol ya!..8-)
O:-1 NİSAN!..puauhauha
ben:-ananı .... !GEL LAN BURAYA!. :hrr:

*!Kısa sürede yakalar ve öldürür..* :rock:[signature][hline]CoMinG SoOn?!:-o
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim bir dolap var tam köşede. Onun arkası boş arkasına saklandı. Eline cep telefonu verdik. Hoca geldi hoca oralara bakmadığı zaman bu şebeklik yapıyor kafayı çıkartıp. Bizde gülüyoruz ama çakmasın hoca diye dolabın yanında oturan çocuğa gülüyoruz. Çocukta masum masum hocaya bakıyor. Biz katıla katıla çocuğa bakıp gülüyoruz. Sonra cep telefonunu arama vakti geldi biri aradı ama yanlış numarayı. O masum çocuğu aradı :D Sonra dolabın arkasından bizim adam çıktı ee yeter be falan dedi. Uzun süre kopmalardan sonra derse aynı hızla devam ettik :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim geo hocasını baya bi korkutmuşlar da anlatmıyo bir türlü[signature][hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nbl_silencer, 03 Nisan 2004 20:26 tarihinde demiş ki:
kız arkadaşım "senden ayrılıyorum" şakası yaptı; Uykunun etkisi ile yesem de , intikam olarak "çok kilo aldın şakası ve realitesi" ile gerekli cevabı verdim.

Benim ki daha beterdi.

Bana Lalu ile Kız arkadaşımın ortak yaptığı şakayı bir bilseniz.
LOL[signature][hline]I'm in a world of shit.
Sosyal ağlarda paylaş

blizzard ile bungie'nin çok hoş 1 nisa şakaları varmış bu yıl, ilgilenen gamespot'ta bir derlemesini bbulabilir bazı şirket ve sitelerin şakalarının anlatıldığı bir yazıyı.. :)

1 nisan şakalarının dozu kaçık oluyor genelde, (kendim de yaptım) o yüzden hiç bulaşmamayı yeğliyorum artık.. (gene kendim yapıp birilerini kırdığım için)[signature][hline]StarLight, 01 Nisan 2004 03:22 tarihinde demiş ki:
Ya niye üziyim ki Arcane'yi. Aksine çok seker , çok minnoş. Mülis bi tipi var. Akıllı uslu birine benziyo.
Sosyal ağlarda paylaş

bir nisanda servis şöföründen kötü bi şaka yedik servisçe:)
adama zaten herkes kıl. bazen milleti unutuo, bazen okula gelmio, bazen okuldan kimseyi beklemeden çıkıo falan..
1 nisan sabahı herkesi aldıktan sonra okula doru giderken radyo da dinlioduk falan..
adam birden radyoyu kapadı ve: "bu akşam çıkışa gelemiçem" dedi.
herkes:" uf ya kim gelicek peki yerine " gibi sorular sorarken adam: "kimseyi ayarlayamadım kendi imkanlarınızla dönün" dedi ve ben sinirle: "iyi hep birlikte servisi bırakalım da gör" dedim tam o sırada bi ark da: "bok veririm bi daha sana para " dedi.
ve adam: " 1 nisannnnnnnn" dedi..
herkes dumur oldu çünkü o beyinsizden bunları beklemioduk:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...