progamer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Crash Bandicot' un alt tarafında üstünde ünlem olan t-shirt giyen karakter(kedi?) hangi oyundadır. Çooook eskiden oynadıım bir oyundaki karakter gibi geliyor ama oyunun ismini hatırlayamıyorum. Tek hatırladıım bölümler boyunca saatler topladıımız ve uzunluğu bu saatlere bağlı oalrak değişen bir çizgi film olduğu sonda.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 hehe looney tunes'la ne alakası var yav. Titus The Fox olması lazım o. http://en.wikipedia.org/wiki/Titus_the_fox
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Looney Tunes ile alakası yok galba. Titus The Fox'ın 1-2 ekran görüntüsüne baktımda oda değil galiba.
senko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 titus bildiğin tilkiydi ya. bu ünlemli arkadaş değişik bişi. Ben tazmanya canavarının kardeşi diyorum :) (hakketen benzio ona)
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 gex the geckonun ustunde bi ejderha bi tavsan gibi sey var, onlar ne?
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Bone said: gex the geckonun ustunde bi ejderha bi tavsan gibi sey var, onlar ne? Tavşan gibi bir şey dediin Jack&Dexter dan Dexter :)
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Şapkayı ters giymiş kara kedi Klonoa'dan
Öne çıkan mesajlar